• Eduardo
    17.2k
    U nedjelju, 5. studenog 2023. s početkom u 15:00 sati u Varaždinu, na nogometnom 'Stadionu Varteks' u 14. kolu 1. HNL snage će odmjeriti Varaždin i Dinamo.

    Drugo je ovo od četiri uzastopna Dinamova gostovanja, a naša momčad traži nastavak pozitivnog niza započetog nevjerojatnim preokretom nad Lokomotivom i rutinskom pobjedom nad niželigašem u kupu dok Varaždin za početak traži svoj prvi ligaški pogodak za prekid niza od 230 minuta u kojima nisu zatresli protivničke mreže. Uz to domaćini su bez pobjede u zadnja tri susreta od kojih su posljednja dva završila s 0:0.

    Podsjetimo, prvi međusobni susret ove sezone između ove dvije momčadi odgođen je po službenoj dužnosti što znači da Dinamo nije tražio odgodu, nego je utakmica odgođena zbog 'izvanredne' situacije i HNS se morao prilagoditi novoobznanjenim terminima UEFA-e koja je u taj termin smjestila utakmicu između AEK-a i Dinama.

    Ovaj susret kao i svaki sljedeći u ovoj turbulentnoj sezoni potencijalno bi mogao puno značiti za prvenstvenu tablicu na kraju sezone.

    Što se tiče trenutnog bodovnog stanja, sastaju se šesti i treći klub ligaške ljestvice. S tim da je Varaždin šesti i ima 16 bodova, dok je Dinamo treći s 22 boda i utakmicom manje od domaćina. Varaždin se zbog ozljeda nekih igrača možda u ovom trenutku još uvijek traži, odnosno traži golgeterski impuls, ali bez obzira na to, riječ je o ekipi koja ima dosta dobrih i kvalitetnih igrača - posebice u fazi napada. U fokusu kao jedni od ključnih igrača za nedjeljni dvoboj u redovima domaćina sigurno su Šego, Mitrovski, Drožđek i Postonjski uz odličnog Zeleniku na golu.

    Varaždin u zadnjih sedam utakmica ima dvije pobjede, četiri remija i jedan poraz (od Slavena Belupa), nije to loš niz za Kovačevićevu momčad, ali i otkriva da su Varaždinci, zapravo, vrlo nepredvidljiva momčad. Ali, i čvrsta, postojana, stabilna, a u prilog tome govori i činjenica da im je remi u proteklom kolu bio već sedmi ove sezone, uz samo dva poraza u 12 ligaških susreta.

    Iako u zadnjih pet gostovanja u baroknoj prijestolnici Hrvatske ne znamo za poraz (4 pobjede i neriješeno) Jakirović mora biti svjestan da bi Varaždin za Dinamo mogao biti 'nagazna mina'. Međutim, bez obzira na sve mora se ići po pobjedu kako bi se zadržao ili dodatno smanjio zaostatak za vodećom Rijekom.

    I jedni i drugi lišeni su problema s akumuliranim opomenama dok zbog ozljeda Dinamo neće na raspolaganju imati Brunu Petkovića, a kod domaćina iz istih razloga nedostaju Fran Brodić, Leon Belcar i Ante Vukušić (ako griješim i netko se oporavio ili dodatno ozlijedio pišite u nastavku teme).

    U redovima Dinama iskreno ne znam što očekivati - ne očekujem neka velika iznenađenja u početnih XI, a nadam se sljedećem; Nevistić; Ristovski, Théophile-Catherine, Perković (Perić), Ljubičić (Perković); Mišić, Ademi, Bulat (Baturina); Baturina (Kaneko), Špikić, Drmić

    Glavni sudac dvoboja je Zdenko Lovrić iz Đakova, a pomoćnici će mu biti Goran Pataki (Đakovo) i Nikola Kečkiš (Virovitica). VAR i AVAR uloge pripale su Marinu Vidulinu (Kanfanar) i Vedranu Đuraku (Sv. I. Zelina), a ulogu četvrtog suca će obnašati Antonio Škobić (Osijek).

    Prijenos utakmice bit će na televizijskom kanalu MAX Sport 1 i HRT 2. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija.

    Što se tiče kladionica, očekivano je u ulogu favorita postavljen Dinamo. Tako je na Varaždince kvota 6.30, na Dinamo 1.50, dok neriješen rezultat ima kvotu 4.00.

    Dinamo je na raspolaganje dobio 1000 ulaznica za gostujuću tribinu jug za prodaju u Zagrebu. Cijena ulaznice iznosi 10€, a prodaja je na na Ticket pointu od četvrtka do subote. Radno vrijeme 'karatane'; četvrtak 11 - 19h, petak 11 - 19h i subota od 11 - 19h.

    Online prodaje ulaznica za ovu utakmicu nema.

    Važno je napomenuti da na dan samog susreta neće biti prodaje ulaznica za južnu tribinu stadiona, koja će biti namijenjena isključivo navijačima Dinama.

    Ostale tribine;
    • Loža A (Zapad Sredina) – 15 €
    • Zapad Lijevo – 10 €
    • Zapad Desno – 10 €
    • Istok – 10 €

    Posebno ograničenje odnosi se na zapadnu tribinu stadiona na kojoj nije dopušteno nositi nikakva navijačka obilježja Dinama.
    1. Kakav rezultat očekujete? (85 votes)
        Pobjeda Dinama
        87%
        Neriješeno
          7%
        Pobjeda Varaždina
          6%
    2. Idete li na utakmicu? (85 votes)
        Da
        38%
        Ne
        62%
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.2k
    Ubost cu se vilicom u oko ako jakir krene sa ljubom na beku i riletom na stoperuGražvydas Mikulėnas

    Hvala treneru sto me zadnji put poslusao. Ljubo na beku izgleda kolateralna zrtva do zimske pauze
    #izdrzi

    Ovaj put cu okusati srecu sa vilicom u oko ako krenemo sa Riletom na stoperu, Pericem na stoperu i Bulatom kraj Misica.

    Ako se drzimo iste formacije prizeljkujem:

    Neva
    Rile - Max - KTC - Perkovic
    Ljubo(Sucic) - Misic
    Taki - Baturina - Spikic(Vidovic)
    Vidović(Emreli)
  • Laugreano
    1.3k
    Takvu postavu i ja zelim. Ali sumnjam da cu to dozivit.
  • Paggini
    5.6k
    Ja bih sitnu preinaku napravio:

    Neva
    Rile - Max - KTC - Perkovic
    Baturina - Mišić
    Taki - Vidović - Spikic
    Emreli (Drmić)
  • Teofil Kateran
    817
    Volio bih vidjet takvu postavu, al mislim da je Perić i dalje zacementiran u prvih 11.
  • Patak
    2.2k
    A gdje Vam je Bulat? Ipak je on najkonstantniji igrač ove godine.
  • NitkoBitan
    11.7k
    al mislim da je Perić i dalje zacementiran u prvih 11.Teofil Kateran

    Pa Jakir ga s razlogom nije koristio u kup utakmici jer racuna na njega protiv Varazdina.
  • Captain America
    13.2k
    Neva
    Rile, Bogoljub, Perković, Ljubo
    Mišić, Bulat
    Takuro, Baturina, Špika
    Vidović

    Želim Vidovića vidjeti u napadu, a sa Špikom i Takurom koji su okomiti bi mogao igrati malo povučenije.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.2k
    A gdje Vam je Bulat? Ipak je on najkonstantniji igrač ove godine.Patak

    u ovakvom dinamu je isplivao da, ali osobno nije moj šmek igrača. Ima udarac i dobro proigravanje, ali nije specijalno brz, ne nudi se, Mišić obavlja njegove defanzivne zadatke, nedovoljno mi je to za njegovu poziciju, igra više neku polušpicu. Možda ga probudi to što ga je Jakir izvadio
  • Paggini
    5.6k
    Bulat meni osobno previsoko stoji - protiv Lokse je većinu vremena proveo u njihovih 30 metara. Ne spušta mi se dovoljno po loptu za moj ukus, nego izigrava neku poludesetku dok se obrambeni dodavaju između sebe pa nabiju naprijed na jedan hail mary, volio bih radije Baturinu na toj osmici uz Mišića, osim ako Bulat ustvari počne igrati svoju poziciju.
  • Georg Koch
    3.3k
    KTC je siguran, a uz njega nadam se da ce Perke biti lijevi stoper. Decko je to zasluzio, vrhunski je potencijal i pored svih ovih šaša sto su dobili i po previse prilika, grijeh je da ga se opet izostavi.
  • IceMan
    1.4k
    Znači mi iz Varaždina ulaznice za jug možemo kupiti samo u Zagrebu?
  • zagr
    505
    prebaci se u temu za ulaznicama pa buš videl
  • Mihaljević
    7.9k
    -------------------Zagi
    Rile Perković Theophile Ljubo
    --------------Mišić--Sučić
    Kaneko-----Baturina------Vidović
    ------------------Emreli
  • Georg Koch
    3.3k
    ------------------Zagorac
    Ristovski KTC Perkovic Ljubo
    --------------Mišić--Sučić
    Kaneko-----Baturina------Spikic
    ------------------Emreli

    Ovo bi volio vidjeti...
  • Praskaton
    1.8k
    Neva-Ktc,Max,Perkovic-Kaneko,Baturina,Misic,Ljubo,Vidovic,Spika-Emreli

    Nesto novo da probamo
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.