• NORTE
    16.5k
    Bome ekipa iz Ri se smijegledatelj

Neće dugo.

# raspadamo se
  • Zagi
    10.3k
    Bome ekipa iz Ri se smije kako su se panja riješili. Ja se ni ne sjećam kakav je Goda, al vidim da je ekipa ovdje odusevljenagledatelj

Dosta sam pratio njihovu snet temu dok je Jakir bio tamo. Zadnje 2-3 godine su ti ovak:
    pljuvali :
    Frigana
    Ivanovića
    Jankovića (dok je bio naš)
    Djuahru
    Selahija (iz sezone u sezonu)

dok su izuzetno hvalili npr Emanuella Bandu?!

Pojma ta ekipa tam nema.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Jel se sjeca netko koliko smo novih igraca predstavili u ovo vrijeme prosle godine? Koliko se ja sjecam mislim da nismo ni jednog, prvi su bili Pjaca i Torrente i to tamo negdje pocetkom srpnja, a sad je tek polovica lipnja i skoro svi su tu osim Belje i Vinlofa.
  • Keyser Soze
    14.1k
    Jel se sjeca netko koliko smo novih igraca predstavili u ovo vrijeme prosle godine?dinamozivivjecno

Nula.

Prvi igrač je bio Filipović koji je predstavljen 1.7.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Šta nam je onda još preostalo za dovest? Lijevi i desni bek, stoper (jedan minimalno), dva napadača ako se ide na prodaju Kange/Kuleta, krilo ili dva, i još jedan veznjak ovisno i rošadama u vezi? Ima tu još posla, bude se Dabac još naslikavo sigurno! :rofl:
  • rioda
    8.8k

Fali backup desni bek, lijevi stoper, napadač ili dva, lijevo krilo...
  • NORTE
    16.5k
    Idealan scenarij:
    Jedvaj u dinamu, a Rijeka bez ponude za Radeljića i onda im odlazi za kikiriki ili besplatno this time next year.
  • gledatelj
    928
    Kad se sjetim zadnjih godina i raznih sapunica sa onim juznoameriancem, pa onim iz Maroka ili Alžira, pa Ivanuseca. Da bi sad u 3 dana predstavili cijelu jednu ekipu
  • vjeko1701
    15.9k
    Već vidim na dinamo pub kvizu, spoji sliku Dabca i ime igrača tokom čijeg predstavljanja je slikana.
  • Jay
    1.8k
    Goda na instagramu postavio sliku svoje biljeske iz 2018. gdje je napisao “Vratit cu se u dinamo”.

Mislim da to dovoljno govori o Bruni i sta za njega znaci ovaj transfer. Dobrodosao!
    Crni86

Tko reže luk?

Savršen je osjećaj gledati sve te ljude kako emotivno i baš istinski proživljavaju dolazak/povratak u Dinamo. A svaki od njih može i želi puno dati klubu. Zagrebački melem na silne rane.
  • E46
    1.5k
    lijepo sam rekao, Bruno i cijela obitelj su ogromni Dinamovci i cim se ukazala prilika i mala sansa da dode sve se dogovorilo vrlo brzo.
  • Nemrem99
    31

+ Čavlina i Lisica (isto navijač Dinama od malena)

Bilo bi lijepo ovu hordu Dinamovaca popunit i na vratarskoj poziciji i dovest Zeleniku :cool:
    Čovjek bi pristao bit i 3. golman
  • tp1997
    1.6k
    Mislim da ponajviše fali desno krilo, Lisica i Topić (i Špikić ako ostane) su dobra HNL rotacija, ali nisu klasa za Dinamo, bar ne još.

Lijevo krilo mislim da će pokrivati Stojke, tu smo dobri, Hoxha je okej kao zamjena po potrebi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.