• Slepicka
    94
    Kako sam ranije rekao, nikada nisam vidio brži rebuilding neke ekipe ikada i igdje! moram priznati da su mi price o Bobanu i cvrstoj ruci i leadershipu izgledale vec malo nerealne, iako sam vjerovao u to, ali sam si mislio, no dobro, malo pretjerujete ljudi..ali sad nakon svega ovoga sam iskreno uvjeren kakav je brutalni operativac, organizator, djelatnik, vođa, štogod Zvone! covjek je u 2 mjeseca pretumbao cijeli klub, unistio letargiju i malodusnost, maknuo uhljebe, radi na reorganizaciji svega, škole, statuta, stadiona, zaposlenika, u uredu je po cijele dane, dao se 1000% posto unutra, zna sto je dinamovština i podize ju u svakom segmentu kluba, od igraca, zaposlenika, navijaca, javnosti. Ostao je uz odabir trenera i nakon losih rezultata jer je vidio nesto u njemu i njegovoj igri, pazi na svaki detalj.. kako god zavrsi sljedeca sezona, manje dobro ili odlicno, ja sam jako ponosan na to kakav klub i predsjednika uprave imamo, vidim svijetlu buducnost i napokon Dinamo kakav sam oduvijek sanjao, vjerujem i vi :)
  • badjibadara
    5.5k
    Bemti, mozda je ono samo kartonska maketa Dapca za potpisivanje igraca, dok on sredjuje poslove uokolo
  • NORTE
    16.5k
    Već vidim na dinamo pub kvizu, spoji sliku Dabca i ime igrača tokom čijeg predstavljanja je slikana.vjeko1701

Čovjek je već danima meme, a prijelazni rok službeno nije ni počeo.

On je naš chill guy, može i dresove predstavit.
  • Zvone92
    74

Bravo doktore, potpisujem tvoju izjavu. Ja ne mogu vjerovat da netko tu na forumu uopće nakon svega ovoga u zadnjih 10-15 dana može sumnjati u transfer politiku kluba i smjer u kojem idemo. Samo naprijed, imenjače. Svi do jednog su pojačanja za ovaj klub i vidi se žar u tim dečkima za dokazivanjem. Daj nam još Jedvaja i špicu..
  • fakin
    889
    jedvaj, vinlof i beljo. to je onda vjerojatno to od bitnijih igrača, možda dođe kroz pripreme netko da popuni kadar.
  • Droljo
    17.2k
    Lisica i Topić (i Špikić ako ostanetp1997

Ma zašto ne? Lisica bi mogao biti jako iskoristiv kad igramo protiv jačih ekipa u Europi.
  • Dani Olmić
    1.6k
    E sad još molim Vinlofa, napadaca, krilo i stopera
  • javolimtebejako
    2.5k
    dabac kad ga neko ide uslikat nakon ovog prijelaznog roka

73qn.gif
  • Dinamo-SB
    361
    Što se tiče stopera ja se nadam da cemo tu nekog igrača dovesti na posudbu,a ne transferirati.Po meni je to mozda najbolje riješenje za ovu sezonu jer već iduću sezonu očekujem malog Jakira u početnoj postavi. Tj. očekujem da ce mali Jakir i ove sezone dobivati dosta prilika. Mozda grijesim,ali mislim da se svi potajno nadaju da ce mali Jakir bit nova velika stvar.

Također što se stopera tiče mislim da se itekako podcjenjuje Moreno Živković. Treba mu dati priliku,nema se tu šta puno izgubiti s njim.

Nisam upoznat s tim detaljno,ali i ovdje na forumu i opcenito među ljudima koji prate te uzraste se često hvalio na sva zvona mladi stoper Zebić.

Ja se iskreno nadam da barem od navedenog trojca Živković,Jakirović i Zebić mozemo barem jednog iznjedrit za narednu sezonu kao prvotimca,a jednog za rotaciju. Talent i potencijal je ocito neosporan,sad cemo vidjeti. Iz tog razloga Medić,Jedvaj ili netko slican na posudbu 1 sezonu sasvim okej deal.
  • Zagreb1992
    2.4k
    S obzirom na ove potpise Dabac je samo ostao sjediti na stolici , a igrači čekali u redu vani za potpis i slikanje :D
  • Dani Olmić
    1.6k
    Treba mu dati priliku,nema se tu šta puno izgubiti s njim.Dinamo-SB

Kolko ja znam decko je dobio vec priliku i nije bas ispalo najbolje
  • Droljo
    17.2k
    Jel nije taj živković spor ko blato?
  • Dinamo-SB
    361
    Nakon jako dobre polusezone u Lokomotivi,Zivkovic je dosao u Dinamo u trenutku kad gori pod petama. Boysi u Grckoj,mediji razapinju,nižu se losi rezultati,povijesni izbori u Dinamu...i nije briljirao,slazem se. Ali doslovno je imao samo polusezonu za nesto pokazati u stvarno paklenim uvjetima. Mozda je cak kod njega ispalo pozitivno iz toga nesto,sve je to dio sazrijevanja. Dao bi mu jos jednom sansu citavu ovu sezonu pa šta bude.
  • Dinamo-SB
    361
    Moguce da je,ali s obzirom na njegove godine on moze jos uvijek neke segmente svoje igre poboljsati. Nema 31 godinu. Okej,nikad nece bit on brz igrac,ali sigurno moze poboljsati(mozda vec je) neke segmente svoje igre i neke svoje karakteristike. Ne znam,ja osobno bi mu dao šansu. Nemamo puno toga za izgubiti. Ako ne zadovolji,na kraju sezone rastanak i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.