• ElDorado
    4k
    Lesičkog i Krušelja ne treba čitati. Zli ljudi puni jala i jada.
    Jučer ujutro:
    Krušelj - Boban u ogormnim problemima ne može se riješiti Kange i Mmaeea
    Jučer popodne:
    Olivari - Dinamo bi mogao napuniti blagajnu prodajopm Mmaeeea i Kange

Pa kruh ti jebem rade za istog gazdu.
  • Dinamovo proljeće
    20
    Neminovna je prodaja Baturine ovo ljeto ili na zimu. Dao je puno, sjenu baca dojam da je u nekim periodima i utakmicama igrao preko k... Trebao je dati i više! Ali ipak ćemo dobiti za njega lijep iznos.
    A s obzirom na to da je transfer uskoro, vjerujem da mu se trebalo dati novi ugovor s podebljanim iznosom, ionako ga neće konzumirati duže od 6 mj. vjerujem, a time još malo ojačaš poziciju u pregovorima.
  • Droljo
    16.4k
    Mozda bi Kanga bio bolji na stoperuKruno

Ne vjerujem. Govorili su kolege da su ga u cardiffu stavljali na stopera kad se pročulo da bi prešao nama. Navodno nije dobro izgledalo :lol:
  • Maki85
    178
    Tko bi njih uopce uzeo osim Marica i Zajeca?DiddyGuela
    Treba naći neke budale, zato su ovi u Ferencvarosu i otvarali šampanjac kad su nam utrampili van Dijka. Jedino su Arapi takve naivčine, ali nekak mi se čini da njihov eksperiment s ligom jačom od Francuske ide kraju. Prema svemu sudeći, Bočkajeva ekipa će se lijepo proširiti. Kakve plaće imaju, mogu svaki tjedan jednu benzinsku zdrobiti.
  • Krizy
    56.9k
    Kako mi je žao jer ne mogu pronaći sliku Lesija za stolom na kojem leži neka žena.
  • emilperska
    10.7k
    Oni ce naci druge klubove. Sta cemo sa Kangama,Maeom i ostalim Zekinim i Maricevim cudotvorcima? Ljudi su tek dosli, na visokim su ugovorima, zasto bi vec sada odlazili? Tko bi njih uopce uzeo osim Marica i Zajeca?DiddyGuela

Tocno se sjećam da sam prosle godine (dok sam čak i sam jos mislio da ce solidan bit prvih mj dana) bio zvređan jer mi je jedan korporativni kolega koji je je navijač Fradija, "čestitao" na ulovu jer smo preplatili njihovog škartiranog igrača :meh:
    Onda su tu isle PR bajke da se nije Fradi rijesio njega, nego on Fradija i bla bla bla..

Metnuli su nam kao mi srbima za Oluju kad su mislili da ce centralni udar ici preko Slunja, a ne Knina..
  • Droljo
    16.4k

A zašto nam ga je vaha metnuo sa hvalospjevima?
  • emilperska
    10.7k

Nahvalio ga u članku, a pozvao ga na 3 prijateljske na peaku karijere. Velika pohvala..
  • Maki85
    178
    Još je bila i fora da je igrao samo europske utakmice jer su se sporili oko ugovora.
    Zapravo nije igrao domaće, jer kad treba napadati najviše dođu do izražaja njegove mane. Lik jednostavno ne zna braniti centar i vraćati se kad ide kontra, čak i nije toliko spor nego kao da mu fali orijentacija u 3d prostoru, ko muha bez glave krene bauljati i na kraju ne pokrije nikog.
  • skener
    2.8k
    Prema nekakvim planovima mi ostajemo bez 15-ak igrača koji su ove godine bili u nekom kadru od 25 igrača. I da se razumijemo nije baš da ću suzu pustiti za velikom većinom njih.

Mene više muči jesmo li mi u stanju (i financijski i na sve druge načine) dovesti tako puno novih igrača. Čak i da maknemo na stranu kvalitetu tih novih, čisto brojčano.
    To je jako puno novih transfera koje treba dogovoriti u relativno kratkom roku.
  • Noel
    11.9k

Vjerojatno ako to Boban radi ima plan. Totalna rekonstrukcija se ne radi bez ozbiljne računice.
  • Robi T
    295
    a i vraća nam se s posudbi 10 igrača koji su igrali za A momčad ili su igrali u SSHNLu
    Maxime Bernauer (St. Etienne)
    Dario Špikić (Aris)
    Marko Bulat (Standard)
    Luka Vrbančić (Lokomotiva)
    Moreno Živković (Lokomotiva)
    Ivan Filipović (Šibenik)
    Daniel Štefulj (Györ)
    Mauro Perković (Cracovia)
    Vito Čaić (Gorica)
    Fran Topić (Zrinjski)
    .
  • Captain America
    20.3k
    Dođe li Mierez, nakon 3 saplitanja preko lopte i 2 promašaja zicera 1 na 1 s golmanom u prve 3 utakmice će krenuti zazivanje Kulea, a o Petku da ne pišem. Mierez je tehnički ograničeno drvo koje je s 27 godina otišlo u prosječan klub u UAE jer su jedini bili voljni platiti odštetu za igrača koji je ušo u zadnju godinu ugovora. On tamo zabija svakih 300 minuta. Njegovi golovi čine 13% zabijenih golova njegove momčadi ove sezone, a radi se o prvom napadaču ekipe. Nadam se da bar trči ko muha bez glave...

Hvala Marku Mariću i Velimiru Zajecu što su stopirali transfer Kevina Carlosa koji je napadač švicarskog prvaka i drugi strijelac kluba (da izvodi penale bi vjerojatno bio prvi).
  • Blueshadow86
    3.4k
    Maxime Bernauer (St. Etienne)
    Dario Špikić (Aris)
    Marko Bulat (Standard)
    Luka Vrbančić (Lokomotiva)
    Moreno Živković (Lokomotiva)
    Ivan Filipović (Šibenik)
    Daniel Štefulj (Györ)
    Mauro Perković (Cracovia)
    Vito Čaić (Gorica)
    Fran Topić (Zrinjski)
    Robi T

Katastrofa koji igrači su sve kod nas pod ugovorom. Izdvojio bih jedino Bernauera i Perkovića od ovih 10 igrača, a ostali ni sami ne znaju kako su i dalje igrači Dinama.
  • Droljo
    16.4k
    Hvala Marku Mariću i Velimiru Zajecu što su stopirali transfer Kevina Carlosa koji je napadač švicarskog prvaka i drugi strijelac kluba (da izvodi penale bi vjerojatno bio prvi).Captain America

Malo malo se zahvaljuje dečkima. Baš lijepo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.