• JakovK6
    71
    Izdvojio bih jedino Bernauera I PerkovićaBlueshadow86

Definitivno bi tu uključio Bulata. Mislim da još može dosta dati Dinamu. Po meni je bolji igrač od Solde, smatram da ima mjesta u Dinamu za njega iduće sezone. Ako ništa drugo, treba nam igrač koji zna izvesti korner.. :D
  • NitkoBitan
    27k
    Izdvojio bih jedino Bernauera i Perkovića od ovih 10 igrača, a ostali ni sami ne znaju kako su i dalje igrači Dinama.Blueshadow86

Filipovic ove sezone bolje brani od svih nasih golmana, a dosao je besplatno i ima najmanju placu.

Screenshot-2025-05-29-10-51-24-154-com-sofascore-results.jpg

Screenshot-2025-05-29-10-51-34-002-com-sofascore-results.jpg
  • Droljo
    16.4k

A to je tak kod golmana. U dinamu imaš 3-4 intervencije po utakmici a u šibeniku desetak. Prime isto golova i normal da golman šibenika ima veću ocjenu.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Da se razumijemo... ja bih najradije išao po novog prvog golmana, ali znam da je to suludo jer imamo 4 golmana pod ugovorom. A što se Filipovića tiče... za mene su i Nevistić i Čavlina bolji golmani, a opet nedovoljno dobri za jedinicu. Znam da bi me Marley sada zadavila golim rukama, ali eto... moje mišljenje.
  • Crle
    986
    Deri kapetane! Ako je barem dio ovoga što se piše istina, onda je napokon došao netko tko je spreman napraviti sve ove poteze. Koji su koliko god teški trebali biti napravljeni prekjučer.

Kada se sve ovo posloži i ako uspije progurati svoju viziju mislim da bi mogli uživati sljedećih godina na plodovima ovoga što Boban radi. Treba samo biti strpljiv i ne prosipati pamet na svaku odluku koja se pokaže lošom. Za to imamo ove vrle novinare koji se drže kao da su pokupili svu pamet svijeta a jedva čekaju da im netko baci mrvice ispod stola. Oni su ionako nebitni, bitno je da mi navijači budemo strpljivi i imamo povjerenja, jer Bobana smo htjeli godinama, i sada smo ga dobili.

C'è solo un capitano.
  • Crni86
    10.9k
    Iz germanijaka: “ dojam je da Boban puno toga prelama preko koljena, ne pristaje na kompromise i čekanje.” Upravo ono zbog cega smo se doveli do ove situacije, sve neki kompromisi, podilazenja i slicno i na kraju dobis skupinu igraca kojima je dinamo 3./4. izbor pa se tako i postavljaju na terenu.

Jbga treba vremena da se promjene neke stvari i mindset ljudi. Na kraju je najgore za klub da nekog igraca preplacuje, a on gleda samo kako sto prije kidnut i ne vidi se u klubu. Ili jes ili nisi i to mi se svida, ak se ti moras premisljat znaci da ces se i za 3 mjeseca premisljat igra li ti se ili ne ili da li bi na zimu opet isao nekamo. Dinamu trebaju igraci koji zele biti ovdje i o tome ne trebaju previse razmisljat, a ne igraci koji zele ocito vidjet oce li stic koja bolja ponuda pa ako ne stigne da odaberu dinamo.
  • Big Daddy
    1.5k
    Tako je Zvone, svima im srezi place. Ionako nisu ni centa za ovu sezonu zasluzuli. A tko ne zeli biti u sluzbi Dinama, hvala i dovidjenja
  • Vučko53
    298

A zasto bi to Baturina trebao pristati na manji ugovor?
  • Big Daddy
    1.5k
    zato kaj je kao cijela ekipa odigrao sezonu za onu stvar.
  • emilperska
    10.7k
    Dinamo je za 2024. prijavio dobit od 8,1 mil EUR cca (konsolidiranu). Revizori su našli da postoje greške u izvještaju na način da smo dio prihoda iz 2023. priznali tek u 2024. (moja pretpostavka postotak od Joška Gvardiola). Neto efekt tih "pogrešaka" je 7,5 mil EUR. Kada bi se to uvažilo, na 80 milijuna EUR prihoda ostvarili smo dobit od samo 0,6 mil EUR što je ništa.

Tako da od ovog roka ne treba očekivati čudesa. Provode se rezanja. Pretpostavljam da će se svi skupa moliti danas za Rijeku i da se Baturina proda za 15 mil EUR i da se može ovaj rok pokrpati na temelju tih novaca.
    Dobra je stvar što su likvidnost i zaduženost dosta dobri i da nekih opasnosti nema, ali iluzorno je očekivati da će se izvoditi čudesa, jer za to novaca nema..
    + imaš uteg preplaćenih Marićevih "pojačanja" i Zagorca, Ademija, Perića, Bočkaja koje moraš financirati i za čije raskide ćeš izdvajati pozamašne svote ili nastaviti financirati njihove plaće kao Ademijevu u Mariboru..

A ako sad ne osvojimo naslov, imamo tek onda gadnu sičuejšn.. Imperativ naslova je jednak kao 2018. Sada nam treba prvo naslov, a onda 3 kontinuirana odlična roka..
  • ElDorado
    4k
    ovo je prepisano od Lesičkog, a sve zajedno je jedna velika bedastoća.
  • sarenicvjetic
    105
    bojim se da ce ovim nacinom moci jedino krenut od 0 a neznam kolko bi prezivio bez titule na kraju sezone.
    Iskreno podrzavam metlu,ali brate mili bas ga metes..bojim se da nas od metenja propuh ne potegne
  • Georg Koch
    6.1k
    Mi ne mozemo dovesti Belju AKO je istina da austrijanci imaju opciju otkupa za 7m. Naglasavam AKO.
    Jer nuznost ulaganja u ostale pozicije i trosenje sredstava ne dozvoljava tu dodatnih 7m, a pritom nikad nismo ni platili igraca toliko.
    Da se razumijemo, ja bi Belju kao 9ku volio najvise od svih imena koja izlaze kao na traci, samo hocu reci da se ne pecate na svaki clanak(citaj svaki trač), te uzivajte jer je sezona napokon zavrsila, a veceras je Rijeka nas saveznik :cool:
  • Big Daddy
    1.5k
    Matanovic 3 klase iznad ovog bezvoljnog i potrganog Petkovica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.