• Eduardo
  10.5k
  Germanijak piše da se sutra odlučuje Čačić ili Milanič. Jel moguće da nisu naučili ama baš ništa iz ove sezonemarcio amoroso

  Bude Čačić dobio neku funkciju u klubu, već se kroz medije i za to priprema teren.
 • ZGBhoy
  1.1k
  Pa zar je Milanic stvarno Trener za nas ? Jel se mi nemremo pobrinut dovest pravog Trenera?
  Pa onda bolje da porde svih nesuglasica ostane Brk iz Markusevaca mada koliko pratim njega zele za Sportskog Direktora
 • seljak86
  1.3k
  Klub već radi propust što nije najavio godišnje na tekmu u subotu.
 • Captain America
  5.1k
  Očito moramo izvisit s naslovom da se dogode radikalne promjene. Kažu da pametan uči iz tuđih grešaka, a budala iz svojih. Što mislit o tim trilobitima kad nakon 2 promašaja još nisu naučili i servirat će nam tele koje je u Leedsu izdržo 6 utakmica i za kojeg je onaj tovar koji je bio do nedavno oličenje stručnosti.
 • Nino Bule
  6.2k
  Cacic/slovenac ce ispast odma na prvoj prepreci u ucl i odma ce se trazit vatrogasno rjesenje u jakiru.
 • Mr Anderson
  1.7k
  Ajmo pričekat da se oglase pa ćemo onda komentirati novog trenera. Novinari su u zadnjih mjesec dana izbacili jedno 5-6 imena.
 • Infinity
  10k
  Nije Cacic toliko los. Da bi ispao s Dinamom na prvoj prepreci moras imati dobro los dan. Niti jedna od tih ekipa nije dorasla Dinamu i vjerojatno bi ih ja i ti na klupi izbacili, a ne Cacic koji nas je vec jednom uveo u LP. Istina da se patio s Ludogoretsom, ali se kasnije ispostavilo da je taj Ludogorets bio jako dobra ekipa koja ce redovno igrati Europu. Uostalom, nabili su nas samo sezonu kasnije.
 • De Oliveira
  696
  Cacic je los trener i zalosno je sto se vodi rasprava o manjem zlu umjesto da smo na slatkim mukama. Priznajem samo jednog brku.
  dcp1ktkgvd7b62j0.jpg
 • Mr Anderson
  1.7k
  A čuj, prva dva pretkola bi vjerojatno prošao bilo koji trener od ovih koji se spominju. Nama treba netko da nas uvede u LP i da tamo ne budemo kanta. I da ne bude panika u HNL-u.
 • marcio amoroso
  16.2k
  A čuj, prva dva pretkola bi vjerojatno prošao bilo koji trener od ovih koji se spominju. Nama treba netko da nas uvede u LP i da tamo ne budemo kanta. I da ne bude panika u HNL-u.Mr Anderson

  Sumnjam da postoji trener koji ti može garantirati LP. U zadnja dva pretkola dolaze dobre momčadi i tu jednostavno možeš ispasti.

  HNL je također narastao i šetnja sigurno neće biti ni sljedeću sezonu.
 • Captain America
  5.1k
  Eintracht je zaradio oko 20 milijuna od osvajanja EL, Dinamo bi lani samim ulaskom uzeo te novce, a sigurno ne bi bio prolaznik ko nekad. Računica je jasna, LP mora bit cilj i mora se dovesti adekvatan trener za ostvarenje tog cilja.
 • xavier
  7.3k
  Eintracht je zaradio oko 20 milijuna od osvajanja EL, Dinamo bi lani samim ulaskom uzeo te novce, a sigurno ne bi bio prolaznik ko nekad. Računica je jasna, LP mora bit cilj i mora se dovesti adekvatan trener za ostvarenje tog cilja.Captain America

  Ovo što si napisao baš i nije argument za LP.

  Pa valjda je nemjerljivo bolje osvojiti EL nego igrati skupinu LP. Ne može ni u istu rečenicu.
 • Robi T
  108
  xrkc6vl0j2xj967k.jpg
  fdkkb8up4xfp9phm.jpg

  Ovo su potovi za LP. Naravno,POT 3 i 4 se može mijenjati,ovisno tko se probije do LP
 • Nema zaleđa Mikića
  561
  Daniel Farke, bivši trener Norwicha, preuzeo Krasnodar, ali mislim da ih nije vodio nijednu utakmicu. Švabo, u najboljim godinama, ima uefinu pro licencu. Valjalo bi pokušati.
 • NORTE
  4.4k
  Jeste li znali?
  U upravo završenoj sezoni dinamo je i protiv Hajduka i protiv Lokomotive osvojio isti broj bodova, njih 5...

  Čestitke drugoplasiranima.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.