• 19hrvat86
    24
    Nema prodaje ulaznica na dan utakmice
  • kinfa95
    488
    Zadnji put je bilo, tako da možda i sutra bude
  • NitkoBitan
    12.1k
    Ma u Dinamu su napisali da na dan utakmice nema prodaje ulaznica misleci na karatanu u Zagrebu. Ak se ne varam uvijek se moglo uzet za Jug na dan utakmice u Varazdinu. Ak nema za Jug uzmes za Istok, cijena je ista tak da nije tragedija.
  • Mihaljević
    8k
    Da sutra pobjedimo bio bi sretniji nego kad smo Chelsea maznili , bez sprdnje.
  • Peškaman
    2.6k
    S tim da su po pisanju upitni zbog viroze Ademi,Ljubičić,Bulat i bez već Petkovića,biće krvavo zarađena pobjeda.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.6k
    Dve stranice ispisane za Takura, vec vidim kako ce mu se brojati svaka greska :lol: nemojte mu stvarati pritisak, bit ce to sve oke. Sutra cemo razvaliti varazdince i svi cemo biti sretni zadovoljni. Ž
  • Mihaljević
    8k
    1925433.jpeg
    Zadnji put smo izgubili u Varaždinu dok je još Neno bio trener , i to je pod imenom "NK Varaždin" zadnji i jedini put. Ne pamtim kad smo zadnji put neko ozbiljnije gostovanje odradili rutinski , danas je vrijeme za to. Imamo još samo 5-6 HNL utakmica do zimskog prijelaznog , nadam se da je to i nekima dodatan poticaj da se trgnu da ne bi završili ko Palikućini dečki , a fala Bogu u ekipi ima kalibra to. Završite ih do poluvremena! Ajdeeeee :heart:
  • NitkoBitan
    12.1k
    Najnovije prognoze kazu da bi prije i za vrijeme utakmice trebalo biti suncano uz ugodnih 15ak stupnjeva.

    Ajmo Zagorci, Medimurci pa i Purgeri. Nije Varazdin na kraju svijeta da se nemre nabrzinu izorganizirat za gostovanje. Karte za jug (valjda, nek nam netko u Vzu ujutro javi) i istok se mogu kupit prije utakmice.

    Idemo po cak trecu pobjedu u nizu :cool:
  • Tongo Doumbia
    2.3k
    Ajmo plavi, ooo, ooo volim Dinamo!
  • IceMan
    1.5k
    Strašno strašno bitna tekma danas.

    Uz podršku 95% stadiona. Čak i onih koji će primarno navijat za Vž.
  • zagr
    505
    ugodno popodne u Varaždinu, 15+ stupnjeva plus lagani vjetric, preko 1000 Bad Blue Boysa na jugu te još par tisuća dinamovaca na zapadu/istoku, prelijep ambijent za igrat samo dečki na terenu moraju dat srce na terenu i nadam se novoj pobjedi.
  • Orc123
    5.1k
    Kakvi su Japanci nogometasi vidjeli smo kad smo igrali protiv njih i koliko smo problema imali... to su karakterni, odgovorni, brzi, pozrtvovani igraci koji ifu uvijek na maksimumu. Nikad prije nisu toliko bili zastupljeni u europi kao sad i imaju odlicne igrace u odlicnim klubovima. Sve vise su se klubovi poceli bazirati na to trziste. Takuro ima odlicnu tu startnu brzinu ali nije pre brz ali dwfinitivno nije ni spor...sigurno razina Spikica. Japanska liga je duplo jaca nego nasa i igra de miljama brzi nogomet i normalno da se mora decko priviknuti ali takuro moze i protiv bloka jer nije igrac tipa Kastrati vec on ima i jako dobru pas igru. To se moglo vidjeti i na odlicnoj asistenciji za Drmu u Oriovcu. Mora jos biti cvrsci kad ide na gol i ne se dat tako lako rusiti jer u europi nece suditi to nego treba gledati da ide na gol....i naravno mors mu trener rec da samo nek ide 1 na 1, treba mu dati podrsku i da dobi jos na hrabrosti. Vec sad se vidi da puno vise uziva i opusteniji je jer vidi da ga momci postuju i da ga podrzavaju. Sad samo treba mu trener dsti potporu i pokazat mu da racuna na njega, i da mu da kontinuitet a ne ako igra prosjecno da ga vadi u 45.min ili 60.min.....on je u Sapporu kad sam ga gledso uvijek isao fo kraja, uvijek u dribling, uvijek napadao....
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.