• hardek
    1.4k
    Isto, još možda samo Vidovića u napadu umjesto Emrelija probat al inače se slažem sa svime. Al ipak očekujem Perića na stoperu i Bulata u sredini.
  • San Lorenzo
    11.3k
    Ona ekipa koja je završila utakmicu s Lokomotivom treba početi utakmicu s Varaždinom...trener jako često baca kritike na slabo igranje obrane i manjak agresije, ona ekipa koja je okrenula Lokomotivu mu je dala upravo to, vrijeme je da ih nagradi.
    Bulat i Ademi nek uđu zadnjih 20 minuta.
  • Mlađi referent
    10.5k
    Mislim da je naivno očekivat da ćemo dobit nešto tipa ovog kaj svi manje više priželjkujemo.

    Perić će bit u prvoj, Bulat će bit u prvoj, Jakir vjerojatno ni ne razmišlja o Vidoviću kao lažnoj devetki. Jakir je konzerva, sumnjam da ima muda ponudit nam nešto novo.
  • NitkoBitan
    12.1k
    Ne znam cemu se vi nadate, u Varazdinu nas ceka teska klasika od postave. Najvece dvojbe samo na golu i u spici. Stoperski par KTC-Peric cemo jos dugo gledat.
  • Dinamosaur
    958
    Nisam gledao Varazdin ove sezone al vidim na mapama na Sofi da puno vise igraju po desnoj strani a desni bek Vukcevic i desno krilo Mitrovski su im medu najboljim strijelcima i asistentima.
    Iz tog razloga im ta desna strana ima i najvise izgubljenih posjeda po utakmici, Vukcevic 16.2 a Mitro 11.8.

    Znaci nase lijevo krilo bi trebao odmah presing na Vukcevica a lijevi bek pazit da mu se Mitro ne uvaljuje iza leđa pa ce i Varazdinci biti manje opasni.
  • Blue Austrian
    337
    Rijesit cemo ih u prvih 45 min.
  • 19hrvat86
    24
    Uz podršku punog stadiona vjerovatno ce biti pun uzet ćemo lako pobjedu
  • Kepec
    4.6k
    uzet ćemo lako pobjedu19hrvat86

    Neozbiljan dio kupa je prošao tako da se bojim da su "lake pobjede" prošlost za Dinamo u ovoj sezoni.
    S ovakvim rosterom i igrom svaka tekma će biti teška, ali dok igrači žele, kao što su pokazali protiv Lokomotive, biti će i rezultata.
    Pun stadion Dinamovaca će naravno sve to olakšati i zato vidimo se u Varaždinu.
  • NitkoBitan
    12.1k
    Prognoza se poboljsala za nedjelju pa bi tako trebalo bit bez oborina za vrijeme utakmice nakon kisnog jutra.

    Nadam se da ce se Varazdin dozvat pameti i omogucit kupnju karata i za vikend (pogotovo na dan utakmice). Za sada nisu rasprodali ni zapadnu tribinu...

    Valjda bi svima trebalo biti u interesu igrati pred sto vise ljudi.
  • JakovK6
    29
    Karte za jug se mogu kupiti i u Varazdinu
  • Mihaljević
    8k
    29741463.jpg
    Bilo bi predobro da Kaneko nastavi formu... Vjerujem da je igračina , a Japanci su dobri na cijeni , pogledajte Celtic ima 5 Japanca i svi igraju kao ludi... Baš bi odlično bilo da Kaneko uvali 10+ ove sezone , kad Lesički kaže za Šimićevog igrača da je dobar, onda znaš kolko je sati.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Bulat je naš najkonstantniji igrač ove jeseni i najopasniji ako ne računamo špice i sad bi ga trebalo izbaciti iz prvih 11 nakon jednog lošijeg poluvremena? Nema šanse.
  • NitkoBitan
    12.1k
    Nadam se da ce se Varazdin dozvat pameti i omogucit kupnju karata i za vikend (pogotovo na dan utakmice).NitkoBitan

    Ulaznice za utakmicu 14. kola SuperSport HNL-a protiv GNK Dinama Zagreb dostupne su još danas do 19 sati, sutra od 10 do 13 i od 17 do 20 sati te u nedjelju od 10 sati pa sve do početka utakmice.

    Preneseno sa fb stranice Varazdina.
  • 19hrvat86
    24
    Mislim da smo u dobroj situaciji jer Hajduku nema pola momčadi a Rijeka će kad tad kiksat a još imamo utakmicu manje moguće da odemo na zimsku pauzu u velikom plusu
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    japanci su top moderni i zahvalni igrači. Brzi i moćni, što ne znaju rade na tome i isprave jako brzo. Ja bi volio još par komada, ima materijala
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.