• Kujtim Shalla
    5.2k
    Ja radim a vi se ovdje zajebavate haha Uprave odlaze Špika ostaje ,mic po mic naš špika lagano se priblizava pocetnom sastavu. Sad je kako Sam shvatio broj 76 :lol:
  • Maximo
    794

Pa mislim nek mu se da šansa, pa da vidimo jel je ili nije za dinamo konačno
  • Slepicka
    85
    odavno se zna da nije..
  • Jurki
    17.9k
    nek mu se da šansa, pa da vidimo jel je ili nije za dinamo konačnoMaximo

Pa isto bude sezona 2041/2042 Dario Špikic se vraca sa jos jedne u nizu posudbi i na ljetnim pripremama ce ponovno probati ugrabiti svoju poziciju vjecitog desnog krila Dinama.
  • Maximo
    794

Haha, pa mislim da je to očito da
  • Maximo
    794

Haha, pa kako trenutno ide moguće
  • znajdatevolimja
    373
    Mislim da bi Kanga uz dobru ekipu iza sebe ili barem uz igrače koji imaju želju potrčat imao kaj pokazat u Dinamu, ako ništa kao zamjena.
  • hardek
    4.8k
    Pađini jesi gotov s gymom? Vinlof i Dabac poker face te čekaju u kancelariji.

A čekam bome i ja da otvorim šampanjac za potpis lijevog beka
  • dinon7
    1.8k
    Ajmo još Vinlofa i Godu. Slobodni dan nije mogao doci u bolje vrijeme
  • Slepicka
    85
    naravno da su smeca novinarska opet izvukli i recikliraju clanke da je Ljubo gadjao dzamiju 2017.
  • FrenchMontana
    1.3k
    Boli ga briga, i boli nas briga. Dejo ikona :100:
  • tp1997
    1.6k
    Ja sam često bio među većim pesimistima ovdje. Ali sjedim lijepo na pivi na suncu i razmišljam, ako Mišić ostane, mi u sredini veznog reda uz Mišića imamo dva igrača u prime nogometnim godinama i sa 100+ utakmica u klubovima iz Liga petice.

Zamjene su im Mudražija, Kačavenda i Soldo, koji bi vjerojatno u bilo kojoj drugoj HNL ekipi bili među važnijim prvotimcima.

Imamo miljama najmoćniji vezni red (još kad pridodamo Vidovića u priču, Stojkovića ako će igrati na središnjoj poziciji...). Koliko je lijepo to moći reći i pomisliti nakon svega što smo prošli ove sezone.
  • CastAway1986
    3.1k
    Zvone radi čuda a imam osjećaj da će biti još velikih iznenađenja
  • Dubbbrava
    872
    Ljubičić radi ovog može samo pobrat simpatije plavog puka
  • Neron53
    1.7k

Nebi trebalo biti simpaticno razbijati niti djamiju, niti sinagogu niti bilo ciju crkvu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.