• ivanlivno
    197
    Ako je ovo clanski dan na kojem vodstvo kluba odgovara svojim clanovima, odnosno vlasnicima kluba, zasto bi onda navijac Hajduka ili Rijeke morao znati sto se tamo prica?Papastrumf

Al kaj neće oni svi moć vidjeti kad izađe video, il će izać na aplikaciji samo za članove. Ugl 3 dana već pitam kako i gdje će izaći video, ako će izaći, nisam jedan odgovor dobio.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Meni je to plus, sam kaj sam u manjini, govorim o općem PRu
  • Boycie
    3.6k
    Kolega Undertaker se mogao i potpisat ispod članka.

Sjajan dan! Nesto nezamislivo do prije koju godinu.

Poz za suge i pedere...
  • CISCO
    489
    Apsolutno i jedino ispravno je zatražit sankcije i izbacivanje pojedinih članova.

Ovo nije bila jebena press konferencija za novinare, već druženje članova sa svojom upravom.

A za slijedeći put predlažem da se karte skeniraju kako bi se točno moglo saznati tko je sve bio prisutan.
  • crophantom
    2.4k
    Tu se bezveze paničari oko izričaja, a sad da malo prenesem osobne dojmove 10tak ljudi koji nisu članovi, a pitali su me kak je bilo, mogu sumirati pitanja u "boli me kurac kome je reko da je pička ili peder, daj mi reci kaj je sa stadionom, jel bilo tu kaj novog i jel reko kaj za Jagusica"?

Da čujete moj obiteljski ručak u Zagorju, ovo jučer je bila kamilica od izričaja. Pogotovo kad stari krene o novinarima, završio bi u zatvoru da ga neko snima.
    Tak da ljude te pizdarije ja mislim ne zanimaju niti se zgrazaju nad njima, mirno spavajte, nema tu neke PR katastrofe.
  • pjetlić
    200
    Apsolutno se slazem za skeniranje karata.
    I razmislit o tome da tko uzme kartu, a ne dode, iduce godine nema pravo doc.
  • The Undertaker
    9.1k
    Postavljaš si kriva pitanja i gledaš iz fokusa člana Dinama.
    Očito je da postoji zanimanje i članstva Dinama i ostale javnosti za događanja na članskom danu. Posao novinara je da to zanimanje zadovolji. Što njih briga što je Dinamo interno odlučio i zašto bi novinara to obvezivalo na bilo što? Kad bi se tako razmišljalo onda bi trebalo ukinuti novinarstvo. Uostalom, može misliti da je to korisno za klub.

Naravno da je dotični kao član Dinama prekršio klupska pravila i da može snositi posljedice. To neka klub procijeni ali neka onda bude dosljedan.
  • Papastrumf
    20k
    e. Ugl 3 dana već pitam kako i gdje će izaći video, ako će izaći, nisam jedan odgovor dobio.ivanlivno

Koga si pitao? Jasno ti je da je ovo navijacki forum, a ne klupsko glasilo?
  • ivanlivno
    197

I evo iskoristio si priliku za snobizam a ne da mi daš informaciju. Znači zabranjeno je pitat ovdje za stvari ovo kluba?
  • vjeko1701
    20.5k
    Tak da ljude te pizdarije ja mislim ne zanimaju niti se zgrazaju nad njimacrophantom

Ček, ja sam mislio da novinari samo daju ljudima ono što ih zanima. Kako sad sve ovo? Srušio si mi cijeli svijet. Hoćeš reći da novinari spinaju nebitne clickbait stvari koje zanimaju samo dežurne jamravce dok ono bitno većinom izostave?
  • crophantom
    2.4k
    nevjerojatno ali da. I sam sam šokiran, srušila mi se slika o novinarima kao slugama javnog interesa, do ovog trena sam baš fakat iskreno vjerovao u to. :vomit:
  • Kumerle
    1.9k
    Puna podrška Bobanu i dalje, ja mu vjerujem pa kud dođemo-dođemo.

Novinari crvi su izvukli iz konteksta dosta toga i postavili bombastične naslove, ali tko ih jebe i treba to reć.
    3 i pol sata čistog razgovora za sve koje zanima i koji vole Dinamo, izravni odgovori i dotaknute sve teme.

Ostao sam pozitivno iznenađen i sigurno ću ići i dogodine ako ne budem spriječen.
  • Mali dioničar
    18.5k
    Očito je da postoji zanimanje i članstva Dinama i ostale javnosti za događanja na članskom danu. Posao novinara je da to zanimanje zadovolji.The Undertaker

Postoji i zanimanje dijela članstva, posebno punoljetnih članica za scene tuširanja nakon treninga.

Da se i to zanimanje zadovolji?
  • flexXy
    3.1k
    Meni je osobno smijesno da iz kluba nisu ocekivali da ce ovako nesto iscurit na random 400 ljudi koji su bili na clanskom danu.
  • Efes Pilsen
    13.6k
    Pa nije isto tekstualni prijenos gdje su postavljena pitanja izmaskarirana i neki rendom post na forumu navijaca Dinama. Uostalom, nije isto ni kad je snimka dostupna pa iz nje kopaju nego ovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet