• keppi
    459
    Ja isto mislim da će Ljubićić startati protiv Betisa.
    Inače, činjenica je da je Ljubičić dosta kredita izgubio kog navijača i novinara, ali rekao bih dijelom i kod Kovačevića, ali sve to ne baš isključivo svojom zaslugom.
    Ljubičić je korektna šestica ili čak više osmica, a kod Kovačevića je mahom igrao desetku ili nešto između osmice i desetke gdje se sve više gubi i na kraju neće biti dobar niti za osmicu.
    Njegava forsa je trka, obavezna igra, dobro taktičko postavljanje, jednostavnost u igri, a malo ima od onoga što se traži za desetku (lucidnost, zadnji pas, igra između linija (stopera i zadnjih veznih))....to trebaju igrati Stojković, Mudražija ili....Jagušić.
  • Infinity
    20.6k
    Doveo bih ga ja jos danas ako se moze. Zato kazem kompromis, jer ga sigurno vrijedi ispostovati i cekati pola godine ako on to zeli.

Sto se tice HNL-a. Nama ako za HNL treba pojacanje onda najbolje da se cijela momcad ostavi nogometa. Nesto ne stima, a to nesto sigurno nece rijesiti ni Jagusic, a ni netko drugi na terenu.
  • modri-kibic
    1k
    a i Lisica ce se vratiti prije kraja sezone.Infinity

Nažalost kod mononukleoze nikad ne znaš kada si 100%. Ovisi od osobe do osobe. Neki sportaši su u naponu snage prekidali karijere zbog mononukleoze.
  • MarK
    1.2k
    ima on premalo i za šesticu tj. nema dolazak po loptu i kvalitetnu distribuciju, a vrlo je slab u presijecanju lopti i ulasku u igrača.
  • Zagi
    13.4k
    Nesto ne stima, a to nesto sigurno nece rijesiti ni Jagusic, a ni netko drugi na terenu.Infinity
    Bolji igrači obično produciraju bolje rezultate.

Za testirati ovu (zdravorazumsku) logiku nećemo trebati čekati Jagušića. Dovoljno će biti do zimske stanke usporediti rezultate sa i bez Nevistića.
  • rakurs
    2.1k
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/livakovic-je-jucer-imao-sastanak-s-talijanima-doznajemo-sto-se-dogodilo-20251209

Ako se ne varam, Mati je bio prvi koji je donio vijest o Livakovićevom povratku, a često je i jedini novinar koji iznese točan sastav dan prije utakmice. Nekako mi se čini da su Olivari i Ničota ostali 'suhi' Bobanovim dolaskom, a Mati postaje 'kućni novinar'.
  • Oluja
    5.8k
    Volio bih čuti Dalićevo mišljenje o Livakovicevom povratku.
  • rokikaciga
    8k
    Znao mi je dobrano dignut tlak sa svojim stajanjem na crti ali uvijek mi je bio jedan od najdrazih igraca opcenito. Ako se zaista vrati i ne odjebe nas nakon godinu dana postat ce mi daleko najdrazi igrac ikad
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Samo se nadam da Turci ne će predugo drkat iako obzirom da Ionak nemre igrat EL imamo ga vremena čekat do 1.veljače. Golman se ne treba pretjerano uigravat s ekipom da to predstavlja neki problem
  • Sajla
    15.5k
    prema transfermarktu, Livaković ima ugovor o posudbi s Gironom do 30.6.2026., a s Fenerom do istog datuma 2028. godine.
    ne želim biti pesimist, ali mislim da će Turci biti đubrad jer oni jednostavno tak funkcioniraju. kraj zimskog roka u Turskoj je 10. veljače!! kod nas traje do 17.2. a u Španjolskoj do 2.2. eh sad, ako Girona bude otezala jer treba naći drugog golmana, ako Turci budu razvlačili jer žele izvući što bolje financijske uvjete za sebe... na ovom poslu se moralo raditi već odavno i sve dogovoriti da papiri budu spremni za potpis prvog dana kad to bude moguće. i svejedno ne bih vjerovao Turcima da će ispoštovati dogovor. ako su svi fer i normalni, lako se dogovoriti, ali Livija su u Gironi već izvozali, a o Turcima ne treba trošiti riječi. ne želim biti negativan, ali se treba pripremiti da ne bude sve išlo glatko.
  • scooniepenn
    5.9k

Za odštetu sam u više navrata napisao da je sramotna, i mislim da se tu svi slažemo. To je ista analogija kao i kod Sućića, samo u drugom kvalitativnom razredu. U svakom slučaju signor Vafellini nas je pošteno naguzio. Inače, kad smo kod vrhunskih igrača Dinama kroz noviju povijest meni je transfer Sučića drugi najgori nakon Kovinog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.