• ZGBhoy
  1.7k
  PHŠKGDZGNeki tip sa Zapada

  :heart:
 • smog
  236
  ostavil sam glas u anketi, ali sam i napisao javno ono kaj mislim da bi trebalo biti... lp
 • superhik
  10.6k
  I kreće runda opravdavanja zašto je netko nešto napisao :grin:
 • Patak
  2.7k
  Sve ok, samo bilo bi dobro da se u nekoj anketi postave mogućnosti i za druga imena koja je u povijesti nosio ovaj klub bez obzira na trenutnu popularnost tih imena, HŠK Građanski, HAŠK Građanski, Croatia.
 • Neki tip
  19.6k
  sve ok, samo bilo bi dobro da se u nekoj anketi postave mogućnosti i za druga imena koja je u povijesti nosio ovaj klub bez obzira na trenutnu popularnost tih imena, HŠK Građanski, HAŠK Građanski, Croatia.Patak

  Ankete nisu znanstvena fantastika. Prigovori zašto nečega nema u anketi su bespredmetni, jer svatko može pitati ono što ga zanima u anketi koju napravi i zamoli ljude da je ispune.

  Vjerojatno anketaru, u ovom slučaju dedi, nije palo na pamet da bi iole relevantno bilo postaviti mogućnost glasovanja za ikoju od ove tri opcije, jer životno i iskustveno zna ili pretpostavlja da je broj takvih toliko malen da bi anketu samo učinilo smiješnom, a ne preciznijom.

  Volim davati primjere kad nešto tvrdim ili nekome objašnjavam svoj stav/mišljenje pa evo jednoga..

  "Kakvu boju kose kod žena najviše volite?

  a) plavu
  b) crvenu
  c) smeđu
  d) crnu"

  A onda se javi netko i veli: "bilo bi dobro da se u nekoj anketi postave mogućnosti i za druge boje kose koje žene ponekad imaju bez obzira na trenutnu popularnost tih boja kose, žutu, ljubičastu, zelenu".
 • BigZ
  410

  Podsjećam da je na početku ove teme anketa
  Hvala na podsjetniku.
 • Neki tip
  19.6k
  Fali #samo i :strong: :wink:
 • Neutralna zona
  33
  Da se ispravi nepravda, najispravnije je da se klub zove Građanski. Sve ostalo je određena doza sebičnosti jer naša ljubav prema klubu je valjda veća i jača od onih prije. A nije tako...kada su političkim dekretom ukinuti Zg klubovi dolaskom opančara i šumadinaca u Zagreb i kada se "novi" klub nazvao Dinamom, u Zg je vladala jednaka tuga i depresija kao i dok se ukinuo Dinamo 90-tih...Naravno da sada nitko od nas to niti želi niti može shvatiti.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.