• austrijanac
    6.9k
    Želim da svako jutro nas dočeka ovakav Lesičkijev članak pa da onda svi možemo histerizirat :cool:
  • mrgud
    442
    Lijevi bek po novom
  • Dani Olmić
    1.5k
    Dakle piše Faze Nouns:

■ Galatasaray je trenutno ekipa koja nudi najviše novca za Baturinu, ali on tamo ne želi ići
    ■ Martin želi ovo ljeto napustiti Dinamo, stoga Boban je htio ponuditi novi ugovor Baturini kako bi Dinamo zaradio više novca(opće poznat potez u svijetu nogometa svi klubovi to rade)
    ■ Doznajemo Baturina je htio veću plaću u tom novom ugovoru(po informacijama najveću u klubu), a Boban to nije dobro prihvatio jer Martin želi otići iz Dinama, pa mu nije jasno zašto veća plaća
    ■ Naposljetku niti jedna ponuda za Martina nije zadovoljila čelnike Dinama, ne nude se veliki novci kao što se očekivalo, jedino su Turci spremni to platit, a Martin ne želi tamo
  • ElDorado
    4k
    ima logike. A di piše taj Faze Nouns?
  • Captain America
    20.3k
    Kako sad Galata, a prije tjedan dana su se bacali pod Baturinine noge Crystal, Eintracht, Nottingham...?
  • Kruno
    949
    Turska taman po mjeri za Baturinu.
  • Crni86
    10.9k
    Neto efekt tih "pogrešaka" je 7,5 mil EUR. Kada bi se to uvažilo, na 80 milijuna EUR prihoda ostvarili smo dobit od samo 0,6 mil EUR što je ništa.emilperska

Bunis ljude ovime i pricas samo jednu pricu te “greske” koja je za poslovanje kluba ne toliko znacajna. Da pojednostavim ostalima: spor je da li je tih 7,5 milijuna trebalo biti priznato 2023. godine ili 2024. godine. Taj prihod je svakako nastao, nije pre mali, nepostojeci. Samim time znaci da je dobit 2023. godine uvecana za 7,5 milijuna eura. Akumulirano kada se gledaju te dvije godine taj iznos je 0 i beznacajan za samu stabilnost kluba. Za strane poslovanja da li je taj prihod trebao biti knjizen 31.12.2023 ili 01.01.2024 je sasvim nebitno. Racunovodstveno je svakako bitno, ali za samo poslovanje je totalno drugacija prica.

Isto tako kao sto je vec vise puta spomenuto za poslovanje kluba je mnogo znacajniji CF i kada smo mi dobili tih 7,5 milijuna eura. Naravno rezultat godine je ogledalo poslovanja i omogucava dugorocnu stabilnost cf- i samim time kluba, ali mislim da nema razloga raditi dramu od toga sta ce nam dobit biti 0,6 milijuna eura u ovoj godini kada se moze pogledat akumulirana dobit zadnjih 2,3 godine koja je i dalje izvanredna.
  • crophantom
    655
    Kak ce se usrećiti ako s 23 godine prede u Tursku, onda ce fakat plakati za Dinamom.
    Kad ga budu naganjali po terenu ko Livija onda bu tek suza :D
  • Jaro
    10.2k
    jebo mene pas, kako smo zadnjih rokova imali listu igraca koje su novinari dovodili u dinamo, sada treba ista za ove koje novinari sele, tj koje "Boban tjera iz kluba".
    Jos mi je fascinantnija kolicina hmm.. korisnika foruma koja pusi ove price koje novinarcici objavljuju ne na dnevnoj vec na satnoj bazi.. I svi do jednoj imaju bas zadnje i tocne informacije dosle iz Bobanovih usta direktno.
    Al ajd, ti "novuinari" su mi donekle i jasni, oni si tak zarade za jeftinu rakijicu, ali ovi nasi "insajderi" se prodaju za jebeni lajk na forumu - e to je psihijatrija...
  • Blueshadow86
    3.4k
    Naposljetku niti jedna ponuda za Martina nije zadovoljila čelnike Dinama, ne nude se veliki novci kao što se očekivalo, jedino su Turci spremni to platit, a Martin ne želi tamoDani Olmić

Rekao sam ja odmah da on neće otići za 20+ milijuna ojra kako bi mi svi htjeli. Dao Bog da se nađe neki klub koji hoće toliko platiti, ali...
  • emilperska
    10.7k
    Bunis ljude ovima i pricas samo jednu pricu te “greske” koja je za poslovanje kluba ne toliko znacajna. Da pojednostavim ostalima: spor je da li je tih 7,5 milijuna trebalo biti priznato 2023. godine ili 2024. godine. Taj prihod je svakako nastao, nije pre mali, nepostojeci. Samim time znaci da je dobit 2023. godine uvecana za 7,5 milijuna euraCrni86

Buniš ti ljude jer nije isto za sveopći dojam što se očekuje od transfer roka da li je 2024. s rekordnim prihodima od 80 miljuna EUR ostvarila dobit u 0,6 mil EUR ili 8 mil EUR. Napisao sam da CF nije upitan u smislu servisiranja svega, ali profitabilnost od koje sve kreće je upitna u 2024. jer s rekordnim prihodima kakve nećemo tako skoro ostvariti smo ostvarili manju dobit nego u 2022. i 2023.

Niti radim ikakvu dramu, DAPAČE!!!!

Poanta je da se od ovog prijelaznog roka ne treba očekivati bajke jer je prioritet postavljanje kluba na održivu razinu poslovanja, nešto što se propustilo napraviti u prvih godinu dana sada se mora pod muss napraviti jer alternative nema. Tj. ima je i nalazi se u Splitu i zove se život na dug i obmanu, ali to ne želimo..
  • Paggini
    51.3k
    DAPAČE!!!!emilperska

:lol: :lol: :lol:

Poanta je da se od ovog prijelaznog roka ne treba očekivati bajke jer je prioritet postavljanje kluba na održivu razinu poslovanja, nešto što se propustilo napraviti u prvih godinu danaemilperska

A kad se vidi cijela ova sezona post factum, kad se vidi relativiziranje Marićevog divljanja (čemu sam i sam kumovao), meni bi ovo ljeto bila bajka da se riješimo svih utega, postavimo održivu i smislenu razinu poslovanja što kažeš, ubacimo par juniora u seniore, dobijemo neku smislenu ekipu s glavom i repom (ako već ne imenima) i sa trenerom koji to može postaviti.

Bajka!
  • Tvrdica McTvrdi
    216
    To bi stvarno bilo antologijski na kraju, možda postane nova legenda kao Krama :cool:
  • din
    804
    Ovo su sad već teške gluposti, opet novinari rade punom parom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.