• Tvrdica McTvrdi
    4k

Ako sam dobro vidio sve kaj se spominjalo za Hoxhu dosad je bilo 3-4 mil (slobodno ispravite). Ivanušecu je otkupna 4. Postoji sigurno još "Ivanušeca" po Europi koji bi bili u rangu 3.5-5 mil. Dakle može se za istu ili miljon veću cijenu dovesti bolji igrač.

Ista priča je Kule, pisalo se o ponudama od 4 do 7 (Rusi), što je cifra za koju smo doveli Belju koji je bolji igrač. Smiješno zvuči, ali da, nekad možeš nešto prodati i za iste ili slične novce dovesti bolje. E sad, izvesti to u 2 tjedna roka je umijeće, no zato to rade visoko plaćeni strucni ljudi
  • Fatos Beqiraj
    843
    Nje htio igrat, ne znam koji dio toga nije jasan tebi.
  • Jurki
    21.6k
    za tu placu i ne igra.. najbolje ovak.
    Valincic i Mikic - dosta.
    Ne znam otkud si sad Boseca spuknul?
  • Zagi
    14.2k
    Ne znam otkud si sad Boseca spuknul?Jurki

To mi je primjer lošeg beka. Ne znam lošijeg.
    Ono , ne zna ali se trudi. To je neizmjerno korisnije od trule jabuke.
  • Sajla
    16.5k
    pa baš to, moguće je - kao što je moguće i pogoditi tiket sa 10 parova u kladionici, samo šanse nisu prevelike. iz tvog upisa je to meni izgledalo kao da je to rutinska stvar. dinamo je uglavnom prodavao igrače pa jeftinije kupovao one koji mogu postati bolji, a to mi je već realnije.
  • hardek
    8k
    Meni je fascinantno da su ljudi jos uvijek na Tabinasu. Čovjek dolazi u transferu vrijednom četvrtine godišnje plaće Zagorca i igrati će za čaj i topli obrok. Ɓiti će u najgorem slučaju rotacijska opcija ili flop, u najboljem slučaju Capellas će dobiti glavnu ulogu u nogometnoj verziji Moneyballa.
  • Dinamo-SB
    966
    RPG je dobar transfer out jer je toksičan,lažira ozljedu,ne igra i ima ogroman ugovor. Dobar posao jer smo se rijesili njegovog ugovora. Solidan bek,ali luda glava. Šteta. Ipak,hvala mu na svemu pozitivnom.
    Za Tabinasa sam rijetko koga vidio da je pozdravio taj transfer pa cak i oni najveci branitelji svega nisu za taj transfer. Usudio bih se rec da 90-95 posto ljudi nisu za taj transfer,ali je lik realno 4.bek(Valincic,Mikic,Galesic,on) jer mislim da ce prije i Galesic igrati nego on i dolazi za ekstra sitnu lovu i navodno za Dinamo II nagodinu pa se donekle moze progutat iako nitko nije zadovoljan tim poslom.
    I to je to, nista spektakularno se zapravo ne događa i ne moze se uspoređivati sa Marićem prosle zime ni priblizno. Uostalom, mi smo prvi ove jeseni,a ne na -4 ili -7 koliko je vec bilo,ne sjecam se. I ne isplacujemo milijunske odstete trenerima. Ta prica se jako zanemaruje da smo mi od prosle sezone ozbiljne odstete platili trojici trenera. Radi se o milijunskim iznosima. Financije se pod novom upravom itekako dovode u red.
  • Facke
    7.5k
    RPGu zelim sve najbolje. Jake kvaliteten igrac i svida mi se njegov nacin igre. Steta da ima nekih svojih problema.
    Nemres tu suditi nist. Psiha je zajebana stvar.
  • Mr Anderson
    16.5k
    Ne kužim da nakon svega još ima ljudi koji brane RPG-a. Pa lik nas prca cijelu polusezonu i mi bi se još njemu trebali naguziti? Kod njega je prisutan loš govor tijela otprije, igra kad mu se da, vidi se da je kvalitetan igrač kad hoće, ali očito je po njegovoj karijeri da su to kratki periodi.
  • flajšmašina
    37

Drito to. Tu se vise izvrijeđalo Tabinasa koji jos nema veze s nama, nego RPGa koji nas jebe cijelu polusezonu. Sad nek se jebe s turcima. Good riddance.
  • Jos-Optimus
    8.8k
    To! Bravo, potpis!

Ne razumijem. Ja prvi nisam rekao nikome od "insidera" da je rušitelj ili Mamićevac, ali imam pravo reći da mislim da to ničem ne koristi osim kolektivnoj shizofreniji.

Da se razumijemo, tu nas proziva ekipa (čast iznimkama) koja gotovo nikad nije na utakmici, koja prije vjeruje RPG-u nego Bobanu, koja sve gleda negativnim naočalama, *ebo vas Tabinas da vas *ebo, raspravljamo o igraču od 50 000 eura.

Samo želim reći da je normalno kritizirati, ali nije normalno biti stalno negativan, stalno omalovažavati, pa pobogu valjda ljudi u Dinamu koje smo izabrali rade u interesu Dinama. Trebamo raspravljati o taktici, izboru igrača, tekmama, greškama, prilikama. Stalno neke zavjere, stalno vrijeđanje trenera - jbg, takav je kakav je, ali je trener našeg Dinama. Imajmo malo vjere. Stalno zazivate konstruktivnu kritiku i onda kao opareni skačete zbog komentara o insiderima.

Ne zazivam njihov ban, zaboli me, ali valjda mogu reći da su mi te poluinformacije, većinom ciljane, nepotrebne i ne donose ništa dobrog. Neki od vas se tresu na to sto ce vam oni reci, pa svakako se sve sazna kada tome dođe vrijeme. Toliko.
  • marcio amoroso
    48k
    Prodao bih ga i doveo nekog puno boljeg za te novce.Tvrdica McTvrdi

Upis dana!
  • Mr Anderson
    16.5k

Kako se nitko toga prije nije sjetio?
  • T90d
    2.6k
    Još kad bi se Perića i Zagorca riješili kao RPGa, uhljeb do uhljeba. A sisaju preko milje €.

Samo mi nemojte sada doći sa pričom o utakmicama koje su odigrali, jesu kao i RPG, ali isto tako sisaju pare na veliko, a skoro su zaboravljeni da su dio momčadi.

Ako se mali Filipinac dovodi kao 3./4. opcija i za B momčad, puna podrška. Što se mene tiče nek se izbori za prvi sastav i bude najbolji bek u klubu za te novce što se spominju.
  • deda
    42.9k
    Kakvog dana, stoljeća, to je recimo prosječna mantra na tovarskom forumu zadnjih 20 godina. Čudi me da je toliko godina trebalo da se to netko kod nas sjeti reći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.