• Crni86
    12.9k
    Iso pogledat malo sazetak bakara na yt da se malo podsjetim vise kako izgleda.

Iskreno vec sam zaboravio da je za istru bio jako dobar, bas onaj gol igrac koji konstantno je na rubu zaleda, brz, precizan. Sjecam se da je i protiv nas uvijek bio napast za nase stopere i da nam je konstantno stvarao probleme s loptom u nogama, netko je vec spomenuo kad je probleme radio i j.sutalu i pericu na drosini.

Bit ce zanimljivo vidjet, ali mislim da bi nam Bakar mogao biti od jako velike koristi u vecim utakmicama ako cemo igrat 352 ili za zadnjih 20-25 minuta. Kada nas protivnik visoko stisne njegovo setanje na rubu zaleda i dobra realizacija ce nam sjajno sjest. Veliki broj golova za istru je upravo zabijao i na taj nacin.
  • NitkoBitan
    29.4k
    "Martín Ojeda (Left Wing) has 1 year and $960,000 Estimated Gross Salary remaining on his contract with Orlando City (MLS), expiring on Dec 31, 2025. Martín Ojeda, who is 26 years old, will earn an Estimated Base Salary of $960,000 for the 2025 Season, or $18,462 gross per week, excluding bonuses."

Kad se uzme u obzir da nogometase u MLSu dobro deru porezima... ovo je bruto kod njih. Po meni dostupan i u nasim okvirima.

Sezona 25 u MLSu 12 golova i 7 asistencija, participacija u golovima 44%! Lijevo kilo kakvo nam treba.

Here we go... kocka je bacena!
  • CastAway1986
    3.6k
    tu i tamo bacim oko na MLS i to je smiješna liga, obrane i taktika su im cirkus..Pričaj sto hoćeš Pasalic je prvu sezonu uspjesniji od Ojede koji van Argentine i Amerike nigdje nije igrao jos ..Rasturao je i Kreilach tamo par sezona na jos povučenijoj poziciji i ima bolju MLS karijeru od Ojede ...Sad kad bi ti izvlacio statistiku no name igraca (Gazdag, Bogusz, Joveljic )od tamo za koje nisi nikad čuo a bolje su od dotičnog šokirao bi se..Ne moramo se slagati ali ne mislim da bi bio toliko brutalno pojačanje...
  • OsamŠest
    5.8k
    kocka je bacena!NitkoBitan

Zakaj psuješ?
  • CastAway1986
    3.6k
    Kolega Cif se ne javlja nikad s nečim pametnim, nikad upis normalan od njega nisam pročitao samo pljuvanje Špikica , Bjelice i Kulenovica..Slobodno mu provjeri upise pa ćeš vidjeti da sam u pravu
    Nego zna li se jeli Zajc raskinuo ugovor s Fenerom?
  • scooniepenn
    5.2k
    Ako Zajc dodje ocekujem pravi zvjerinjak kod predstavljanja. Zajec iza Zajca dok potpisuje, a Dabac se seretski smjeska.
  • Marley
    4.6k
    jos pozvat i Lisicu na fotkanje... Bacit oklade pa snimit video u maksimirskoj sumi tko je brzi, ili tako nesto.
  • Laugreano
    4.5k
    ↪Droljo A zajebavam. Vec 10 dana jedan te isti tekst na novo pišu. Sutra ce opet pisat da su Bakrar i Zajc sve bliže ili na korak do dinama.Laugreano

Novi napadač sve je bliže. Nešto kasnije očekujte vjesti o novom veznjaku, koji je jucer bio blizu, ali danas je ipak jos blize.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/prije-dvije-godine-dinamo-ga-nije-htio-platiti-sad-stize-zaobilazno-preko-filijale-manchester-cityja-15606441

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/alzirac-ipak-voli-plavo-dinamo-i-bakrar-ce-se-uskoro-zakleti-na-vjernost-do-kraja-ugovora/148415
  • Noel
    13.7k
    Mnogi se neće složit ali meni se sviđa transfer Bakrara.
  • DrRatoljub
    33
    Kod nas je ili katastrofa ili euforija. Nema između. Nažalost, ne garantira ništa da će netko biti pojačanje, a ni da će biti loš. Mislio sam da će Sunjic biti promašaj, ali na kraju je bio jedan od najvažnijih igrača. Treba dati svima šansu. Od Villara do Bakrara. Pa bumo vidjeli.
  • Jaki991
    334
    Bakrar je tip igrača koji je sposoban sam napraviti šansu, solidan dribling i jak u duelu, čak je i pristojno kombinatoran , ali završnica mu je na razini špikine otprilike, tu ima najviše prostora za napredak definitivno
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Ja nemam ništa protiv Barkara, ako dolazi kao B/C opcija…. Pod uvjetom da Kule ostane mislim da Beljo, Kule on i recimo Kulušić ili Cutuk kao neke emergency opcije je ok. U slučaju da ode Kule mislim da će nam trebati još koji napadač ipak malo predvidljiviji od Barkara.
  • striko
    2.3k
    Možda je već bilo ali ako je vjerovati Jutarnjem, Bakrar je po statistici pokrivenosti terena pri brzini većoj od 20 km/h drugi u svijetu. Ispred je samo Solanke iz Totenhama.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Nemojte sad od Bakrara silom pravit Lea Messija samo zato sto dolazi u Dinamo … Statistika mu bas ne ide u prilog, zivi bili pa vidjeli, neka dobije sansu i pokaze to sto zna, ako zna i onda cemo na kraju sudit

Makar kazem, brojke ne lazu
  • rokikaciga
    3.1k
    Nisam za Bakrara, ali ako stvarno dode navijat cu za njega i podrzavat cu ga kao i Belju i sve ostale igrace u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.