• bazooka93
    66
    pa i oni nama redovno uzmu naše igrače
    mi njima nismo pošteno od Rukavine.
    Lik brani odlično ove sezone i ono vratar je modernog tipa s preko 2metra
  • Mr Anderson
    15.5k
    Lik brani odlično ove sezone i ono vratar je modernog tipa s preko 2metrabazooka93

Prvo sam mislio da nas sve cimaš malo, a ti ozbiljno predlažeš Leticu.:lol:
  • bazooka93
    66
    zasto ne cini mi se da se nisu nesto korektno rastavili
  • scooniepenn
    5.9k

To sto je njega Inter kapario je jednako bitno kao sto je Dinamo kapario Ojedu onomad. Da je bio Boban u tom trenutku siguran sam da bi, ako bi isao, to bilo za puno ozbiljniji novac, a ovo sto smo dobili je tragikomicno za takvog igraca. Uspiredba s Leipzigom nije najbolja, jer je RBL klub “feeder” za europsku kremu kao Liverpool, City, Barcelona, Real i slicne, a Inter niti placa ogromne odstete, a niti prodaje redovno svoje najbolje igrace u ranijenavedene klubove. Osim toga, kod RBL-a si znao da ces izvjesno zaraditi ogroman novac kad se ubroje postotak od narednog transfera i realni bonusi. Usporedi nasu zaradu na Olmu i Gvardiolu, sto su top 3 nasa transfera, sa smijesnim zaradama na Kovi i Brozu. Doslovce druge galaksije.
  • Fatos Beqiraj
    525
    Onom malom Grgicu sto je trebao doc iz Sturma otisli prednji krizni
  • Droljo
    23.3k
    Baš me zanima koga pratimo i koje pozicije se gledaju. Puno toga bi mi bilo jasnije da to znam. :nerd:
  • rokikaciga
    8k
    Mislim da se gledaju sve pozicije jer nikad ne znas kad ti "Bennacer" postane dostupan
  • ElDorado
    8.1k
    Ak prodjemo EL mogu se prijaviti 2 ili 3 nova igraca? Ak brojimo Livskovica i Bennacera sumnjam da cemo se nekaj ozbiljno pojacavat samo za HNL
  • Orc123
    14k
    a ak netko otpadne s liste? Tipa ode Kule ilu Villar? Jel se mogu zamijeniti ili su 2 igraca fiksna?
  • MarK
    1.3k
    Mislim da je Livi jedino što fali ovoj ekipi od potencijalnih pojačanja. Nadam se većoj minutaži Soldi i Topiću koji bi uz Mikića mogli postati ozbiljne opcije i time smo dobro popunjeni na svim pozicijama. U EL ne treba očekivati čuda niti će to promijeniti bilo koje nama dostupno pojačanje, a za dvostruku domaću krunu smo već dovoljno kvalitetni. Po Jagušića bih krenuo samo ako bi se neki veznjaci prodali jer smo pretrpani.
  • Keyser Soze
    17.2k
    Mislim da se spominjao Leon Grgić ovdje, nažalost čini se da je i on dobio ACL.
  • rokikaciga
    8k
    Nije dobio..izgubio ga je :cry:

Gotova sezona, a upitna je i prva polusezone sljedece godine jer ce se vratiti taman u 8.mjesecu pa dok ude u ful trening, dobije kondiciju...
  • Dinamo-SB
    790
    Livakovića dovest , bilo bi idealno ga transferirat. Koliko zapravo on može koštati u transferu je isto pitanje. Bojim se da ako ga ne uzemo sad u transferu da nakon SP će to biti jako težak posao. Dominik je iskušao inozemstvo, zaradio već ozbiljne novce,a ni u Dinamu sigurno neće igrati za kikiriki. Ima 30 godina i narednih 5 godina može biti kapetan i legenda kluba. Fila(31) je po meni idealan 2.golman isto pun iskustva,a i trebat će nekad pokrit Livija kad ide na reprezentativna okupljanja što je sada pokazao da može i sigurno jeftinije dođe no što je Zagi imao plaću(300k ako se ne varam). Imaš tandem golmana za narednih 5 godina. Ne zaboravimo da uskoro od iduće sezone imamo i Dinamo II tako da i onaj mali Slovenac se može kaliti polako. Nevi hvala na onoj sezoni kad smo pod Jakirom osvojili naslov kada je to bilo iznimno važno i bitno te je tu pružio svoje najbolje predstave,ali prošla i ova sezona to jednostavno nije to to. I za njega i za nas je jednostavno najbolje da se raziđemo. I ja mu osobno želim svu sreću. Nadam se da uspijemo i nešto novca za njega dobit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.