• Dinamosaur
    940
    Bome ovaj video izgleda ko da ga je uefa platila,bravo.
    Jos kad bi smjeli imat verziju "bez cenzure" pa ubacit i bakljadu :fire:
  • jedan u nizu
    5.7k
    Jos najbolje sto ce se u prijenosima vidjeti cijela grupa koja ce biti nasuprot kamere, svaka koreo, svako pljeskanje i navijanje ce biti prisutno, a ne ovdje, em iza gola, em visoko gore da se nista ne vidi.
    Moram priznati da jedva cekam
  • Bosskovitz
    7.3k


    O da, u prijenosima će to izgledati možda najbolje u cijeloj ligi, nasuprot ovom danas kaj je uz stadion u Koprivnici uvjerljivo najgore u ligi - samo teren i redovi reklama oko njega, neovisno je li na stadionu 5.000 ili 35.000 ljudi.
  • Droljo
    4.8k
    Kad debili ne znaju stavit kamere na istok (i max i belupo) pa da to na prijenosu na nešto liči. U maxu istok prazan (ideal za kamere) a u Koprivnici se skela složi da se može snimati sa visoke pozicije. Milijun primjera iz njemačkog kupa kad bundesligaši igraju sa petoligašima. Čak i kran dovezu i dignu kameru u nebo zbog tv-a.
  • DrawTube
    2.8k
    To bi valjda funkcioniralo ili kod utakmica kad zađe sunce ili kod rano popodnevnih ljetnih kad je još visoko pa ne tuče u kameru

    Doduše Orijent ima kameru na istoku pa izgleda ne smeta
  • Droljo
    4.8k
    Zato su reflektori uvjet za prvu ligu valjda
  • Sajla
    3.2k
    To bi valjda funkcioniralo ili kod utakmica kad zađe sunce ili kod rano popodnevnih ljetnih kad je još visoko pa ne tuče u kameruDrawTube

    moram priznati da mi nije jasan taj kriterij. objektiv na kameri mora imati nekakvo sjenilo, a tribina zapad i nije toliko niska. da bi sunce bilo u kadru, trebalo bi snimati uvis i/ili nekim suludo širokokutnim objektivom - zašto bi to radili? snimaj teren i prve redove tribina, a kamermane stavite ispod suncobrana ;)
    ok, kamere se ne smije samo tako postaviti na tribinu koja nije u upotrebi zbog potresa, ali jednostavne montažne platforme bi valjda mogle riješiti stvar pa da kut snimanja bude dovoljno visoko i udaljen od terena. s obzirom da će se još dosta dugo igrati na Maksimiru, mislim da bi to minimalno ulaganje bilo dobar potez.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.