• don
    13.7k
    a dopizdilo je i njemu

IMG-1576.jpg
  • Paggini
    54.4k
    Pozdrav i našem Dabcu ako čita, malo se zajebavamo s njim jer je postao ikona ovog prijelaznog roka, ali s obzirom na Bobanovu radnu etiku, siguran sam da se i Dabac kida od posla u operativi, traženju, slaganju, logistici i ostalom poslu, pa vrijedi i njemu poslati pohvale
  • E46
    1.5k
    Kad ce vinlof? To mi je misterija. Joj kad se sjetim vremena kad se neko ime spomene u novinama pa taj isti igrac dođe nakon 3 mjeseca i to se predstavi kao ogroman uspjeh i veliki napor vafla, hvala ti Boze sto si se smilovao i sto su poterali vafla.
  • GOAT
    3k
    Bome ekipa iz Ri se smije kako su se panja riješiligledatelj

Zato su mu i nudili novi ugovor jer im ništa nije valjao

Klasicni coping mechanism
  • rokikaciga
    2.2k
    Jebote Dabac se vise naslikava nego moja zena na godisnjem...
  • Paggini
    54.4k
    al vidim da je ekipa ovdje odusevljenagledatelj

Mislim da nitko ovdje nije oduševljen Godom, ali su zadovoljni s njim kao backupom
  • austrijanac
    7.4k
    Drago mi je da su svi istaknuli da je glavni cilj opet titula!
  • FrodoJePurger
    352
    Kaj mu fali? Jer je bio ozlijeđen ili općenito statistika?
  • DiddyGuela
    3.6k
    Ako ce Goda ispuniti "Mario Musa" ulogu onda je i vise nego dobar transfer s obzirom da je dosao bez odstete.

Dobrodosao i sviđa mi se sto svi samo ponavljaju vracanje titule u ZG.
  • rokikaciga
    2.2k
    Ozljeden.

Nije kapacitet da bude prva opcija ali bude jako dobra rezerva
  • skener
    3.6k
    Dabac: "Zvone mogu li doma, je li dosta za danas?"

Boban: "Možeš, presvuci se i vraćaj se nazad. Imamo još posla"
  • austrijanac
    7.4k
    U 21h zaokruzimo sve sa još jednim bekom i možemo pustit Dabca da se doma i ženi osmijehne prije spavanja.
  • Crni86
    11.6k
    Goda na instagramu postavio sliku svoje biljeske iz 2018. gdje je napisao “Vratit cu se u dinamo”.

Mislim da to dovoljno govori o Bruni i sta za njega znaci ovaj transfer. Dobrodosao!
  • Paggini
    54.4k
    Bobanov prvotni cilj slaganja ekipe - "igrači koji mogu igrati pod visokim tempom i okomit nogomet"

Bobanov sekundarni cilj slaganja ekipe - "igrači koji su dinamovci"

Sve naše dovodimo, jebate. Osim ajd vinlofa i villara, al brzo ce i oni
  • FrodoJePurger
    352
    a budimo realni takav je i petki bio prosle sezone, a bome i one prije pa je ipak bio klasa kada ga se stavilo unutra. Samo neka je zdravlja i da bude jači nego prije :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.