• Nogo
    9.6k
    Dinamo – transferi

Dolasci :

Livaković: dogovor s igračem postoji, čeka se odluka Fenerbahçea. Ako ne dođe, nema novih vratara.

Tabinas: završna faza transfera iz Vukovara, doveden ranije zbog ozljeda i kadrovskih promjena.

Politika kluba: bez velikih kupovina, reagira se samo ciljano zbog potreba momčadi.

Odlasci :

Pierre-Gabriel: napustio klub, što je ubrzalo potragu za desnim bekom.

Nema planiranih većih odlazaka: klub ne najavljuje rasprodaju ni veće promjene u kadru.

Stojković - ostaje

/Dabac
  • Masto
    822
    A šta ako uspijemo
  • El Madrigal
    746
    pa svakako se sve sazna kada tome dođe vrijeme. Toliko.Jos-Optimus

Upravo to. Ako je nešto točno, dogodit će se vrlo brzo službeno, a ako nije, jbg nije i idemo dalje. Ja isto smatram da insajderi , barem meni osobno, niti donose dobro niti zlo. Totalno mogu bez njih. Kada dođe malo d notifikacija, onda je to to.
  • Sbkbbb
    459
    dobar igrac za Sibenik, ali ne vidim kako bi on juniorima Dinama bio pojacanje.
  • Pacho
    12.7k

Otac mu je Ray Ban
  • jakov1
    1.4k
    Tko koga ušutkava?mlinchica

Kakvo je to uopce pitanje, znas da su za usutkavanje krivi "oni". Forum je postao mjesto na kojem se ispucavaju osobne frustracije, a meta su uvijek imaginarni "oni" koji zastupaju stav suprotan od onog oko kojeg trenutno imas snazne osjecaje. Ogledni primjer imagniranog neprijatelja i scenarija koji se nikad nije dogodio:

Osoba A: Mislim da je greska sto smo propustili igraca X

Osoba B: Ti si sizofrenicar/mamicevac/trovac
    Pacho
  • Zambatine škude
    4.1k
    Ako i jesi u pravu da se trebamo riješiti RPG-a jer je toksičan ili štogod, iako mislim da je RPG s jednom nogom i pijan bolji od naše trenutne planirane alternative, Dinamo se sam doveo u poziciju da se mora rješavati RPG-a.tp1997

Držati kao rezervnog desnog beka nekoga tko ima ugovor od 750 k godišnje, koji lažira ozljedu, koji ne želi igrati i kome je to sad već uzorak zadnjih sedam godina može samo netko tko ne razmišlja ni o čemu ili ne želi dobro klubu.

A daj mi reci otkud tebi ta dojava da je Valinčić projiciran kao neupitni starter uoči sezone pa da i ja okrenem taj broj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.