• Pacho
    12.6k

Tko je sretna señorita koja ce uz obilatu veceru slusati o progresivnim pasovima mladih lijevih stopera iz druge peruanske lige?
  • Dani Olmić
    2.1k
    Niti slucajno prodat Hoxhu… on mi je jedan od ako ne i najbolji igrac polusezone … po meni je on Vinicius za Vidovica i Stojkovica recimo - Uvijek je u stanju odlucit utakmicu sto ova dvojica bas i nisu, za Vidovica ne znam iskreno jel uopce ziv
  • CastAway1986
    4.9k
    ma znam da se vec pisalo o interesu Dinama za njega , mozda nam je i dalje u biljeznici jer su se igraci iz Alzira svi odreda iskazali u Dinamu..i naravno dobar tek ,lako za grafove
  • Fatos Beqiraj
    841
    Skergo opasno sere znaci po medijima.

Mislim da ako se moze da vrijeme poslat tu ponudu od 4mil u 4 rate i rijesit to. Ocito ga niko ozbiljan nece dovest i platit neke vece iznose
  • GOAT
    4.3k
    Pravim malo kompliciraniju večeru, pa ne mogu na sto strana.Omake

bg,f8f8f8-flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.u3.jpg
  • Li d1986
    287
    Ekipa, ako nije problem moze netko napisati zadnje info o Livakovicu? Dosta se pise po temi a nemam vremena sve pregledat. Hvala
  • scooniepenn
    6.1k
    Moram priznati da mi nije jasno razmišljanje nekolicine ovdje o prodaji Hoxhe u trenutku kad se borimo za naslov, kad nam je Hoxha jedan od nekoliko najkonstantnijih igrača ove sezone, kad čovjek ne forsira odlazak, dapače mislim da će ostati ovdje dok god to i mi želimo, kad nemamo niti blizu adekvatnu zamjenu i naposlijetku kad iznad 3 milijuna u ovom trenutku nećemo dobiti. Dakle, niti jedan jedini argument u korist prodaje ja trenutno ne vidim.
  • Masto
    813
    turci prepreka zasad
  • Omake
    14.7k
    hahaha. Nikakva senorita. To napravim sebi i ćaći čorbu za tri dana da se ne mislim svaki dan šta ću.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Ovaj forum je ogledalo svega sto u praksi ne valja sa demokracijom

U nacelu svi smiju napisat kaj god hoce pa se toleriraju svakakvi klaunovi koji namjerno ili ne unose nervozu u masu

A masa ko masa..
  • FelceAzzurro
    1.2k

Prođe brzo tih nekoliko mjeseci izgleda.
  • Mali dioničar
    19.2k
    Jedno pitanje za insajdere i drkače na insajdere.

U današnje doba kad klub ima jedno 500 platformi za komunikaciju s javnosti jel zbilja mislite da Dabac, Boban, Vlaović ne bi znali na twiterru/facebooku/tiktoku napisati tračeve s večera, ručkova, primjedbe agenata i roditelja, novinara da misle da to klubu koristi.

Ako ljudi zaduženi za komunikaciju ne komuniciraju takve stvari prema van, zašto se vi ovdje na forumu nalazite tako pametni da ih komunicirate.

Ljudi iz marketinga se trude da ne iscure fotke dresova prije predstavljanja, a tu par insajdera prepričava poslovne tajne kluba koji kakti vole, a koje su teške milijune eura i ljudi im još za to plješću.
  • Šteco
    1.4k
    Koja šizofrenija.

unnamed-2.jpg
  • Jos-Optimus
    8.8k
    ma sve ok, ali nikako sada, sada nam je Arber nasušno potreban.

upravo sam to pokušao reći i ne vjerujem koji otpor se digao. Dapače, samo smatramo da te info ne donose ničeg dobroga. Bilo je zabavno u početku, ali sada je je sve to previše.
  • Brusa
    3.9k
    nisam insajder, niti se smatram drkačem na insajdere, ali ću ti odgovoriti protupitanjem
    Osnivači Zone su tu na forumu, oni nesumljivo vole dinamo i žele mu sve najbolje,neki od njih su i skupštinari. Zar ne misliš da bi oni, u slučaju da smatraju da "insajderski" upisi štete klubu, ne bi na njih reagirali, zabranili ih ili općenito ili u komunikaciji sa ljudima koji ih pišu?
    Ja mislim da bi i zato ne berem brigu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.