• Petar86
    591
    Kakvo je bilo navijanje danas na Rujevici ko je bija
  • Majki2111
    2.6k
    Ne komentiram ništa drugo osim sportskog aspekta kluba. U izvršne stvari i upravljačke struje se ne kužim. Zato. Možeš prelistat moje postove.
  • jedan u nizu
    6.1k
    dobro, jesi li vodio neki sportski klub, jesi bio zaduzen za upravljanje sportskog sektora nekog drustva?
  • Majki2111
    2.6k
    Ne. Ništa nikad sa sportom nisam imao.
  • jedan u nizu
    6.1k
    neda mi se pregledavati tvoje postove. Pa cu te odmah ovako pitati, jesi li ikad nesto negativno komentirao oko sportskog dijela dinama? Ja cu pretpostaviti da jesi. Ako nisi, moje isprike.
    Nadam se da kuzis sto hocu reci.

    Previse smo offtopic otisli. Tekma je za zaborav, vrlo lako smo mogli izgubiti sa kojim golom razlike, a najvaznije od svega, igraci su opet izgledali lose. I to ne pojedinci ili nesto, nego kolektivno, kao ekipa, nema ideje, nema borbe, zelje, kombinatorike, automatizma, nicega. Da je stvar individualna i da gubimo bodove iskljucivo na greskama pojedinaca drugacije bih rekao. Ali mi utakmice gubimo jer cijela momcad igra jako lose, a to je iskljucivo krivnja trenera.
  • Majki2111
    2.6k
    Vjerojatno neki negativni komentar jesam rekao unazad 10 godina. Al mislim da nisam nikad rekao da neko nije dobar ili slično.

    Dapače, ja sam zadovoljan s tekmom. Puno direktnije je to bilo. Nismo gradili od golmana. Forsiralo se traženje napadača i druge lopte.

    Jedino ne znam kako će to ići kad se Petko vrati. Al mislim da će bit dobro.
  • blue heart 72
    1.4k
    Majki, komentiraš li nekada u razgovoru sa ekipom stanje u državi i recimo neke stavove naših ministara ili premijera?
  • Mihaljević
    8.1k
    @jedan u nizu Vi ste očito neki novi u gradu :lol:
  • Majki2111
    2.6k
    Za stanje u državi jesmo pričali. Za političare dost dugo nismo. Doduše. Ja bih rekao da jako mal o tome pričamo. Možda više naše struke.

    Jako rijetko ja bacim neki komentar. Meni ti je opća kultura koma. Tu većnom slušam i upijam kaj ima ekipa za reći. Ako mi se čini interesantno informiram se dalje, ako ne ništa.

    Evo do ovog kokakola skandala ne sjećam se neke općenite teme o kojima sam pričao unazad 2 godine. Prazan mozak doslovno.

    Van teme smo skroz...
  • Patak
    2.2k
    Golove su zabili dosta osporavani Špikić i Perić. Špikić si je fenomenalno dao loptu u for kod prvog dodira s loptom. Bjelica je pričao u studiju da ga je on stavljao na lijevo krilo jer bolje igra tamo još dok ga je gledao u Gorici. Isto tako osporavani Kulenović dobar, rastrčan, igrao presing i dobro je li kombinirao s Baturinom, imao odličan šut i glavom prije Perićevog gola. Nadam se da će i golovi krenuti.

    Momčad je igrala dobro, borbeno, iako bojim se da nemamo kvalitete da dominiramo kao nekad. Na klupi su igrači kakvi jesu jer trenutno bolje nemamo, nadam se potpunom oporavku Petkovića nakon stanke. Jakirović ne smije kao trener nikad reći da smo zadovoljni s bodom u Rijeci bez obzira na sve.
  • Blue Austrian
    337
    Mislim da ova Ekipa "bolje" ne moze.
  • sport
    2.3k
    Ova ekipa (bez Petka) je dobro odigrala prvo poluvrijeme ali su se u nastavku osjetile posljedice utakmice u četvrtak.Neki su zadnjih 20 min.disali na škrge,Baturini je to bila 23 utakmica u polusezoni, pa me čudi što trener nije posegnuo za izmjenama u veznom redu ranije uvođenjem Ljubičica i Halilovića jer nam je nedostajalo trke u tim trenucima.Da nije bilo tekme u četvrtak i ova ekipa bi izgledala bolje veći dio utakmice
  • Mali Zeus
    9.7k
    Ono kad smo zadovoljni jer su dečki odigrali borbeno. Na niske grane smo spali. Jako niske.
  • NitkoBitan
    12.3k
    pa me čudi što trener nije posegnuo za izmjenama u veznom redu ranije uvođenjem Ljubičica i Halilovićasport

    Falilo nam je energije i trke u veznom redu pa me s te strane cudi neuvodenje Ljubicica. Halilovic slicna stvar, jedan od boljih veznjaka u nizozemskoj ligi dobiva prilike na kapaljku.

    U ovakvim utakmicama bi nam vjerojatno vise pomogla svjezina od kvalitete u veznom redu.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Profa ima unaprijed određene izmjene koje napravi u svakoj jebenoj utakmici.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.