• Patak
    2.2k
    Da, Halilovića je trebao ubaciti, ne znam zašto mu ne da više prilika.
  • Pero Vragec
    72
    Zašto ne odeš danas do Ilice pa predložiš? Rade se stvari koje se trebaju raditi i o kojima se sigurno neće pisati tu.
  • Patak
    2.2k
    Dobar ti je nick!!! A i profilna slika.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Zašto Emreli jučer nije dobio ni minutu? Čovjek je odlično odigrao zadnju u Rijeci, a osim toga od svih raspoloživih napadača ima najbolje brojke. Razumijem da nije oduševio u Plzenu, ali tko je?

    Nije on u Plzenu promašivao neke zicere, a nije ni lijenčario. Jednostavno nije dobio lopte, a sam se protiv fizički ekstremno jake momčadi nije mogao izboriti.

    Zadnju HNL tekmu je zabio gol i donijeo barem bod.

    Bezveze mi je da nije ušao bar zadnjih 10, 15 minuta.
  • bongo
    625


    Kao i svaku utakmicu dosad ima dosta nelogičnosti o kojima ovdje izvrtimo hrpu upisa i ne dođemo do logičnog objašnjenja
  • marcio amoroso
    31.9k

    Ja razumijem da je krenuo sa Kuletom jer je najkorpulentniji i jer može donijeti taj fizički dio, ali svjež Emreli sa klupe je svaki put nešto donijeo i morao je biti jedna od pet zamjena.
  • Kepec
    4.4k
    Dečkima svaka čast za borbenost. Vidjelo se koliko im znači kada smo poveli. Mi jednostavno nemamo igrački kadar za nešto više, moglo se možda ubaciti ovoga, ostaviti onoga itd., ali realno gledano 2:2 s ovakvom Rijekom na Rujevici je uspjeh.
    Da ne zaostajemo 9 bodova bili bi skroz zadovoljni s ovim, a ovako očekujemo pobjediti momčad s najboljom igrom u ligi dok smo mi ovakvi kakvi jesmo. Šteta je zbog gola jer je primljen u 89.minuti ali to je realnost.

    Riječka publika postala ko ovi dole, zviždanje, psovanje na svaku odluku, konstantno vrijeđanje naših uz liniju i proljevanje pivama. Cijeli stadion je grmio jedino dok se vrijeđao Jakirović. Nakon utakmice dolaze prema kavezu i provociraju nas kao oni 16-godišnji englezi. Tuga od navijača, ali ako je njima to upotpunilo dan drago mi je.

    Pozdrav za dvije ljepotice koje su čistile teren i tribine. Jedina svijetla točka Rijeke.
  • OsamŠest
    2.5k


    Ja osobno jučer ne bi vadio Kulenovića (ukoliko pričaš o tome da je njega trebao zamijenit Emrelijem).

    Imao sam dojam da samo preko njega (duge lopte) možemo do šanse.

    Eventualno umjesto Marina kao zamjena za Kaneka (pretpostavljam da si na to mislio?), ali ni Kaneka uopće ne bi vadio..
  • Neki tip
    19k
    realno gledano 2:2 s ovakvom Rijekom na Rujevici je uspjeh.
    Da ne zaostajemo 9 bodova bili bi skroz zadovoljni s ovim, a ovako očekujemo pobjediti momčad s najboljom igrom u ligi dok smo mi ovakvi kakvi jesmo.
    Kepec

    Racionalan i realan pogled. :up:

    Rijeka nikada nije bila lagano gostovanje za Dinamo. Naravno da smo imali velikih pobjeda, pogotovo u razdobljima velike opće dominacije ili vrlo slabe Rijeke, no niti Kantrida niti Rujevica nisu mjesta gdje ideš po "sigurna 3 boda".

    I naravno da to ne znači da se Dinamo treba unaprijed "zadovoljiti bodom" ili bježati od "uloge favorita".

    To, međutim, znači da ovo jučer nije apsolutno nikakav kiks. Ma koliko to frustrirajuće i iritantno zvučalo nakon niza neuspjeha ove polusezone.

    Ne pričam sad o Jakiroviću, već momčadi kao takvoj i očekivanjima koja imamo. Naravno da će netko biti bijesan nakon 2-2 remija, ako je stvarno mislio da ćemo ih "razbiti s 3-0".

    Ali zašto bi ih razbili? Na čemu smo temeljili očekivanje da ćemo ih "zgaziti ko plitak potok"? Ekipu koja u prvenstvu doma ima 6 pobjeda, 1 remi i gol razliku 18-4, mi ćemo razbiti jer "mi smo Dinamo". A nemremo prije toga "razbiti" Goricu ili Varaždin i 2x nas dobije Plzen.

    Mislim ok, naravno da se nabrijavamo uoči tekme, da želimo razbiti, zgaziti, uskrsnuti, preokrenuti sezonu, što god, uvijek sam za optimizam, podršku, želju, nadanje, pozitivnu energiju, no ako nešto predviđamo, ako pričamo o vjerojatnosti da će se nešto dogoditi, onda se ne povodimo za emocijom i nadanjima.

    Ne može me veseliti zaostajanje za Hajdukom, ne može me veseliti primljen gol u 89., ne mogu me veseliti lutanja.

    Niti sam nakon remija bio veseo.

    Nisam, ipak, ni ljut ni razočaran. Borili se jesu, bilo im je itekako stalo, dali su što su imali.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ja osobno jučer ne bi vadio Kulenovića (ukoliko pričaš o tome da je njega trebao zamijenit Emrelijem).OsamŠest

    Mozda da ga je i izvadio ne bi Peric dao onaj gol, ali sto bi bilo kad bi bilo
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.3k
    pogledao nabrzaka sažetke

    drugi gol, faul je takav kakav je, lopta se izvodi i RIle pokriva sredinu (što radi stoper ) iako je Mišić iza njega, umjesto da ide pokriti krilo

    nije ni čudo, malo je stoper, malo je bek. Toliko rotiranja da baš fali tog nekog automatizma

    šteta za x
  • Facke
    2k
    Evo mene nakon hladenja 14 dana :wink:

    Kaj reci, kak i protiv Varazdina prve poluvreme dobro. Druge za nis. Nemres reci da se nisu trudili ali to je jednostavne pre male za nase ciljeve. Svaku tekmu gol dobime. Previse se luta kaj se izbora tice. Vidi se da je na deckima veliki teret i pritisak. Al svaku tekmu igra druga obrana, drugi vezni red, drugi napadac. Kulenovic je scera cak i bil uredu. Jedini pozitivni zadnjih par utakmica su mi Kaneko i mali Perkovic. Ak bu Ljubicic jos jednom odigral levuga beka ja ne kuzum nogomet. Perkovic je scera odigral od svih najbolje. Po mom ukusu. Dober iza , dober prema napred. Nisu mu mogli nis. A Zagi nam da sigurnosti iza. Neva jednostavne nema samopouzdanja i jake je nesiguren a ta nesigurnost se onda pokaze i u obrane.

    S jedne strane mi se svida da ne otkantame trenera nakon par losih rezultata a s druge strane moram reci mene Jakirovic nije jasen. Da takav tip coveka jednostavne potone. Pa nije ni pol onuga Jakirovica s Rijeke. Zgubil se je skroz. Scera kad sme dobili gol za 2:2 same da se nije rasplakal. Strah ga je i to se vidi. Jbg nije Dinamo mali klub , ocekivanja su velika , a pritisak jos veci. Je mi pukel film onaj dan pa sam svasta napisal al eto tak je to , kad te emocije razjebeju.....

    Nis ideme dalje , bar imame zanimljivu sezonu dosad. De se morame cupati.
  • Mihaljević
    7.9k
    Ma ljudi mi imamo samo -3 od hajduka. Možda to glupo zvuči , ali oni nama dolaze 15.12... Razbit ćemo ih , Petko se vraća, oni su smeće od ekipe , smeće. Imaju Istru u gostima , Goricu doma, Loksu u gostima , pa onda dolaze na Makismir. Možda glupo zvuči ja sam uvjeren da mi na zimu idemo sa 0/+2 (Ako računamo da ćemo dobit zaostale , a hoćemo!)... Nama sada ide lagan raspored. Opće nisam optimista i vjerujem u dobar prijelazni.
    1mo
    Slavonski interpunkcijski znak

    jel ti vjeruješ u to kaj pišešMali Zeus

    A vidit ćemo sve , zanima me ko će biti u pravu.Slavonski interpunkcijski znak

    Dobra večer svima osim pesimistima!
  • Mali Zeus
    9.3k
    Vjeruješ u dobar prelazni. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.