• masacusec
    3.1k
    Budimo realni, teško da će nam zeko postati predsjednik jer mumija ima lojalnu, dobro "podmazanu" mašineriju (35) koja ne razmišlja svojom glavom već a priori, napamet nastavljaju kontinuitet apsolutističke vladavine...
    No, sve u svemu, mumija nema beskrajni rok trajanja, tak da....DOŠLO JE I NAŠE VRIJEME!
  • Jurki
    8.7k
    jer mumija ima lojalnu, dobro "podmazanu" mašineriju (35) koja ne razmišlja svojom glavommasacusec

    Ja bi rekel upravo suprotno. Ima u IO sigurno galamdzija koje je on postavil i koji ga budu sjebali na prvom zavoju. Da ima on tak lojalnu masineriju.. odjebal bi on i povjerenike i navijace samo tak.
    Povjerenici su mu trebali ko voda u pustinji da skupi kvorum na rujanskoj skupstini i ta cinjenica jako puno govori.
    A sad promjenom statuta dovoljno je da imas dva tri preletaca.. pokojeg suzdrzanog i pada ko slon s grane.
  • bongo
    653
    A sad promjenom statuta dovoljno je da imas dva tri preletaca.. pokojeg suzdrzanog i pada ko slon s grane.Jurki

    Kak se slon uopće popne na granu? :rofl:
  • Jurki
    8.7k
    ne znam.. sjetil sam se da Arsenal kad je na vrhu tablice u Engleskoj uspoređuju sa slonom na grani.. ne znaju kak je dosel gore al se zna da pada sto posto samo je pitanje vremena. :rofl:
  • mali M
    3.5k
    kažu da do problema dolazi uglavnom kad postoji neka greška u podacima ili se mijenjao način učlanjenja (online, preko povjerenika, osobno..).xavier

    Ma kužim al ovo dal je online ili preko povjerenika ili osobno bi trebalo biti svejedno jer ti sukladno GDPR-u ostavljam svoj OIB. Šta me spajaš po lažnoj mail adresi??? Napišeš samo u disclameru da u slučaju lažnog OIBa klub može ukinuti članstvo i bok. Kužim da su sad stvari kakve jesu al čovječe imaš OIB os nekoga, nema jače poveznice za profile od toga...
  • xavier
    11.1k


    Nikog ne pravdam, samo prenosim što su mi rekli.
  • dzgkt
    146
    I te OIB-e s pristupnica netko ručno unosi u sustav, ne bi me čudilo da se i tu potkrade pogreška pa upišu krivi OIB.
  • Draž
    1.1k
    To je najčešći problem. Pogrešno očitan/prepisan podatak zbog rukopisa.
  • mali M
    3.5k
    Ma znam, samo iskazujem svoju frustraciju
  • Šteco
    530
    Kod mene je bio problem pogrešno unesenog OIB-a, ispravili su i problem riješen, povezano i zeleni se.
  • Zdravko Maček
    117
    Ako se može unijeti krivi OIB onda im je sustav loš pošto OIB ima kontrolnu znamenku i svaki pošteni sustav bi trebao imati implementiranu kontrolu ispravnosti OIB-a
  • mali M
    3.5k
    to ti je meni bio problem sa starom članskom. onda su to ispravil i moga sam se povezati, i onda sam se ovaj puta učlanio preko povjerenika i sve se pošemerilo... al dobro.. glavno da se u konačnici i kod mene zazelenilo i da je sve spremno
  • Bosskovitz
    7.5k
    Evo i packe izbornog povjerenstva:

    PRIOPĆENJE IZBORNOG POVJERENSTVA

    Nastavno na prigovor upućen od strane predstavnika kandidacijske liste "Dinamo iznad svih", Izborno povjerenstvo GNK Dinamo objavljuje ovo priopćenje ususret izborima za Skupštinu GNK Dinamo koji će se održati 02. ožujka 2024. godine, a sve radi osiguravanja transparentnosti i pravodobnog informiranja javnosti.

    Izborno povjerenstvo GNK Dinamo verificiralo je svakog kandidata i listu koji su objavljeni na službenoj stranici GNK Dinamo u podrubrici "Izbori 2024." Nastavno na navedeno, možemo potvrditi kako su svi prijavljeni kandidati sukladno propisanim pravilima ispunili sve tehničke preduvjete kako bi se kandidirali za izborni proces sukladno Statutu Kluba i Pravilniku o izborima u Klubu.


    Zaključno, sve kandidate i sudionike nadolazećih izbora molimo da se tijekom predizborne kampanje ophode fer, korektno i civilizirano, u skladu s ugledom i renomeom GNK Dinamo.

    https://gnkdinamo.hr/izbori/info
  • masacusec
    3.1k
    Nevjerojatna mi je tolika doza ljubomore, zavisti, opstrukcija i relativizacije na naše proljeće, kako od strane mamićevih poltrona, tako od drugih navijačkih skupina….Ruju, potkopavaju, počkaljuju na sve strane, no bezuspješno!

    Dinamo se vraća onima koji ga vole bez interesa! Naravno da to nije jamstvo uspjeha i dobrih sportskih, pa i financijskih rezultata, ali je sigurno jamstvo reanimaciji osjećaja pripadnosti klubu i sintezi kluba i navijača koja je uvelike iščezavala zadnjih 15ak godina….i to je ono kaj najviše smeta naše protivnike, bilo unutarnje bilo vanjske!

    Kada ti drugi zavide i nemru to skriti, onda znaš da si na dobrom putu!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.