• Infinity
    14.9k
    Meni od domacih vise ni Biscan nije 'napet'. Imam dojam da trenere igraci ne shvacaju ozbiljno jer su Hrvati. Jedina iznimka mi je Kovac koji je karakterom daleko od Hrvata i koji bi imao autoritet, al to je skupa i zauzeta igracka.

    Do zadnjeg dana cu se nadati da ce isplivati neki stranac s iskustvom velikih utakmica, pa makar to bio neki zaboravljeni Slomka.
  • Mr Anderson
    4.9k
    Ajmo sad ne pretjerivati. Sad je odjednom Čačke bolji trener od Tomića. Ovdje se zaboravlja činjenica da je Tomić od prve četvorke imao najjeftiniju ekipu i rekao bih najmanje kvalitetnu, s vrlo tankom klupom. Osim Drmića, bez igrača koji bi mogao na individualnu klasu nešto donijeti. Iluzorno je bilo očekivati da s takvom ekipom bude do zadnjeg kola u igri za naslov.
    Čačić sigurno ima kvalitete, ali ne bih rekao da ima energije trčati maraton na tri staze kakav nas čeka.
  • blue heart 72
    1.3k
    Vidim da tu na forumu ljudi koji žive u Austriji i samim time najvjerojatnije prate malo pomnije austrijsku ligu. Kakvo je vaše mišljenje o treneru Sturma Christianu Ilzeru (44)? Vidim da su Young Boysi i FC Zürich zainteresirani za njegov angažman. To je možda neki put na koji bi se i mi mogli uputiti. Mlađi trener, sa nekim novim idejama i metodama rada. Geografski isto blizu, što svakako ne bi bio minus. Vidim da su bili drugi na tablici odmah iza RBS-a, pa me zanima kakav stil nogometa preferira
  • Mlađi referent
    9.6k
    Tomić je relativno mlad i neiskorišten trener, drugo mjesto s Loksom i finale kupa. S najlošijom ekipom od ove četvorke je igrao najatraktivniji nogomet i došao do finala kupa pobjedom na Maksimiru i pobjedom u Gradskom vrtu. Na početku sezone do 90 minute mu je ekipa protiv PAOKa držala 0:1 i na kraju ispustila radi individualne greške.

    Već neko vrijeme Tomić je uvjerljivo trener s najznačajnijim potpisom kod nas. Svaka ekipa mu igra atraktivno, brzo, budi igrače za koje misliš da su svoje dali.

    Za mene uvjerljivo najbolji izbor
  • Jaro
    5.1k
    realno, svaki trener s nekim iskustvom - trebao bi biti dovoljan za HNL, ali za Europu, trener bez iskustva van HNLa mislim da je povratak na "stare staze slave" i max doseg prolaz pretkola...
  • Armagedon13
    958
    Zaprešić nam je filijala
  • Jurki
    7.4k
    po meni dobra odluka, blizina Zagreba, nema preseljenja igraca ni nist. A i 2.hnl je bolja liga od 1.snl npr. Jedino kaj Slovenci imaju bolje terene. Dam se okladit da bi svi klubovi iz prve slovenske lige ispali iz 2.hnl odmah prve sezone osim Kopra, Olimpije i Maribora. A i reformom 2.hnl ce intenzitet utakmica biti kudikamo jaci nego do sad.
  • Armagedon13
    958

    Krki trener,nastavak procesa
  • Jurki
    7.4k
    po meni dobra odluka, nastavit ce raditi s istim igracima. Isti princip ima Salzburg sa svojom filijalom Lieferingom. Lakse je implementirati sistem rada Dinama u Interu iz Zapresica nego nekom Bravu. A mozda igraci koji budu u Interu budu mogli trenirati u Zagrebu s nasim trenerima.
  • Zagi
    4.5k
    Kaj je sa ambicijama za prvom ligom (najvišim rangom jelte , da nebi bilo) ?
  • xavier
    11k
    Ne razumijem, to znači da Inter neće ulaziti u prvu ligu?

    I ovako su u samom vrhu druge, s malom pomoći Dinama bili bi glavni kandidat za prvu, ali u prvoj više nemaju smisla kao filijala.
  • Nino Bule
    10.7k
    Navodno imaju problema s financijama tako da im kratkorocno nije plan prva liga
  • Jurki
    7.4k
    ocito je procjena da se nema šuškavih novčanica za 1.hnl
  • marcio amoroso
    31.4k
    Ja samo ne znam koje igrače tamo poslati. Ove što su igrali za Dinamo2? Juniore?
    Koja je logika držati nekog Hrvoja, Daničića ili Burtona pod ugovorom kad ne dominiraju ni drugom ligom.
  • flexXy
    1.8k
    A valjda izlazne juniore. Ove ostale u neke prvoligase ili raskid ugovora nadam se.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.