• bazooka93
    66
    pa i oni nama redovno uzmu naše igrače
    mi njima nismo pošteno od Rukavine.
    Lik brani odlično ove sezone i ono vratar je modernog tipa s preko 2metra
  • Mr Anderson
    15.5k
    Lik brani odlično ove sezone i ono vratar je modernog tipa s preko 2metrabazooka93

Prvo sam mislio da nas sve cimaš malo, a ti ozbiljno predlažeš Leticu.:lol:
  • bazooka93
    66
    zasto ne cini mi se da se nisu nesto korektno rastavili
  • scooniepenn
    5.9k

To sto je njega Inter kapario je jednako bitno kao sto je Dinamo kapario Ojedu onomad. Da je bio Boban u tom trenutku siguran sam da bi, ako bi isao, to bilo za puno ozbiljniji novac, a ovo sto smo dobili je tragikomicno za takvog igraca. Uspiredba s Leipzigom nije najbolja, jer je RBL klub “feeder” za europsku kremu kao Liverpool, City, Barcelona, Real i slicne, a Inter niti placa ogromne odstete, a niti prodaje redovno svoje najbolje igrace u ranijenavedene klubove. Osim toga, kod RBL-a si znao da ces izvjesno zaraditi ogroman novac kad se ubroje postotak od narednog transfera i realni bonusi. Usporedi nasu zaradu na Olmu i Gvardiolu, sto su top 3 nasa transfera, sa smijesnim zaradama na Kovi i Brozu. Doslovce druge galaksije.
  • Fatos Beqiraj
    524
    Onom malom Grgicu sto je trebao doc iz Sturma otisli prednji krizni
  • Droljo
    23.3k
    Baš me zanima koga pratimo i koje pozicije se gledaju. Puno toga bi mi bilo jasnije da to znam. :nerd:
  • rokikaciga
    8k
    Mislim da se gledaju sve pozicije jer nikad ne znas kad ti "Bennacer" postane dostupan
  • ElDorado
    8.1k
    Ak prodjemo EL mogu se prijaviti 2 ili 3 nova igraca? Ak brojimo Livskovica i Bennacera sumnjam da cemo se nekaj ozbiljno pojacavat samo za HNL
  • Orc123
    14k
    a ak netko otpadne s liste? Tipa ode Kule ilu Villar? Jel se mogu zamijeniti ili su 2 igraca fiksna?
  • MarK
    1.3k
    Mislim da je Livi jedino što fali ovoj ekipi od potencijalnih pojačanja. Nadam se većoj minutaži Soldi i Topiću koji bi uz Mikića mogli postati ozbiljne opcije i time smo dobro popunjeni na svim pozicijama. U EL ne treba očekivati čuda niti će to promijeniti bilo koje nama dostupno pojačanje, a za dvostruku domaću krunu smo već dovoljno kvalitetni. Po Jagušića bih krenuo samo ako bi se neki veznjaci prodali jer smo pretrpani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.