• Purgeri
    423
    U svakom slučaju bilo bi ok da se priznaje i putovnica, a ne samo osobna.
  • by-tor
    65
    Isprike ak je pitanje već postavljeno:

    "Od 22. veljače do 28. veljače na korisničkim stranicama na portalu bit će moguće provjeriti ima li član zadovoljene preduvjete za online glasovanje te testirati je li mu na portalu upisana ispravna mail adresa. Ispravna mail adresa je nužna kako bi se na nju mogao dobiti kod za dvofaktorsku autentifikaciju, a bez tog koda neće biti moguće sudjelovati u online glasovanju. U slučaju poteškoća prilikom testne faze svi upiti se šalju e-mailom na adresu "

    Kaj s ovim boldanim? Prijavil sam se, veli mi da zadovoljavam uvjete za glasanje, znači li to da je onda i mail adresa dobra ili je potreban još neki dodatni korak?

    Bitna je stvar, pa pušem i na hladno :sweat:
  • Crusades1986
    9.8k
    Ak ti je zeleno, dobar si. Kod ćeš dobit kad bude glasanje, tj izbori.
  • dzgkt
    145
    Rekao bih da se taj dio s mailom odnosi na to da provjeriš dal si registriran na portal s mail adresom kojoj imaš pristup jer će ti na nju stići taj kod. Email možeš provjeriti na ekranu "Ažuriranje profila", piše gore na vrhu. Ako nemaš pristup tom mailu nećeš moći do koda pa je zato bitno to provjeriti.
  • mali M
    3.5k
    ja riješio svoj problem, okolnim putem.. al dobro, bitno je samo da se zeleni!
  • scooniepenn
    1.8k

    Ja sam provjerio na ulaznice.hr jer idem u Osijek sa ženom i malom već u petak kod njenih roditelja (slučajno je naravno odabran taj vikend :cool: ) pa ću morati online glasovati. Pisalo je da je sve OK. Zanima me samo hoću li morati uploadati u trenutku glasovanja osobnu ili ne odnosno koja će biti procedura?
  • Endeavour
    414

    Osobna će biti jedna od sigurnosnih koraka identifikacije, kako će to u praksi biti implementirano, vidjet ćemo. Sigurno će biti opisani detaljni koraci kao što je i za ovu provjeru.

    U svakom slučaju, barem tako ja radim, uvijek na mobitelu imam obostranu slikanu osobnu, vozačku i putovnicu radi lakšeg uploadanja na razne servise. Pogotovo kad se putuje pa imate sve pri ruci.
  • jedan u nizu
    6.1k
    I sta znaci uploadati osobnu? Slika s mobitela dovoljna ili mira biti scan?ili neka suluda mogucnost da ce trebati citac e osobnih? Pretpostavljam ovo prvo ali moram pitati
  • Guinness
    2k
    I sta znaci uploadati osobnu? Slika s mobitela dovoljna ili mira biti scan?ili neka suluda mogucnost da ce trebati citac e osobnih? Pretpostavljam ovo prvo ali moram pitatijedan u nizu

    Slika sa mobitela, nikakav čitač niti scan. Samo nek ne bude mutna i nema brige.
  • mali M
    3.5k
    a gle sad, slika ili scan je relativni pojam u današnje vrijeme. Stavi na mobitelu na fotoaparatu opciju "Document" i slikat će ti ga kao scan. A ovo za e-osobne neće sigurno biti jer još ima ekipe bez e-osobne. Uglavnom, pitajte sad svi sto puta ovdje, pa makar se ponavljali kao papige, neka mi za ove izbore postavimo temelje, pa ćemo za kasnije godine to uštimati na finjak..
  • scooniepenn
    1.8k

    Hvala kolega na pojašnjenju. Pripremit ću sken obje strane osobne pa da imam spremno za subotu.
  • KrunoPesca
    54
    Pozdrav. Molim pomoc oko povezivanja clanstva na ulaznice.hr/gnk-dinamo.
    Naime, kada unesem broj clanske iskaznice i OIB-a javlja mi da su podaci neispravni.Koga da kontaktiram da mi se rijesi taj problem.
  • rioda
    2.5k
    Probaj s barkodom prošlogodišnje članske
  • Šteco
    530
    Pozdrav. Molim pomoc oko povezivanja clanstva na ulaznice.hr/gnk-dinamo.
    Naime, kada unesem broj clanske iskaznice i OIB-a javlja mi da su podaci neispravni.Koga da kontaktiram da mi se rijesi taj problem
    KrunoPesca

    Pošalji mail na i , vjerojatno je problem šta podaci nisu dobro uneseni u sustav. Riješit će.
  • xavier
    11.1k


    Kako je @Šteco napisao, javi se samo u klub i riješit će. Pričao sam jučer s njima i kažu da do problema dolazi uglavnom kad postoji neka greška u podacima ili se mijenjao način učlanjenja (online, preko povjerenika, osobno..).
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.