• marcio amoroso
    43.3k

Jedno je komentirati, a drugo čvrsto zauzeti stav i tvrditi “ja znam da ovaj valja, a ovaj ne valja”.
  • wolfgang14
    2.6k
    A koja je poanta foruma nego da nestrucni ljudi kojima je stalo komentiraju?Pacho

ma pusti, ne vrijedi. Uvijek će se nać neki koji će trubit svoje. Nisam znao da treba imat UEFA licencu za pisat ovdje komentare
  • Pacho
    2.3k

Pa to je misljenje na kraju dana. Nitko od nas ne moze sa sigurnoscu reci da ce netko ispasti dobar. Uostalom, nakon nekog vremena vec polovis tko se bolje kuzi, a tko uglavnom laprda. Npr. Omakeova opservacija vrijedi vise nego moja.
  • marcio amoroso
    43.3k

Ne treba nikakva licenca, ali se ne treba ni ponašati kao da se ima 10 licenci.
  • marcio amoroso
    43.3k

Mišljenje je “ja mislim”, a tvrdnja je “ja znam”.

Naravno da forum služi za razmjenu mišljenja, ali tvrditi neke stvari unaprijed mi nema smisla.
  • CastAway1986
    3.4k
    nemoj da te čude neke izjave ovdje , pa bila je priča da nema šanse da Vidović dolazi jer se ne uklapa u Kovin i Bobanov nogomet ..Ako dovode slovenca točno znaju iz kojeg razloga im je potreban
  • veselko tenžera
    4.6k
    Jesam li jedini kojem ovo izgleda kao svađa sa samim sobom:
    ... ali ovoga puta je stvarno sve samo na korak od ostvarenja. Mogli bi čak napisati da Mierez i Beljo dolaze u Maksimir. Ipak još nećemo, nema potrebe trčati pred rudo dok još nije skroz završena priča. No dobro, izgleda da ipak možete računati da je ‘to to‘.
  • NoSkillan
    4
    ne znam jel već napisano, ali Mierez je navodno viđen u Zagrebu
  • OsamŠest
    5.7k

Samo mi reci, sa Sosom ili bez Sose?
  • BBB Sibenik
    6k
    Koji je tocno plan sa ovim Zajcom? Jel nam potreban?
  • Zg123
    2.1k
    Pa ne znam bas da je ovaj Skot briljirao nesto u Danskoj, samo 13 nastupa ima. Jel bio ozljedjen ili sto?
  • igorvg1989
    92
    Sosi se posebno ide u Zagreb
  • BBB Mataa998
    2.6k

Neki izgleda misle da Boban,Kovacevic i ekipa bez ikakvog scoutinga i analize uzimaju random igrace :lol:
    Kao da oni ne znaju zasto nekoga dovode i hoce li im se uklopiti. Naravno uvijek ce biti promasaja ali sigurno da se analiza odradi.
    Ovi koji su vec pogledali 100 tekmi novog stopera,jeste uspjeli upratit da on nikada nije igrao u ekipi koja je na terenu ono sto je Dinamo u Hr ligi
  • Sajla
    10.7k
    bio je tamo samo 5 mjeseci. nastupio u 15 od 18 utakmica, skoro sve punih 90 minuta (jednom izašao u 2.pol, jednom ušao u 2.pol)
  • Mlađi referent
    13.4k
    Brutalna širina s igračima podjednake kvalitete. Koga god da staviš ispred, ne gubiš previše.

Čavlina na golu radi osobnih preferencija, Mierez prije Belje jer je bliže transferu. Pa da se ne zakačite za tehnikalije, složite si kak vam paše. :rofl:

IMG-9513.jpg

Kaj se tiče McKenne u Kopenhagenu, igrao je samo polusezonu jer je to bila posudba iz Forresta. Nije velik uzorak, ali statistički je to vrlo dobro.

IMG-9510.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.