• BluePhone67
    5.4k
    Jučer je bilo odlično, jedino mi je žao što Boban nije prepoznao podcastere koji su postavljali pitanja da i njima kaže kaj ih ide jer to je posebna vrsta trovačnice i dno društva. Ovako su samo dobili odgovore koje i zaslužuju.
  • Plavko
    17
    Članski dan je organiziran kako bi članovi postavili pitanja vodstvu kluba te se s njima podružili te je to upravo i napravljeno sinoć i prije godinu dana. Ako nekog navijača Rijeke zanima kako napreduje gradnja Kranjčevićeve, zašto bi mu se uskratila ta informacija.
  • ElDorado
    7.3k
    ne znam na koga misliš ali Kvasina je bio ok, a onaj 8_24 je glup po prirodi tak da je potpuno nebitan.
  • Fan
    1.7k
    Oh ne, kolege s posla su te pitale, zajebano.Kumerle

Promašio si poantu.
    Ne radi se samo tu o par ljudi, tu se radi o stotinama, ako ne i tisućama ljudi koji isto misle. Čak i oni koji su na nožu dal će dat Bobanu potporu ili ne, nema onog koga, ZBOG MEDIJA I NOVINARA, ovo nije podsjetilo na prošle dane.

po pitanju toga Zvone je jučer sam rekao, upotrijebite mozak, misaona ste bića, nedajte da vam ovi kroje misljenje.crophantom

Previše tražiš od navijača, to tako ne funkcionira.
    Mediji i novinari kroje priče, od toga se maknuti ne možeš. Možemo mi imati tisuću, pa i 10 tisuća ljudi koji će razmišljat, al ćeš imati 50000 koji će se pozivat samo na njih. I to se ne uzima u obzir.
    I jasno mi je da će netko reć "pa takvi nam ni ne trebaju". Trebaju, takve i želimo privući, želimo da klub raste, želimo što veću bazu i da se ljudi povežu sa klubom. A ovi će napravit sve da ocrne klub...
  • Olmic
    5.4k
    nije. Dobit ces odgovor na mail
  • MakiDzg
    30
    Ok super hvala
  • crophantom
    2.4k
    zato jer navijac Rijeke vjerojatno nije član Dinama, ja stvarno ne kuzim kaj tu nije jasno ni zašto se raspravljamo opce o takvim temama.
    Eto mene zanima kakvo je stanje u Podravci, znam da nisam član NO Podravke, pa cak ni nisam zaposlen tam, al zakaj nemam pravo na live stream NO Podravke????
  • WilsonEduardo
    11
    Eto kao nitko nije prepoznao Grgićku i primjetio kako tipka u mobitel cijelo vrijeme.
  • vjeko1701
    20.5k
    Tko može bilo kojeg člana spriječiti da povuče snimku i istu objavi na YouTubeu ili postavi istu na torrent tracker te time snimku učini dostupnom svima? Nećete mu nikada ući u trag tako da ili napravite članski dan dostupan svima ili ga jednostavno nemojte organizirati.Plavko

Tko može zustaviti nekog da snima film u kinu ili ripa kasnije bluray i stavi na torrent? Pa onda kompanije ne trebaju imati ekskluzivne periode puštanja u kino ili nek samo daju film besplatno na internet kad će ionako završiti tamo?

Ne. Članski dan je to kaj jest i on se održava u skladu sa time. To kaj drugi rade od toga je na njima a na klubu je vidjeti dal će reagirati na to.
  • ElDorado
    7.3k
    sori ali fakat ne znam tko je Grgićka
  • crophantom
    2.4k
    mislim da precjenjujes kolko ljudi doživljavaju novinare i da podcjenjujes kolko ih mrze.
    Da je odnos narod-novinari takav kakvim ga ti opisujes na hipodromu bi bilo 5000 ljudi, a ne 500 000.
    Neznam jesi li svjestan, ali kod nas su novinari omraženiji od politicara, ja bi reko da čak nije ni blizu.
  • Dadox
    1.1k
    svega onoga što predstavljaju ovi dnovinari
  • WilsonEduardo
    11
    A jbg, odmah se na ulazu moglo vidjeti par novinara i novinarki i bilo je jasno da će se raditi "live"
  • recikaj86
    708
    5 dana do kup tekme, jos uvijek nema informacija za karte?
  • NKDZ86
    6.5k
    znači jučer po nekima je palo slovo g iz prefiksa, opet imamo nk dinamo zagreb! živili!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet