• BornaPŽ1986
    1.2k
    Forum pratim neke 2-3 godine i vise, nije mi jasno zasto postoji tolika netrpeljivost prema necijem misljenju, kao sto sam i ja rekao da nisam za Stojketov odlazak jer sam dojma da ne napreduje pod Kovom jer nema ni konstante kao ni neki drugi igraci koji dobiju minutu prilike.

Mozemo se slagati ili ne, ali zasto sve odmah okrecemo na mamica i crna vremena, i pojedinci su odmah mamicevci jer su dali svoje kriticko misljenje o necemu? Gdje je tu onda draz foruma?

U neku ruku shvacam sto je Haza htio reci, dosad se plan razvoja mladih igraca nije bas pokazao, sto zaslugom trenera sto nekim spletom okolnosti. Cinjenica je da trener rauba McKennu i Domingueza jer ne smije izgubit i jer je potrosio kredita ali moras naci koju minutu za Jakira, bez obzira jel mu otac Sergej ili netko X, makar i kad vodis 5:1. Cinjenica je da je radije gurnuo KTC i Lisicu umjesto Galesica ili nekog odmah na bek i da se nakon nekog vremena tek postave logicne stvari u sastavu. I ti svi agenti imaju svoje interese i to je tako u nogometu, ja nisam ni za Baru ni za nikog ali postoji taj poslovni svijet gdje ima svakakvih sranja i spletki kao sto je rekao i imaju neke interese.

Malo se preozbiljno shvate necija misljenja ovdje, a interes i Salzburga i Intera mi govore dovoljno. Cinjenica je da smo na nekom prijelaznom razdoblju ali i cinjenica je da zasad neke stvari ne mozemo bas preci samo tako.
  • striko
    2.9k
    nije mi jasno zasto postoji tolika netrpeljivost prema necijem misljenjuBornaPŽ1986

95% foruma ne zna da postoji i drugo mišljenje. Ako slučajno nisi istomišljenik prvo ćeš dobiti dozu sarkazma pa nakon gubitka argumenata i dozu uvreda.
  • dmil
    1.3k
    što se Tabinasove inteligencije van terena tiče, čovjek je nakon utakmice u Vk zaboravio ključeve od kuće na stadionu i umjesto da se odvezao iz Vukovara po njih, on je odlučio popet se u kuću kroz balkon, prilikom čega je pao i slomio ruku, zato i nije igrao pola polusezone.
  • austrijanac
    9.1k
    Jer su nogometaši inače pravo oličenje inteligencije svuda oko nas.
  • Plava balada
    24

Hvala ti, trebalo mi je da se malo iskreno nasmijem nakon dugog jutra.
  • Kujtim Shalla
    8k
    Me sviđaju mi se napadi na @Haza od nekih meni dragih forumaša. Odjednom sve politički nešto ,ko kome ,ko ima koristi it'd. Tema su transferi , i transfer tračevi koji ima i kojih će biti. Na kojoj temi da se piše o tome nego na ovoj. A zadnjih dana piše se o svemu samo ne o transferima . Dajte ljudi malo stanite na loptu
  • Mr Anderson
    16.5k
    Dabac, daj potpiši nekog i nabaci osmijeh da se prekine ova bezvezna rasprava. Potpiši kakvog psihijatra ak već nema igrača na vidiku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.