• emilperska
    11.1k
    Najbolji loš igrač Dinama ikada!
    — emilperska

@cron1ck nadodaj ovu kategoriju u tier list!!!
    Paggini

Izvorni autor ove teze je @vlatkomarkovic i to jos u kasnu zimu/rano proljece 2023 nakon Čač Mačova gaženja jogurta. Covjek je tad najavio da Špika nikad nece bit izbačen iz uže rotacije..
  • Keyser Soze
    14.9k
    Meni je dovoljan pokazatelj da u 146 utakmica ima samo 20 golova i 12 asistencija, premalo za igrača koji je praktički bio prvo desno krilo Dinama.
  • scooniepenn
    5.2k
    Istinski sam odusevljen da dio forumasa mrtvo ozbiljno spominje u kontekstu prodaje RPG-a od strane Maslinarija (valjda se bacio u menadzerske vode u fusu), da eto sto ce nama ozbiljan desni bek kad mozemo fino naseg Spikachua pretvoriti u super zamjenu. Kad pomislim na to pocnem se ispod klime upaljene preznojavati.
  • Zg123
    2.1k
    Spikic je jedino dobro igrao pod Cacketonijem, sve ostalo je bilo srednja zalost. Covjeka nece otkupiti osrednji grcki prvoligas, mislim o cemu pricamo uopce?
  • OsamŠest
    5.8k
    Najbolja Špikićeva utakmica (poluvrijeme) za Dinamo koju ja pamtim je bila u sezoni 21/22 kad smo tukli doma Dragovoljac 8:0.

Ušao je na poluvremenu umjesto Oršića i odradio fenomenalnih 45 minuta na svojoj prirodnoj poziciji - lijevom krilu.
  • Amigo86
    44
    Ja ne znam zašto nebi probali ići po Ojedu, lijevo krilo igra sezonu života....ugovor mu ide u 12 mjesecu ove godine, sigurno bi ga prodali nego pustili za besplatno ovo ljeto jedino ako ne potpiše novi...
  • Beowulf112
    396
    Ja i dalje zazivam Miereza i da uspije nekako raskinuti sa Arapima..nisam odusevljen Bakrarom
  • crophantom
    1.1k
    meni je to bezvezna usporedba... Bakrar dolazi kao 3. Napadac, Mierez bi došao kao 1. Ili 2. Napadac, nije ista kategorija.
    Ako je procjena da se traži 3. Napadac, Bakrar mi je skroz ok.
  • CastAway1986
    3.5k
    kakav Ojeda , općenito taj MLS je bezveze samo pogledajte neke golove kakvi padaju tamo ove sezone..Marco Pašalić je u prvoj svojoj sezoni dao zasad 10 golova zavrsio u All Star ekipi a znamo kakvo ovdje mišljenje prevladava o njemu, Ojedi je trebalo nekoliko sezona da zabije dvoznamenkast broj
  • Orc123
    12.7k
    dobro sad si malo pretjerao. Ojeda mozda nije zabio u prvoj sezoni dvoznamenkasti broj golova ali lik je prve sezone imao 6 golova i 10 asista, u 2. Sezoni 7 golova i 12 asista a sada vec ima 12 golova i 10 asista...bolesne brojke i pokriva sve pozicije naprijed. Da slucajno dovedemo takvog igraca bio bi u top 3 igraca lige. On nije samo strijelac, on razigrava, sudjeluje u igri, asistira, izvodi prekide.....lik je kompletan igrac i steta da kad se najavljivao nije zavrsio ovdje jer bi vec otisao u klub lige petice.

Znam da ga necemo dovesti ali takav igrac bi digao sada nasu momcad za 30 posto i onda bi imali bolesno jaku ekipu...

Edit: da, ugovor mu zavrsava u 12mj ali imaju klauzulu od jos 2 godine automatski se produzuje ugovor....siguran sam da ce iskoristiti ru klauzulu, nisu mutavi tak....
  • Chempers
    745
    3 najveće romanse u povijesti foruma. La Bomba i Riera, Olmic i Mierez i još uvijek, Orc i Ojeda.
  • Mislav24
    14
    Ajmo malo o Stojkoviću 'bacat mudrosti'. Kaj s njim? Kakav je igrač u usporedbi s novima? Da li ga prodati? Za koliko?
    Koje su mu loše osobine, a koje jako loše?!? Kakva mu je igra od početka godine? Go!
  • Cif
    438
    a Kulen i njegovi dečki
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.