• Mr Anderson
    15.6k
    Ma nemamo mi igrača koje možemo ponuditi Slavenu da bi svi bili zadovoljni. Niti ih Slaven može plaćati niti bi oni išli tamo. A sad baš da dajemo par naših perspektivnih juniora uz lovu za Jagušića, ne znam baš da je pametno.
  • ElDorado
    8.1k
    Možda smo stvarno totalka u krivu, ali da Slaven bilo gdje u svemiru može prodati igraca s jednom i pol hnl sezonom za 5 milja?! Za Crnca nisu dobili ni milju. Jedno je talent a drugo vrijednost na trzistu. A ako ode u bilo koju jacu momcad prvo ce peglat u B ekipi i trebace izborit priliku.
    Pa Misko ne moze Fruka prodat vec tri prelazna roka. A kao najbolji igrac lige.
  • miro
    8.1k
    2 milje i 20 posto buduće prodaje, sve iznad toga nije realno. Ako imaju ponudu od 5 milja, svaka im čast i malom sve najbolje da uspije vani i postane dio repke
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    pa može se njima i posuditi igrača tipa Kulušić ako neće igrati, ili one na koje se za sad ne računa od mladih koji su na posudbi, mislim da je Čujić iz Vukovara naš , pa i Pavić koji po meni treba još sezonu negdje odigrati i vidjeti šta sa njim , Živković
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ne vole oni baš razvijati tuđe igrače. Bio je Janković tamo na posudbi pa nije baš igrao. Crnca i Šakotu su tražili da pređu kod njih, nama je ostalo pravo prvokupa.
  • Omake
    14k
    Pet milja je stvarno puno. Za usporedbu, Patrik Mercado je jedan od najtalentiraniji veznjaka u Južnoj Americi. Ima tri nastupa za reprezentaciju Ekvadora i 26 nastupa u kontinentalnim natjecanjima. Njegov klub je stvorio Caiceda iz Chelseaa i još par Premier League igrača. Sevilla i Wolverhampton nude 6 milijuna eura.
    Za pet milja bi možda mogli dovesti Jorgensena iz Viborga koji na momente izgleda kao Baturina s odličnom defanzivom. Ili u paketu Catalina Cirjana i Ignacia Sosu.
  • OsamŠest
    6.4k
    Mogu oni tražit i 20 milja..
  • Haza
    11.3k
    Evo i mene.
    Situacija je sljedeća, Jagušić je najtraženiji igrač HNL uz Fruka, i Belupo će sigurno dobiti na zimu ponude između 5 i 7 milijuna eura. Braća Kovač ga žele u Dortmundu, ogroman interes iz Njemačke (Augsburg, Frankfurt itd.), a javljaju se i iz Francuske (Lens), Španjolske (Celta Vigo). Dakle nije nikakva patka da će on biti najveći transfer u povijesti Belupa.
    Ono što sam saznao, imamo zadnju priliku ga dovesti za cca. 4 mil eura na četiri rate (4 godine) i 20 posto od idućeg transfera. Da smo krenuli prije mjesec i pol bi ga dobili za 2.5 mil, samo smo riskirali i fulali.
    Teoretski bi nam spustili cijenu da im damo Horvata ili nekog talentiranog juniora.
    Iako se pisalo svašta, nikakav kontakt Dinama i Belupa ne postoji po pitanju Jagušića, a plan je da se tema otvori na ručku/druženju klubova prije utakmice u nedjelju.
    Prema mojim saznanjima, svjesni smo da smo propustili Jagušića i male su šanse da će doći kod nas.
    Ljetos je Boban bio više za dolazak malog nego Capellas (ali obojica nisu bili previše zagrijani), i može se reći da je Capellas imao krivu procjenu, jer Villar je promašaj u usporedbi s Jagušićem.
    Ne želim sad sukobe i rasprave s drugim insajderima, prenio sam vam kako situacija stoji, naravno, u nedjelju ćemo biti pametniji.
  • Droljo
    23.3k
    Uspjeti neće vratiti seElDorado
    Ovo je igra sa zarezom tipa 'ubiti ne pomilovati' :lol:
  • Tihi Predator
    1
    Naravno,ne mozemo ove sto imaju dobar ugovor. Ali tips Zivkovic,Pavic,Bakovic, Kulisic, mozda i neki talentirani junior, ali uz pristojan buy back, kao sto smo imali sa Soldom.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Dinamov audut u dovodenju igraca kao jagusic bi trebao biti razvojni plan, a i prirodniji sljedeci korak jer je klub u istoj ligi, samo s puno vecim ocekivanjima i europskim utakmicama. Ove cifre od preko 4 mil mislim da su previse.

Tako se i s galesicem propustila prilika da dode kad je cijena bila optimalna i nije ispalo dobro kad ga se islo dovest pod svaku cijenu kad je pravi trenutak prosao.

Ocito je taj vlak prosao i mislim da je bolje da se okrene drugim opcijama i bude pametniji drugi put. Cak ne bih ni ovo smatrao nekim velikim promasajem sto ga se nije dovelo, to je tako, nekad bude dobra procjena nekad ne.

Nema bas puno primjera gdje su tako mladi igraci iz kluba kao slaven, mladi otisli vani i probili se. Vjerujem da decko cak ima karakter da uspije bilo gdje, ali ako ne, eto ga nama za 2 god puno jeftiniji nego sad.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Ne razumijem uopce ove price o pogresnoj procijeni. Koga? Pa mali je nas ODBIO. Znaci dogovorili smo uvjete koji su bili povoljni, mali je odlucio da ce za njega bit bolje nesto drugo.
    Pogodio je i to je to. Ako imaju ponude koje je Haza nabrojao, jebiga, neka ide. Bit ce zanimljivo cuti logicku vratolomiju kako nije bio spreman za Dinamo nakon sezone HNLa, ali nakon dvije je spreman za ligu petice. Ajte molim vas..
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Onda ćemo saznat nakon nedjelje valjda ima li štogod ili tema Jagušić ide pod ključ. Moramo se pripremit na Livi sapunicu, ne možemo dvije pratit.

Vidjet ćemo Jagusica vani kada se bude morao uklopit u sustav i ne će svaka lopta ić na njega kako će reagirat. Na tome su mnogi pali (Majer, Vlašić...)
  • Droljo
    23.3k
    Pogodio je i to je to.Efes Pilsen

To bumo još videli....
  • FazeN
    4.5k
    Ljetos je Boban bio više za dolazak malog nego Capellas (ali obojica nisu bili previše zagrijani), i može se reći da je Capellas imao krivu procjenuHaza

Dakle nakon što je Capellas forsirao dolazak Tabinasa tvrdeći da Mikic nije još spreman za beka, također je Villara prije Jagusica gurao.
    Dobar je onda on u procjeni svaka mu čast.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.