• Noel
    13.1k

Odigrao je samo polusezonu u Copenhagenu. Nisam pratio dansku ligu pa neznam kojim načinom je igrao Copenhagen al vidim da nisu osvojili te godine prvenstvo. McKennu isključivo gledam kroz Premiership i tamo je igrao solidno u defanzivnom sustavu u Notinghamu. Vrhunska snaga i igra u zraku ali iznimno spor i trom. Kolko bi u Dinamu u HNLu on mogao pomoć nisam siguran. Pogotovo jer se Dinamo jako muči sa obranom kontri i polukontri.
  • Paggini
    58.7k

Neka se PSG, Real, City i Bayern zahvale Bogu što nismo u LP, pa se mogu boriti za ušatog!!!

b9NNej4.jpeg

WE ARE SO BACK IDEMOOO
  • Noel
    13.1k

A zakaj ideš sam?
  • Paggini
    58.7k

Jer ću sjebat te osmanlije i smjestit nas 10 po cijeni jednog
  • NVKOD
    5.8k
    Čitam malo komentare po 24sata i Indexu vezano za McKennu... vidim ima negativnih komentara od strane tovara i odmah mi je toplije oko srca jer sam onda 100% siguran da će rasturiti.

Pravilo je jednostavno: čim više negativnih komentara, to je igrač bolji. Strah je veći. Isto su pričali za Villara, a na pripremama vidimo da je odličan.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    vidim ima negativnih komentara od strane tovaraNVKOD

Na njihovoj sportnet temi neki lik napisao " Dinamo dovodi Miereza, Erica Bailya i možda Belju, a mi zazivamo jednog Santinija, a Šarliju smatramo ok igračem, hahaha".

I dobije oko 10ak minusa na taj komentar. :rofl: :rofl:
  • Pacho
    2.3k

Sta nemamo vise smjestaj kod one turske sutkinje?
  • Neron53
    1.8k

Jel to vrijedi i za nase komentare za tovarska pojacanja??
  • Paggini
    58.7k
    Sta nemamo vise smjestaj kod one turske sutkinje?Pacho

Nije se htjela pokatoličiti
  • Izet Hajrović
    5.8k
    McKenna je pandan KTC-u kad je dolazio, ja ne vjerujem da bi neki radije Radeljića, nego McKennu s 41 nastupom za Škotsku. Fizički je na boljoj razini od KTC-a, teško da je gori u igri nogom tako da bi njegov dolazak bio apsolutno dobar potez i promijenio bi sliku kompletne obrane, takav nam igrač treba. U zadnje 2 sezone nije toliko puno izostao zbog ozljeda tako da bi to moglo biti dobro. Mmaee je isto imao problema s ozljedama prošlih sezona pa kod nas nije ima problema s istima.

Vidim argumente da on nije igrač za Kovačevićev nogomet, a kakav je to Kovačevićev nogomet? I dalje je KTC u prvoj praktički, a McKenna se svakako više uklapa u taj nogomet od njega. Je li Vidović na krilu, spora desetka, baš ciljano doveden za taj Kovačevićev nogomet? Je li Lisica, Špikić v2, igrač za Kovačevićev nogomet gdje se ponaša kao malo ofenzivniji bek? Prema tome, McKenna bi nam svakako bio od koristi, sigurno više od Radeljića jer se nitko drugi niti ne spominje.
  • Mlađi referent
    13.4k
    https://www.nottinghamforest.co.uk/news/2022/june/13/mckenna-wins-uk-meds-player-of-the-season/

McKenna je bio igrač sezone 21/22 Foresta. Championship razina mu očito nije problem.

https://streamable.com/h27h1t

Solidno odigrano
  • Nogo
    8.1k
    - Mislim da Mišković kupuje vrijeme za sve te transfere i pokušava dizati cijenu za svoje igrače. Uvjeren sam da on neće prodavati ništa dok se ne odigraju prve utakmice kvalifikacija u Ligi prvaka. Ako izbori prolaz u sljedeći krug, Rijeka bi automatski izborila skupinu nekih od europskih natjecanja pa mislim da nije realno da Dinamo sada dovede Radeljića. Za dva tjedna - tko zna.

Šola/Sportske
  • Marley
    4.5k
    Nije se htjela pokatoličitiPaggini

Pa da si ju odveo proslu subotu na dejt.....
    I pohrvatila bi se na licu mjesta, a ne samo pokatolicila!
  • Fan
    1.2k
    McKenna, konačno igrač kojeg sam pogledao preko 30 utakmica i sa sigurnošću mogu reći da bi to bio kapitalčina AKO ostane zdrav. Ali tad se treba zapitat: zašto smo mi dali brdo love na Domingueza? Jel to znači da Galešić pada u drugi plan? I nemojte pisat gluposti sa "ima dovoljno utakmica za sve". Sve možeš dirat i mijenjat ali stoperski par MORA bit jasno definiran i odigrat 30+ utakmica u sezoni i tu ima jako malo mjesta za druge (Galešić, Jakir, Torrente).
    Za Miereza nemam što dodati osim da bi to bio kapitalčina.
    Zajc je dobar igrač, ali ako Mišić/Soldo/Bulat ne ode/u, trpamo bezveze igrače u isto koš, a dalje nemamo šesticu i mislim da bi to bio užasno glup transfer.
    Beljo je jako dobar igrač, ali radije bih te pare preusmjerio na desno krilo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.