• sport
    2.3k
    Dinamovo proljeće se bavi afirmativnom kampanjom,programom,boljitkom Dinama i ne spominjući drugu listu dok se lista DIS uglavnom bavi tužakanjem i kmečanjem protiv DP.
  • agramZ
    2.3k
    malo im se tresu gace :wink:
  • Krizy
    36.3k
    Dinamovo proljeće se bavi afirmativnom kampanjom,programom,boljitkom Dinama i ne spominjući drugu listu dok se lista DIS uglavnom bavi tužakanjem i kmečanjem protiv DP.sport

    eba9c8bd-997c-4298-9831-e4a6f0788a0a.png?width=500
  • Purgeri
    423
    Jel netko zna zašto se navodi da će se provjera identiteta kod elektroničkog glasanja obavljati uplodanjem isključivo osobne iskaznice? Kaj s onima kojima je istekla osobna ili su je izgubili, ali imaju putovnicu? Putovnica je za bilo što drugo jednako vrijedan dokument osim izgleda na izborima u Dinamu.

    I šta s članovima iz inozemstva?
  • Bosskovitz
    7.5k


    Ovo je, naravno, potpuna izmišljotina. Sve je dostavljeno u skladu s propisima.

    Ali drago mi je da se ovo javno saznalo jer pokazuje koliko prljavu kampanju Ottova ekipa vodi u sjeni, a ovo nije ni približno prva laž i spin koji su pustili. Poprilično sramotno.
  • rioda
    2.5k
    Ograničeni pandurski mozak ne može smisliti ništa bolje
  • jp23
    2.2k
    Kod mene se zeleni, a kod mame koja se učlanila krajem prošle godine, i ponovno učlanila i ove godine, se crveni. :sad:

    Ništa, slat ćemo mail, potvrdu prve uplate, račun od druge uplate i sliku obje članske, nadam se da će kroz dan dva stići i druga članska (produžili u fan shopu na ilici).
    jp23

    Samo da se nadovežem, nismo još poslali mail, no danas se mami promjenio status, odnosno "zeleni se", tako da će i ona moći glasati. :blush:
  • Bosskovitz
    7.5k
    Otto prijavim forama, a DP projektima i idejama. Ovo bi vrlo izvjesno mogao biti vrtić s najdužom listom čekanja u Zagrebu

    05428f1c-ee84-40e0-9ca6-c87d360f97e1.jpg
  • Markelo
    2.5k
    Kad misliš da smo prošli one populističke "treba gradit vrtiće a ne stadione", osvane vrtić na stadionu. Pa nikako ih ne možeš mimoić
  • Bosskovitz
    7.5k


    To je za ove koji kad spomeneš stadion vele “a di su vrtići” - i stadion i vrtić :D
  • Rakovica1986
    537
    vjerujem da si upoznat, nadam se da je sve kako treba.

    On priča o proceduralnim greškama. Zanima me koliko je životopisa i motivacijskih pisama došlo pri ulasku u odnos s Dinamom u zadnjih ikada.
  • jedan u nizu
    6.1k

    treba onda i bolnicu neku napraviti.
    Npr.

    'Specijalisticka bolnica za ozljede kriznih ligamenata Dinamo Zagreb'
  • Mrvica
    3.3k
    Lista Otta Barića je shvatila da ne mogu konkurirat Dinamovom Proljeću i sad traže sve moguće načine kako pobjedit. Očiti dokaz straha, neka neka! Dečki nema predaje i svi na izbore dati potporu DP jer na ovaj način Otto pokazuje kakva su prljava ekipa, kao što je rečeno DP u cijeloj kampanji nije spomenio drugu listu i rade strašan posao i po meni se ne trebaju spuštat na njihov nivo, nek samo nastave radit kao i do sad.
  • Mali dioničar
    14.2k
    Odgojno obrazovna ustanova svakako.

    Ali to treba biti škola, a ne vrtić.

    Vrtić je djelatnost koja ne pripada nogometnom klubu jer nema smisla da djeca koja idu u vrtić treniraju nogomet.

    S druge strane, djeci koja treniraju ozbiljan nogomet školski program po njihovoj mjeri ne samo da ima smisla nego im je nužan.
  • Pop corn
    5.1k
    Odgojno obrazovna ustanova svakako.

    Ali to treba biti škola, a ne vrtić.

    Vrtić je djelatnost koja ne pripada nogometnom klubu jer nema smisla da djeca koja idu u vrtić treniraju nogomet.

    S druge strane, djeci koja treniraju ozbiljan nogomet školski program po njihovoj mjeri ne samo da ima smisla nego im je nužan.
    Mali dioničar

    Dobra ideja, kao faza 2 za ovu prvu. Odgajaš Dinamovce od malih nogu, stvaraš identitet, a onda imaš i obrazvno ustanovu za klince. Majke ti koliko ima taj Dinamo potencijala....
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.