• Zagi
    13.5k
    Ne vidim kako je 4 milje na 4 godine i 20% neka visoka cijena.
    Odmah bi to potpisao.
  • Pavinho
    409
    svake godine jedna pobjeda u europi i otplacen :lol:
  • Dani Olmić
    2.1k
    Mislim da je prošao taj vlak gdje jagusic sjedi
  • Zagi
    13.5k
    Zašto bi se pomirili sa tom činjenicom?

Koje to još pozicije treba pojačati u momčadi osim desne osmice i golmana? Livi dolazi, a desna osmica ti je pod nosom.
    Kaj ćemo raditi na ljeto?
    Plati dečka i idemo.
  • MarK
    1.3k
    Previše je to za igrača kluba ranga Belupo s tim da je vrlo upitno je li on instant pojačanje. Mnogi igrači su dominirali u malim klubovima, a kasnije stagnirali, od Zvonareka, Belje, Frigana, Šotičeka, Stojkovića, Šimića... Uz to imamo skupo plaćene Stojketa, Vidovića i Villara i ne možemo si priuštiti da svi propadnu. Apsolutno sam protiv ovakvog transfera
  • Jos-Optimus
    8.2k
    doslovce niti jedan od navedenih nije dominirao
  • Brusa
    3.7k
    Bilo koga u hnlu plaćati iznad 2 mil (možda sam i puno rekao)je paljenje novaca.
    Jel nam se ijedna takva investicija u zadnjih 5 godina isplatila (igrački ili novčano)?
    Škola nam treba biti prioritet. I plan imati za te klince koji dolaze iz škole, a ne ih slati po posudbama godinu za godinom, pa ih se rješavati maltene besplatno, a i onima koji dođu do prve ekipe priliku davati tek kad se svi poozljeđuju i probamo tri igrača kojima to nije pozicija...
  • MarK
    1.3k
    Zvonarek je imao 22 nastupa, 4 gola i 2 asist kao maloljetnik i bio kapetan kluba, Frigan 32 nastupa za Rijeku, 15 golova i 3 asist, Beljo je zakucao Miereza na klupu Osijeka, za preostale možemo reći da su bili potencijali.
  • Jos-Optimus
    8.2k
    Beljo nije zakucao Miereza na klupu. Zvonarek i Frigan nisu dominirali, ne na ovaj način sigurno.
  • Zagi
    13.5k
    Zadnji mladi igrač koji je stvarno dominirao na ovaj način je bio Majer i to samo par utakmica zadnje sezone u kojoj je otišao.
    Ostali nabrojani ne mogu u istu rečenicu.
  • Orc123
    14k
    Koliko toga napisano, a nista receno. Nasi ga nisu zeljeli, ali je on sam izjavio da je odbio Dinamo?! Kaj trebali smo ga oteti i vozat u gepeku?

Odabrao je drugaciji put, super ako ga uspijemo dobiti sad. Ako je u pitanju 4 mil eura mislim da si to mozemo priustiti, probat smanjit cijenu jos sa nekim juniorom i ponuditi malom razvojni plan.

Ovdje nije stvar procjene vec cisto odluka igraca.
    Sto se tice Mikica, on se ignorira vec godinu dana iz ovog ili onog razloga. Nije to nista cudno. Pokazao da moze i sad je tu. Cist jednostavno . . .
  • MarK
    1.3k
    Beljo je u sezoni kad je otišao imao 17 nastupa, 9 golova, 2 asist za OS. Sezonu prije Beljo je u 37 nastupa zabio čak 20 golova za jednu Istru. Ako to nije dominacija ne znam što jest. Frigan je u trenutku transfera bio 2. strijelac lige sa 14 golova u 27 nastupa i već je vrijedio 5 mil. eura.
  • Zagi
    13.5k
    Škola nam treba biti prioritet. I plan imati za te klince koji dolaze iz škole, a ne ih slati po posudbama godinu za godinom, pa ih se rješavati maltene besplatno, a i onima koji dođu do prve ekipe priliku davati tek kad se svi poozljeđuju i probamo tri igrača kojima to nije pozicija..Brusa

Sve pet. Da bi reč rekel.

Ali..

Škola nam ne može popuniti sve pozicije. Kvaliteta je tu ali ne na svim pozicijama jednako.
    Dopunska selekcija je normalna i potrebna. Radi se od kikića do juniora , a naravno i u seniorima.

Pa ako si ove sezone uspješno napravio doselekciju sa Dominguezom,Vinlofom i ostalima, zašto Jagušić nebi ulazio u tu istu priču?
    Jer je Hrvat i mogli smo ga pokupiti ranije? Mogli smo, nismo. Pa kaj?

Propustiti dobru priliku jer smo propustili još bolju priliku ranije i nije neki posel.
  • rokikaciga
    8k
    Sada ne placamo Galesica vec decka koji je na sirem popisu reprezentacije kod Dalica i koji je uz Fruka najbolji igrac HNLa. I to decka od jedva napunjenih 20 godina. Da ga drzimo 2-3 sezone i da nastavi napredovat, ide Jaga za 15m van
  • Noel
    17.6k

Slažem se sve, ali sam siguran da Jagušić nije sam donio odluku jer je mislio da nije na ljeto bio spreman za Dinamo i jer je mislio da se neće izborit u Dinamu. Ima tu hrpu stvari koje se događaju u tom procesu od menadžera, obitelji itd. Da se Jagušića pitalo kao igrača siguran sam da bi on došao u Dinamo na ljeto. Opet na kraju za njega ispada da je to bila prava i dobra odluka.

Isto tako ne pamtim igrača koji je na ovaj način odskakao od ostatka lige u njegovim godinama a da nije bio igrač Dinama/Rijeke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.