• Paggini
    58.3k
    osim ako ne pristane na duplo manje i lošiju ligu.Shkera

To se nikad u povijesti nogometa nije dogodilo!
  • Sajla
    10.6k
    osim ako ne pristane na duplo manje i lošiju ligu.Shkera

tzv. Riletov poučak
  • fakin
    978
    Jeftinija cuga i cigare u Sarajevu
  • badjibadara
    6.3k
    Upravo odradjena teretana, dodana jos jedna ekstra serija (nije mi trebalo), sve bez preworkouta, i sad za pojacanja - spreman!
  • veselko tenžera
    4.6k
    Kad pročitam da dolazi veznjak koji može igrati i šesticu i osmicu želudac mi se okrene.
    U našem slučaju to su, u pravilu, ofenzivne osmice koje su u karijeri odigrali 50 utakmica na desetki i 3 utakmice na šestici.

Dajte nam terijera, klasičnu šesticu, ubojicu...
  • Noel
    13.1k
    Zajc nepotreban , McKenna ne dolazi to nije stoper koji je stvoren za igrat visoku obranu kakvu mi igramo u HNLu. Gledao sam ga jako puno u Premier ligi i to je tip stopera koji na širokom prostoru pogubljen. U Notinghamu je bio solidan zbog bunkera ,za bunker ekipe može proć ali za ovaj sustav kakav Kovačević gaji i igru kojoj teži McKenna je apsolutno loša kupovina. Nadam se da je riječ o snižavanju cijene putem njega kroz medije za Radeljića a ne stvarni interes i ponuda za njega.

Mierez i Beljo show program jedva čekam ak je istina.
  • dd29
    748
    Ne razumijem ovo oko zajca, 31 godinu ima, nije mogao igrati u toulouseu i fenerbahceu, bolje da netko mlađi bude na klupi/u rotaciji
  • miro
    6.9k
    Otpiliš Kačavendu, a dovedeš Zajca, nema smisla nikakvog
  • hardek
    5.1k
    Meni Zajc nema smisla(možda sam u krivu) a McKenna mi se ne čini kao da nam odgovara profilno(možda sam u krivu).

Volio bih sa su mediji u krivu i da dolaze neka imena koja do sada nisu izašla u medije.
  • Pacho
    2.3k
    Zajc valjda zna kako treba s Turcima, a to bi moglo biti korisno kada protiv istih igramo derbi
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Ja ne znam sta klub ceka,pun forum strucnjaka znaju koji nam profil igraca treba,sto se uklapa a sto ne. Sve znaju ljudi samo im nitko jos sansu nije dao…
  • wolfgang14
    2.5k
    Imam osjećaj da će prije neki junior kliknut nego ta "velika" i skupa imena tipa McKenna, tak da ono, kaj god, nisam ushićen. Bitno mi je samo da mierez dođe
  • marcio amoroso
    43.2k
    Ja ne znam sta klub ceka,pun forum strucnjaka znaju koji nam profil igraca treba,sto se uklapa a sto ne. Sve znaju ljudi samo im nitko jos sansu nije dao…BBB Mataa998

To se i ja pitam. Znaju točno kakav profil treba, točno koliko se tko treba platiti i tko je višak. Sve veliki stručnjaci.
  • Pacho
    2.3k
    A koja je poanta foruma nego da nestrucni ljudi kojima je stalo komentiraju?
  • Mlađi referent
    13.3k
    igrat visoku obranu kakvu mi igramo u HNLuNoel

Zar nije igrao u Kopenhagenu visoku liniju i čini se statistički bio poprilično dobar…? Razina koja je ipak puno više usporediva od Premiershipa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.