• Krizy
    64.9k
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/imamo-informacije-ovo-je-prvo-dinamovo-zimsko-pojacanje-20241212

Članak napisan prije godinu dana, kada se Lahlou Akhrib spominjao kao dogovoren transfer u Dinamo.

U 2700 minuta upisao po sedam golova i asistencija za Kabylie.

Pišemo ga u tekicu i za popis imena u 2026.
  • Droljo
    24k

Misliš da je lošiji?
  • GOAT
    4.3k
    12 million just for you my friend @galatasaray

Prodao bi ga samo ako je cifra dovoljno jaka, na ove ponude od par milijuna ne treba ni odgovarati (ako uopce interes postoji)
  • CastAway1986
    4.9k
    Meni je ovaj Akhrib zanimljiv igrac , mislim da je i za seniorsku reprezentaciju Alzira odigrao par prijateljskih utakmica kad su nastupali igraci iz tamosnje lige , kolega @Omake da cujemo misljenje?
  • Crni86
    19k
    Ovime bi niko bio zadovoljan, mlado desno krilo koje ima dobru statistiku. Mozda su decki znali nesto vise od nas :smile:
  • Orc123
    14.5k
    Alzir ima puno talentiranih klinaca....jos od Torltrauia i Boulbine ili kak se vec zove pratimo to trziste...ovi dva koje nismo doveli su se pokazali kao stvarno dobri igraci....a mogli su doci za sicu....moguce da i ovaj ima potencijal....cekamo kolegu Omake-a da da graf heheh....
  • Omake
    14.7k
    mislim da recikliraju vijesti od lani radi klikova. Lani su nas povezivali s njim i sa još nekim senegalskim mladim krilom u ovo doba. Već drugi Alžirac u par dana koji se povezuje s Dinamom. Ne mislim da ima graf za alžirsku ligu na onom streamlitu koji koristim. Potražit ću kasnije drugi. Pravim malo kompliciraniju večeru, pa ne mogu na sto strana.
  • Haza
    11.6k
    Hvala svima na podršci (iznenadilo me da imam ovoliku podršku, pa ću samo zbog vas normalnih napisati zadnji post na ovoj temi hladne glave).
    Iz principa neću više pisati na ovoj temi, jer jednostavno ne želim da određena ekipa koja me danas besramno napala ima ikakvu suvislu informaciju.
    Poslat ću po svom guštu normalnim ljudima u inbox ponekad neku info, kao i moderaturi ako ih bude zanimalo, jer su prema meni uvijek bili korektni.
    Zadnji moj info na ovoj temi (ili barem dok je moderatura ne uredi da nema napadanja i vrijeđanja međusobnog) će biti da je danas sletila službena ponuda Brage za Jagušića koja iznosi 2.8 mil eura + 1 mil eura bonusa. Ponuda je komična, ispod očekivanja i usmenog dogovora i bit će odbijena.
    Kome sad radim PR, čije interese sad guram, kakvu negativnost sad širim?
    Toliko od mene, od sad na drugim temama ili preko inboxa!
  • Jurki
    21.6k
    Hoxha u Galatu.. inace bi to bio ok deal, ali u ovakvoj situaciji borbe za Europu, Hnl - nebi ga prodaval, tj cekal bi ljeto. Ako moze ponoviti igre s jeseni, moze se za njega vise uzeti za pola godine.

Ovaj mladi Alzirac - ocito tam ima dobrih igraca i za 500-600-700 keka, ako se odlucilo da je dovoljno dobar - jbg treba probati.
    Za pocetak kup tekme, mozda neka minuta u hnlu.. pa iduce sezone ili ga integrirati do kraja u seniore ili ako mu jos fali da nadođe u dvojku.

samo ti piši boli te kiki, znas i sam da nas sve zanima hehe.. a na ove se ne treba obazirati.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Recimo prodaju Hoxhe bi vise razumio nego prodaju Stojkovica. 27 godina, isplatio nam se samo za odigrano ove sezone i mozes mu samo reci svaka cast. Doveden s malim ocekivanjima ali isporucio je dovoljno.

Razlog zasto bi ga prodao je samo zato jer mislim da mozemo lakse zakrpati tu poziciju i naci puno bezbolnije neko rjesenje. To sve govorim naravno ako je ponuda dobra i igrac zeli ici, ali nekako sumnjam.

Po mogucnosti zadrzati ga jer mislim da daje bas max. od sebe iako je nekad predvidljiv, a i sam je rekao da mu je ovdje odlicno.
  • Dinamovapriča
    663
    Pa jel dolazi ovaj mali alžirac ili ne? Članak je objavljen 24.12.2025, ništa mi nije jasno sad?! :worry:

EDIT: Glup sam i tek sam sad skužio da je 2024 godina.
  • Kujtim Shalla
    8k
    nemoj onda ni gledati za zemljaka mu članak, zainteresirani smo ,ali neće proći liječnički ni nakon 5 dana :monkey: :rofl:
  • Jurki
    21.6k
    tportalov clanak je od 2024te, a zadnji tweet je od danas.

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/819038
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.