• Haza
    11.3k
    Da ne odgovaram na sto poruka u inbox. Moja greška je što sam nejasno napisao da ne želim pred derbi pisati o novom treneru. Pritom sam isključivo mislio da forum nije mjesto gdje se takve stvari pišu, i time destabilizira potencijalno ekipa prije derbija, nego da su takve stvari za inbox. Time sam možda aludirao da postoji neko trenersko ime, ali koliko znam, a to sam prije i pisao, plan je bio da trener ostaje do Božića, kad će se podvući crta na njegov dosadašnji rad. Iskreno nisam čuo da se neko trenersko ime ozbiljno spominje, niti da Kova odlazi. Možda se i to promjeni uskoro, ali ne vjerujem, ipak smo prvi na tablici.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Pa ne moramo cekat nista, sigurno ce trazit/dobit bolje uvjete nego prije 6 mjeseci. Kakva ce karijera na kraju bit to cemo vidjet, da.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    jasno da decko nije htio na ljeto doc, referirao sam se na ovo sto haza kaze da smo krenuli mjesec dva ranije da bi ga imali za 2.5, a ne da cekamo veceru nakon utakmice.
  • kariola86
    199
    Ako smo za Roga Splitu platili 5m, onda možemo i 4 m u 4 rate za Jagušića, jer ako se nastavi ovako razvijati, bit će igrač kojeg možemo prodati za 20+ m.
  • mrgud
    634
    Nije došao na ljeto jer nije bio siguran da će izboriti mjesto u momčadi,a sada u 6 mjeseci je kao toliko napredovao da može igrati bundesligu,možeš si mislit,mali će grijati klupu ako ode tamo.Nije on niti blizu spreman za ligu petice
  • NKDZ86
    6.7k
    Dakle nakon što je Capellas forsirao dolazak Tabinasa tvrdeći da Mikic nije još spreman za beka, također je Villara prije Jagusica guraoFazeN

ne sviđa mi se kaj gura svoje, umjesto naših...
  • keppi
    465
    Rekao bi da nam je Haza na neki način otkrio zašto bar dijelom Jagušć nije došao......nisu ga dovoljno željeli, ni sami nisu bili potpuno sigurni u to i on je to onda sigurno osjetio pa odlučio ostati u Belupu.
    Da se onda pokazala izrazita želja vjerujem da bi već bio kod nas.
    Pitanje jeli se od tada u tim razmišljanjima štogod promijenilo .....osim naravno njegove cijene koja više nije niti približno ista.
  • miro
    8.1k
    Šta nije Villar došao neovisno o Capellasu?
  • kariola86
    199
    Da, ali ako smo iskreni, racionalno gledano imalo je više smisla dovesti Villara tijekom ljeta – pogotovo zbog njegovog CV-a, a Jagusić je u tom trenutku imao tek jednu dobru polusezonu i on se nije usudio doci. Nije ni bilo na vidiku da će se nastaviti razvijati tako konstantno. Uz to, u tom trenutku Zajc i Bennacer još nisu ni bili potpisani.

Što se tiče Mikica, to je ipak pomalo zabrinjavajuće.
  • Gringo
    608
    Ako smo za Roga Splitu platili 5mkariola86

Mamić, braća Žužul, 5 mil€...sve jasno
  • OsamŠest
    6.4k
    Ja sam prilično uvjeren da će Jagušić doći u Dinamo.

Ako je na ljeto sam za sebe procijenio da nije spreman za Dinamo (izborit se ispred dovedenih na svoju poziciju) i da mu je pametnije ostati u Belupu (očito ispravna odluka), onda ne vidim razlog zašto bi preskakao tu stepenicu između Belupa i Petice.

Jedno su želje Belupa, drugo želja igrača..
  • Droljo
    23.3k
    MamićGringo

Jel to onaj što bi Eskimima prodao pingvina koji se hrani isključivo pijeskom kojega je netom prije prodao arapima?
  • Gringo
    608
    i mađaricama kaj su ostale od Kolindinog rođendana :)
  • Noel
    17.6k

Teško.

Nije on došao zato što je sumnjao u svoje kvalitete nego jer je procjenio da bez obzira na svoju kvalitetu na njegovoj poziciji/pozicijama ima previše igrača u Dinamu, a i vjerojatno je tu igrao menadžer svoje igre i bacio mu nešto u uho (npr. vidiš kako moj mali Mikić se ne može izborit u prvoj momčadi, najveći je talent, ne daju mu i slične stvari)

Stvarno misliš da Jagušić koji se igra u HNLu i puca od samopouzdanja, koji igra sa stavom i karakterom je takav ne siguran karakter da je procjenio ili je mislio da nije dovoljno dobar za Dinamo? Mislim da on jako dobro zna da je igrač za Dinamo, ali je tu hrpu drugih stvari na koje on ne može utjecat a mislim da ga udaljavaju sve više od Dinama, uz naravno igre koje pruža svaki vikend. :smile:
  • OsamŠest
    6.4k

Nije stvar sumnje u vlastitu kvalitetu, nego bolja sredina za daljnji razvoj. Svakako mu je sa 19 godina bolje bit prva violina Belupa, nego treća opcija u Dinamu i igrat svaku drugu ili treću utakmicu po pola sata.

Jagušić je u top formi, ali daleko od gotovog igrača, a Dinamo je i dalje razvojni klub u usporedbu sa Peticom.

Stvar je ispravnog razmišljanja i procjene. Današnji Jagušić je puno bliži udarnih 11 Dinama, nego onaj na ljeto, i sama ta priča sada ima više smisla.

Vjerujem da smatra da je Dinamo iduća idealna stanica za razvoj i sigurni ulazak na popis od 23 reprezentacije. Za Leverkusen ili BvB ima vremena, neće pobjeći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.