• Kujtim Shalla
    5.5k
    Ljudi sorry sto se tek sad javljam ,vracam se sa izleta u Rovinju. Bilo prelijepo,i sad Sam se dobro izrigao kad Sam cuo za scotta McKeenu. Plakat cemo za pericem a pogotovo za radeljicem. Lik je toliko kikseva imao u Kopenhagenu da su mu pjesme pjevali, dosao kao ogromni pojacanje ali je sportski bio lisac pa ga samo pozajmio na 6 mjeseci. Trebao biti jak u skok igri i pojacati i rijesiti mrtve lopte a mislim 50 posto golova preko njega. Otisao dalje i sad opet slobodan i nije produzen. Kazem mozda nije imao srece , ali jako spor igrac,Kopenhagen igra slicno nama ,tezi na loptom i da se izlazio sa loptom. Da se igra u liniji a on je spoooor jebeno. Znaci odhovarala bi mu igra da on ostane iza ali Niko vise tako ne igra. Osim toga jako je skup. Borac je , ali je bilo i problema sa njim kako se sjecam . Ljudi moje skromno misljenje . I ovdje se nisam slagao sa nekim døbratom.u vezi nekog igraca naseg, pa tako se nadam da ce me razuvjeriti ,onako pozitivno,ali gledao Sam ga barem 10 puta u zivo a nisam uzivo haha. Nadam se iskreno da je patka . Ja nisam odusevljen
  • GOAT
    3.3k
    brdo love na Domingueza?Fan

1.2 mil :sweat:
  • Felip
    607
    McKenna, konačno igrač kojeg sam pogledao preko 30 utakmica i sa sigurnošću mogu reći da bi to bio kapitalčina AKO ostane zdravFan

sad Sam se dobro izrigao kad Sam cuo za scotta McKeenuKujtim Shalla

Ajoj :lol:
  • SAS1987
    17.9k
    McKenna, možda Cannavaro, možda Mmaee :lol:
  • Dinamosaur
    2.3k
    čekaj, jell taj McKena naš ili su to novinari nabadali!?
  • Medvedgrad
    631
    McKenna, možda Cannavaro, možda MmaeeSAS1987

McKannavaee
  • Omake
    10.4k
    Možda Dinko Horkaš kao Olmo, širi Evanđelje o Dinamu.
  • Fan
    1.2k
    u Kopenhagenu ga nisam gledao nikada, ali u Forestu jesam i bio je vrhunski. Ali sigurno se mogu složiti s tobom da je sporiji stoper, tipa Torrente, ali mu je postavljanje bilo odlično.
    1.2 mil :sweat:GOAT

Tebi je to malo s obzirom na to koliko smo spucali ovaj rok, fali nam još minimalno 4 igrača i dolaskom ovakvog stopera nije ni siguran u prvih 11? Ne znam, meni je to puno, u rangu kupnje Lisice.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Omake daj nam malo izanaliziraj mckenna, ocemu onaj interaktivni krug!

Gledajuci i kratak period u danskoj ligu zbog kojeg je nas skaut Kujtim skeptican, ja sam i dalje McKenna > Radeljic any day any time. Cak i bolje statse ima od Radeljica, a danska liga jaca i fizicka zahtjevnija od hrvatske.
  • GOAT
    3.3k
    A sa tim 1mil bi sigurno doveli jos 4 igraca? Dominguez mi je low risk a na pripremama se cinio odlican. Vidjet ćemo
  • Nolifer
    11.9k
    Sam da nebu novi mmaee taj mckenna. Skeptik sam
  • Sajla
    10.6k
    Omake daj nam malo izanaliziraj mckenna, ocemu onaj interaktivni krug!NitkoBitan

kolega, ne pazite na satu! @Omake je svoju zadaću obavio vrlo promptno:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/701071
  • OsamŠest
    5.7k

Meni ovo ne pokazuje ni pad, ni rast, nego drugačiji stil igre i drugačija liga.

Veliko pojačanje ukoliko dođe!
  • Crni86
    12.4k
    Samo bi spomenuo da ovo ljeto mediji ne bubaju bas previse. Okej, ima nekih stvari kao zainteresiran je dinamo za ove i one bla bla bla.

Ali ovaj prijelazni rok kad je napisano da je ugl to-to. To je i bilo to. Nije bilo setanja kao sa friganom. Svaki do sad najavljeni igrac u medijima je i stigo. Vjerojatno je i do kluba koji vrlo vjv pusta info kad su stvari 98% gotove.

Tako da se nadam da su novinari u pravu. I da su ova cetvorica rjesena.
  • Orc123
    12.5k
    Cijenim kolegu Kuytima i slazemo se u 99% stvari ali ovaj 1% je valjda McKenni,....
    Apsolutno sam siguran da je on duplo bolji igrac od Radeljica, da ce biti top pojacanje za nas i da ce obrana s njim biti beton, naravno ako dođe!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.