• T90d
    2.4k
    Klub je sam kriv za ove naslove, za podijeljena mišljenja. Umjesto livestrema gdje su članovi sami mogli stvoriti svoje mišljenje, čuti sve šta je izgovoreno, imamo ono na šta je upozoreno, imaš dnovinare koji su prenijeli ono što njima odgovara za klikove i hajku. Klub je sam sebi dopustio da ga se "blati". Ponovit ću bolje da je u dvorani i preko prijenosa 1.5% članova oblikovalo svoje mišljenje, nego što je samo 0.6% članova tamo bilo i stvorilo mišljenje. A ostali preko "naših" novinara, koji su, složiti ćemo se sigurno, jako jadni i ne profesionalni. Dok snimka dođe među članove, šteta je već napravljena. A ništa bolje nebi bilo da je to druženje na stadionu, kao što je prvotna ideja.

I za dva-tri dana kad video izađe, promijeniti će se koje mišljenje, ali ispriku i ispravke krivih navoda od dnovinara, ni Klub ni članovi neće dobiti. Njima jedino bitno lešinariti sa naslovima.
  • Jurki
    20.5k
    Kad bi se tako razmišljalo onda bi trebalo ukinuti novinarstvoThe Undertaker

Kamo srece da se ukine. Te šuge, pederi, smradovi i najveci šljam društva je krivo za 90 posto sranja koja se desavaju u svijetu.
    O nepristranom izvjestavanju je uopce glupo govoriti.

Nabijem ih sve na kurac.
  • Davieboy86
    981
    20 godina nemaš muda, pravo , izbor itd postaviti jedno jedino pitanje( brojem 1) i sada kada si napokon dobio tu mogućnost , ti ju iskoristiš za obavljanje „svoga posla“. „Posla“kojeg, kao ,ovoga puta si odradio „korektno“ ,bez obzira na „korektnih“ 100 laznih,neprovjerenih insajderskih. I to bez potpisa na kraju.Dakle , ako si samo korektno mjesecima, godinama prenosio cinjenice, cemu onda skrivanja ? I onda hoces da ti ljudi vjeruju i postuju te?Skrivaju se samo ljudi koji imaju problem sa istinom. Dakle, umjesto da konstruktivno i posteno odradis svoj clanski „posao“, ti sjedis na dvije stolice. Istovremeno. Takvi ljudi se danas zovu licemjerima ili pedercinama po naski i niti jedan kvazi novinar danas mi nema apsolutno nikakvo normalno opravdanje niti moze po nekim normalnim standardima biti ispred predsjednika moga Dinama. Demokratski izabranog predsjednika. Godinama samo potrosene puste rijeci i fraze , a sutis ko pickica zadnjih 20 godina i sad onda prozivas danasnju Upravu i navijace Dinama tocno za sta? Da nam je Boban zlatno tele, da smo slijepi i da su novinari i takav narativ zapravo sada i godinama u pravu? Da su nam novinari i takvi clanovi omogucili ovo danas sto imamo?Nemojte me jebat! Al ono nemojte me jebeno jebat!!! Te fore prodajite babi, sestri i strini!!!
  • Zg123
    2.9k
    Jučer je bilo odlično, jedino mi je žao što Boban nije prepoznao podcastere koji su postavljali pitanja da i njima kaže kaj ih ide jer to je posebna vrsta trovačnice i dno društva. Ovako su samo dobili odgovore koje i zaslužuju.BluePhone67

Mislim da on ni ne zna tko su te persone
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Zar stvarno mislite da nijedan medij ne bi ništa objavio da je i bio live stream dostupan za sve članove? Normalno da bi puno više ljudi bilo prisutno u tom slučaju jer su ljudi spriječeni iz raznoraznih razloga, pogotovo oni koji nisu iz Zagreba, ali puno je veći udio članova koji su ipak nešto pasivniji i koji informacije crpe iz medija.

Novinari su ispali "pederi" kako je Zvone i rekao. Osobno smatram da ih ne treba sankcionirati, ali da su dinamovci onda su mogli iskoristiti svoje novinarske vještine i uključiti se s pitanjima, a ne doći tamo bez da te briga za išta drugo nego da izvještavaš. Očito su im SN i Germanijak ipak ispred kluba.
  • Jurki
    20.5k
    tocno se zna na ciju clansku su preuzete ulaznice.
    To se lako provjeri i sazna tko je piskaralo.
    Dogodine im zabraniti uclanjivanje i bok.
  • Rex Ramae
    4.1k
    Kako se reagiralo na članstvo sa učlanjenim psom, tako bi iz kluba trebali reagirati i na pseto od sinoć.
  • Kreten
    166
    Kad ćemo mi ostali goyevi dobiti uopće uvid kaj se pričali. Kaj mi je uopće svrha članstva kad na kraju krajeva ništa ne dobivam od njega.
  • Kepec
    7.7k
    Sažetak jučerašnjeg dana: Boban vrijeđa sve živo i neživo, ne zna se izražavat, nekulturan je.
    I novinari su uspjeli u svom naumu. Ne samo da su uvjerili navijače rivala, nego i navijače Dinama kaj je najžalosnije.
    Ne kužim evo najte se srdit, al kaje s glavama? Jel tak teško sagledat malo širu sliku od: novinarstvo, posao, izvještaj, članak.

Naravno da svaki novinar ima želju saznati što više informacija i prenijeti što je više moguće sadržaja, ali postoje mjesta, okupljanja i događanja gdje za to nema potrebe. Ako je jučer u 18 sati kada si ušao u dvoranu preko onog ogromnog platna pisalo da je zabranjeno snimanje, ako je Bošnir napomenuo da je zabranjeno, onda se ne radi o tome da nema potrebe, nego se radi o tome da je zabranjeno. Dakle uživo snimanje videozapisa, snimanje diktafonom, transkript ili bilo koji oblik, zabranjeno. To kaj si novinar ne znači da je za tebe dozvoljeno, jer tamo nisi s akreditacijom nego si s članskom iskaznicom. Uz tu "pravnu" stranu postoji i ona druga, koju malo tko ima, a to je ljudska strana. Kak ti savjest može dopustit da na ovaj način blatiš nešto za kaj su se ljudi godinama borili i konačno imaju nešto poput ovog. I ti onda dođeš i predstaviš nešto predivno kao nešto katastrofalno, vulgarno i seljačko. Ovo jučer je bilo interno između navijača, uprave, vlasnika kluba. Nema kaj narkoman iz Splita, debil iz Rijeke ili kreten mamićevac uživo čitat kaj Boban govori svojim ljudima. To kaj ćemo mi podjelit doživljaj na forumu, ja ću reć svojima koji nisu bili, ti ćeš reć svojima je naša stvar. A Dinamo kad odluči će objaviti jučerašnji dan da bi mogli vidjeti i oni koji nemaju privilegiju četvrtkom navečer biti u Zagrebu, a i ne znaju nikoga od 400 ljudi koji su bili.

Dinamo trenutno ima 64 659 članova. Naravno da je nemoguće organizirati ili predstaviti nešto, a da to ne izađe u novine. Ali ljudi dragi prenositi od riječi do riječi i onda pisati takve naslovnice, tu se ne radi niti o poslu niti o novinarstvu, nego točno kako je Boban rekao o šugavim šugavcima, pederima.
  • NKDZ86
    6.5k
    dobar nickname :lol:
  • Draž
    1.8k
    Kaj mi je uopće svrha članstva kad na kraju krajeva ništa ne dobivam od njega.Kreten

Daj se sam ispiši i baniraj nakon ovoga.
  • mosad
    2k
    pozdrav kretenu
    Samo dvije stranice unazad se vratiš i imaš odgovore
    Bitno je samo srati jer ovaj forum više i nema neku drugo svrhu
  • Kreten
    166
    nastavi konzumirati goyslop. Kaj točno imam od članstva?
  • Kreten
    166
    nema nikaj konkretno
  • ivanlivno
    210
    Nek se zapitaju oni koji su najviše protiv njih koliko im smeta svaki članak kontra Dinama, a ovime će ih biti sve više.Fan

Ne slažem se s ovakvim razmišljanjem, predlažeš da povijemo rep pred beta jazavcima poput... da im sad ne nabrajam imena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet