crophantom
don
samo ne znam zašto očekuješ da ti netko odgovara ovdje, — Papastrumf
Papastrumf
Sami ste objavili da će snimka biti dostupna kroz par dana. Zašto tražiti sankcije za novinare kada je već sve dostupno preko neslužbenog kanala i bit će dostupno preko službenog kanala u kratkom vremenu nakon članskog dana — Plavko
pa vjerovatno jer je i prije ovoga dobiva odgovore na neka pitanja putem foruma tako da je sasvim normalno i očekivano da neko pita i ovdje. I naravno da nije nitko obavezan odgovorit. — don
Fan
Činjenica je da vidim sad ujutro dosta da kruži kako je vrijeđao žene, muslimane, kućne ljubimce, novinare i kog sve ne i nekoliko ljudi me pitalo kaj je fakat to sve rekao, onda im moraš objašnjavat malo kontekst nekih izjava. Nebitno, PRovski meni kao laiku to izgleda kao teški kiks i ne će se moć popeglat puštanjem snimke na aplikaciji za nekoliko dana.
Bez sad poklapanja tko je bio skužio je jer nije bitno u konačnici nas 300 koji su bili nego milijun ljudi danas koji ce to sve pročitat. A kaj se tiče novinara to jesu crvi no rat s njima nije nitko dobio. — Tvrdica McTvrdi
Mr Anderson
Blueshadow86
ElDorado
Plavko
crophantom
crophantom
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.