• tp1997
    1.6k
    Treba nam pošten stoper, s iskustvom, idealno što prije, da se sve skupa stigne uigrati. Benefit je što krećemo najkasnije u Europu, ali da nas je raspored mazio - nije. U prvih 7 kola gostovanja kod Osijeka, Rijeke, Varaždina, Hajduka...ako tu krene krivo, moglo bi svašta biti.

Dakle, nikakvi Živkovići, kapitalca na stopera (i napadača) u idućih tjedan dana i neka Kovačević to uigrava.

Kako smo fino krenuli s transferima, u trenera sam još i najskeptičniji...
  • Teofil Kateran
    2.7k
    S obzirom da je tek 17. lipnja, i da sutra tek počinju pripreme koje će trajati mjesec i pol mi imamo odličan roster. Naravno da treba nadograditi neke kritične pozicije poput napadača i stopera, ali za to stvarno ima puno vremena, iako vjerujem da će to uskoro biti riješeno, a i Vinlof bi navodno trebao biti predstavljen uskoro.

[img]http://lineup.png
  • dd29
    727
    Ne vjerujem da ćemo krilo dovodit
    Još desni bek za rotaciju, vinlof lijevo i napadač

Lijevo krilo mogu igrati hoxha, stojković, vidović i varela
    Srednjeg stojković, vidović, mudražija, vrbančić, pa čak i soldo
    Desno zasad lisica, cordoba, topić, špikić ili stojković
  • Droljo
    17.2k

I dosta.
    Iako mislim da bude i odlazaka. Kulenović i Hoxha možda...
  • Slepicka
    94
    jel se mozemo dogovoriti svi skupa da prestanemo spominjati Mmaeea kao clana Dinama vise?
  • NORTE
    16.5k
    Sutra okupljanje i početak priprema u Maksimiru.
    Bit će dolazaka u dinamo sve do odlaska u Sloveniju 28.6., a vjerojatno i kasnije.
  • Slepicka
    94
    ok, ali ako je Mmaee u predikciji postave ispred malog Jakirovica onda imamo ozbiljne probleme
  • Dani Olmić
    1.6k
    mislim da nam desna krilna strana nije na jebenoj razini ali je ok… mislim spikica i cordobu ne racunam, ostajes na lisici

A rezervnog desnog beka isto jos nemamo … i naravno stopercina i ubojiti napadac jel to kanga i kulenovic ni priblizno nisu
  • Droljo
    17.2k

Jel se možemo dogovoriti da prestanemo sa hejtom prema dečku i pustimo ljude u klubu da rade svoj posao?
  • Slepicka
    94
    sto se tice hejta ne, a samo neka rade na njegovom izlaznom transferu, tu se mozemo sloziti
  • ShanKu
    1.6k
    A nije daleko novim igračima proć iz Zagreba u Sloveniju na pripreme, još ako je u pitanju Rogaška Slatina, eto ih za 1 h u hotelu
  • vjeko1701
    15.9k
    sto se tice hejta neSlepicka

Što se hejta tiče, da. Posebno za nekog ko je tu 5 minuta.
  • Fabercaster
    322
    Zna li se što je sa Theophilom? Hoće li potpisati novi ugovor ili odlazi?
  • Dadox
    409
    navodno je sutra na pripremama i razgovoru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.