• marcio amoroso
    48k
    Kako se nitko toga prije nije sjetio?Mr Anderson

Pokrenulo bi revoluciju u svijetu nogometa. Bosman bi bio ku..c za ovo.
  • Mr Anderson
    16.5k
    Sad nek se jebe s turcima.flajšmašina

Evo njega na ljeto negdje u 2. francuskoj ligi.
  • Dendle71
    263
    Mene samo zanima na kaj bi ovaj forum ličio da smo iza tovara. Imam poriv svako malo otvoriti tablicu SS HNL-a da provjerim da li se nešto promjenilo u zadnjih pola sata.

Da probudiš nekog iz višemjesečnog sna i daš mu procitat svu silu negative na zoni rekao bi da smo u zoni ispadanja u niži rang.

Ne kužim se u ove tablice na tm-u napr. gdje možes provjeriti bodovno stanje nakon 18 kola. Pa ako netko ima volje nek napiše koliko smo bodova imali nakon 18 kola prošle sezone a koliko ove.
  • Crni86
    19k
    Mene samo zanima na kaj bi ovaj forum ličio da smo iza tovara.Dendle71

Mogo si ga citat onda zadnje dve sezone, nije da nismo i to prosli

Ali bilo je dosta pozitive na forumu, dosta vjere. Pa cak i prosle sezone skoro do samog kraja
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Kopernik je goli k za intelektualce ovdje. Obrazložio sam post ispod sve, a vi secirajte dio i zajebavajte. Ovo je točno ono kaj sam neki dan napisao u prijedloge, ne doprinosi ničemu nego da bi se sad trebo triggerat i ponavljat sve isto
  • Sajla
    16.5k
    Ne kužim se u ove tablice na tm-u napr. gdje možes provjeriti bodovno stanje nakon 18 kola. Pa ako netko ima volje nek napiše koliko smo bodova imali nakon 18 kola prošle sezone a koliko ove.Dendle71

Capture.png
  • Dendle71
    263
    Hvala. Znaci mi imamo 9 bodova više nego lani u isto doba?

Katastrofa. Sad mi je jasno zašto dosta forumaša pizdi.
  • Pacho
    12.7k

Kako je to tocno Haza sirio negativu jucer kad je ovo sve krenulo?

I naravno da svatko moze imati misljenje, ali zar ne vidis razliku izmedu iznosenja misljenja o relevantnoj temi , u ovom slucaju transferi, i negativnog komentara o forumasu koji je nesto komentirao.

Osoba A: Mislim da je greska sto smo propustili igraca X

Osoba B: Ti si sizofrenicar/mamicevac/trovac

I onda imas situaciju u kojoj se osobi A nakaci par takvih dok ne eskalira kao u ovo danas.
  • Fatos Beqiraj
    843
    Doslovno Haze vrijedi vise na ovom forumu nego 95% nas ostalih
  • Dadox
    1.2k
    Kriteriji su ti koji? Da saznaš prije nekog portala dan,dva neki info iz kluba ?Ovdje ima baš zanimljivih ljudi i upisa za pročitat,a zamisli nisu insajderi.
  • Fatos Beqiraj
    843
    pa ima zanimljivih, vidis da sam napisa 95%, ne svi.
    Haza ima bar neke informacije koje u tom trenutku nisu poznate i tocne su. A ne da sn objavi clanak i onda 20 str histerije se napise
  • rioda
    12.7k
    Doslovno Haze vrijedi vise na ovom forumu nego 95% nas ostalihFatos Beqiraj

Ovo je neki hibrid Haze i Fazea? :lol:
  • Fatos Beqiraj
    843
    hahahahahhahaa tako nekako :lol:
  • Thor
    1.8k
    [img]http://images-32.jpg
    Znaju tovari to vec dugo po ovom principu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.