• Zagi
    5k
    Nemam ništa protiv male japanske kolonije.
    Zahvalni igrači, drugačijih karakteristika od naših. Dobra nadopuna.
  • jedan u nizu
    6k
    Kako se kolo okrece.
    Do prije 10 dana su svi proklinjali japanca i onog tko ga je doveo iz prosjecne ekipe japanske lige. Za kojeg se nitko drugi nije borio, a to je dokaz da nije dobar za dinamo.

    Mozda se izgubi i vise ne odigra dobru tekmu, a mozda bude kapitalac kakavog smo zeljeli.
    Ali je cisti primjer da se ne ocjenjuju igraci koji skupe 300min u 10 utakmica, ili 20min u 3 mjeseca
  • Captain America
    13.7k
    Lesi je reko da su igrači otpočetka oduševljeni sa sposobnostima Takura i da ga treba odvojiti od ostalih likova iz crtića dovedenih ovo ljeto.
  • serbus
    3.6k
    Meni i dalje nije sjeo zbog jedne dobre tekme. Ali volio bi da me kolega Mikulenas veliki fan Takura za pola godine stjera u kurac i pita di si Serbus kaj veliš na Japanca :strong:
  • Praskaton
    1.8k
    Koliko sam ja dobio dojam bar na zoni vecina upisa o Kaneku su bas pozitivni.Vjerujem da ima kvalitetu samo treba vremena.
  • Paggini
    6.5k
    Najgore od svega je što mi ovu sezonu nemamo luksuz da puštamo igrače da griješe, da uigravamo, eksperimentiramo, svaka utakmica je na nož i zajebi su skuplji nego ikad. Volio bih da se barem koliko toliko udaljimo od tovara i rečana oko veljače da barem možemo puštati Kaneka, Rukavinu, Bernauera i ostale da dobiju malo minuta bez ogromnog presinga da se razmašu jer ovako je sigurno grč nevjerojatan. :/
  • Kepec
    4.6k
    Primjetio sam kod njega da voli ponekad stati, umjesto da ode u dribling i na gol.
    Brz je, pokretan, treba mu pružiti šansu i s njim i Vidovićem bi mogli konačno imati solidna krila.
  • 19hrvat86
    24
    Jeli istina da Kaneko nezna engleski,ako nezna jao nama i jakiru i sugračima
  • boem
    309
    Nogomet je univerzalan jezik
  • Nino Bule
    11.4k
    Ne zna engleski, ima prevoditelja, uci jezik, samo nek on proigra lako cemo za drugo.
  • IstinaZaDinamo
    1.3k

    Vidovic nije krilo :wink:
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Mislim da Kaneko ima izrazite fizičke predispozicije, vrlo je brz i to eksplozivno brz, već u prvom koraku se zbog te brzine odvoji od protivnika. U početku mu je mana bila što je bio skroz neuklopljen a ja bih rekao čak i nogometno neškolovan jer onakve kretnje kakve je on imao u prvim utakmicama (pogotovo protiv Hajduka) su se rijetko viđale na profesionalnoj razini. Čini se da je sad dovoljno naučio jezik da kuži otprilike što treba se traži od njega i više ne zuji po terenu.
  • NitkoBitan
    12.1k
    Kaneko ima dobru startnu brzinu i to je to, u sprintevima nije najbrzi i to svatko tko kuzi nogomet primjeti. Kad igramo protiv ekipa koje se vecinom brane dobro dode ali protiv jacih ekipa je skoro beskoristan. Simpatican mi je i sve to ali bi volio drugo rjesenje na krilu, odnosno napokon pravo krilo kakvo godinama nismo imali. Nemam nista protiv da ostane kao druga opcija.
  • Captain America
    13.7k
    Da se odmah zna, nemam nikakve veze s njegovim dovođenjem. Znam njegova trenera u Sapporu. To je proječan klub iz sredine ljestvice u Japanu. Imaju najboljeg trenera s ovih prostora koji nikada nije dobio pravu priliku za europski iskorak (Mihajlo Petrović, nap.a.), ali je zato već 19 godina u Japanu. On igra tranzicijski nogomet, iz građenja igre izlazi u kontru i polukontru. Pa znate kako je Kaneko izgledao u tom sustavu? Nema sportskog direktora na svijetu koji ga ne bi kupio. On je igrač za tranzicijski nogomet, u situacijama jedan na jedan na širokom prostoru nitko mu ne može parirati. Svakog će igrača proći u takvoj situaciji. Kako on u Dinamu može egizistirati ako mi u prvenstvu u 90 posto slučajeva igramo na postavljenu obranu. I o tome moramo voditi računa. Igraču iz tog podneblja morate dati najmanje šest mjeseci da se adpatira, da dođe k sebi, da spozna gdje je došao. A mi mu sudimo nakon tri utakmice i odmah kažemo da nema pojma. Važno je, dakle, bilo znati iz koje momčadi on dolazi i kakav nogomet igra ta njegova momčad. To su detalji koji čine razliku u procjeni.

    Mika u sridu o Tamagotchiju.

    BTW Moha i Emreli su ga uzeli pod svoje i s njima se najviše druži, a cijela svlačionica ga je zavoljela :cool:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.