• Captain America
    14k
    Samo Vaha ako bi se išlo na smjenu trenera. Na zaboravite da dolazi reprezentativna stanka što znači da novi trener priprema ekipu za derbi bez Perkovića, Vidovića, Hoxhe, Sučića?, Petka i Batija. Jedino je Vaha dovoljno dobar od ovih što su upoznati s događanjima oko momčadi. Dovesti stranca koji je možda čuo za Baturinu i Petka 10ak dana prije derbija je pucanj u nogu.
  • Mihaljević
    8.2k
    Kovač je level trenera kakvog želim u Dinamu, ali mislim da je on ipak za ozbiljnije lige od HNL-a, kod njega bi naši poumirali svaki dan trening po 3-4 sata 7 dana u tjednu, a ne sada 3 dana slobodno u tjednu... Kovač voli igrače poput Thea koji su 24/7 u treningu, a takvih nemamo puno. Frankfurt, Bayern, Woflsburg, Monaco i Hrvatska. Ako postoji mogućnosti stvarno bi bilo dobro, ali mislim da je i on svjestan da 4M€ u Hrvatskoj ne može imati.
  • SjevernaStrana
    791
    prati li netko Gorana Tomica, prije godinu-dvije je bio u top 5 kandidata za novog trenera i onda je nestao, znam da je zadnje bio negdje u Arabiji ako se ne varam.dinamozivivjecno

    U Emiratima je trenutno, klub Al Bataeh
  • Sibirski plavac
    1.4k
    Vaha ili Zoran Barišić. Ako bilo koga od ove dvojice objave kao novog trenera bit ću zadovoljan. Naravno, svaka bolja opcija od njih dvojice je apsolutno dobrodošla. :up:

    Ništa, ostaje nam držati se one famozne " Iduća 2 tjedna su ključna".
  • BBB Mataa998
    1.3k

    Ma kakav Zoran Barisic. Kako ga mozes staviti u istu recenicu sa Vahom :lol:
  • Nino Bule
    11.6k
    Svaki navijac dinama bi trebao potpisat barisica ko trenera dinama sutra, ne znam sta mislite kakva imena su spreman u ovom trenu preuzet klupu a da smo ih mi bez sd-a sposobni dogovorit
  • Sibirski plavac
    1.4k
    Nisam ih išao uspoređivati...
    Vahu sam naveo jer ga većina foruma zaziva već barem neko vrijeme odkad lutamo s trenerima. Barišića je netko na ovoj temi već spominjao i rekao da bi nam bio dosta dobra opcija pa sam zato njega naveo.
    Ova ostala imena koja se znaju spominjat (Čabraja,Tomić,Garcia nedavno,) mi nisu rang ove dvojice. Ja sam svakako za Vahu ili neko jače ime (ovo eventualno na ljeto...)
  • Infinity
    15.3k
    Cuj Barisic :roll: Mene kao navijaca Dinama vrijedja da se takva imena spominju kao neki ozbiljni treneri za Dinamo. Barisic. Cabraja. Zekic. Toplak. Majko mila :fear: Tako se i Jakirovica prizivalo, kao da je Mourinho licno.

    Spustili ste i jos spustate ljestvicu prenisko. Navijac bi trebao biti nerealan, ali u zelji za boljim, a samo kod nas se moze vidjeti da navijaci zele trenere i igrace koji nicim ne zasluzuju biti dio Dinama.

    Vise bih cijenio da netko mrtav ozbiljan kaze da trebamo ici po Sarrija, jer je sad slobodan, nego da se spominju Barisici i Cabraje.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    Ako smo mogli dati sansu Kopicu i slicnim trenerima onda ne vidim razloga zasto Cabraja nebi dobio priliku, covjek je samo dinamu i hajduku ove sezone uzeo 10 bodova.
  • Zagi
    5.2k
    Svaki navijac dinama bi trebao potpisat barisica ko trenera dinama sutraNino Bule

    Zašto?
    Prvi put čujem za čovjeka, možda je stvarno dobar .
    Rapid akademija>prva momčad>kebabspor kratko>Olimpija kratko> Rapid

    Mislim ok , izgleda kao put talentiranog trenera ali baš da bi trebali pasti u nesvijest, zašto?
  • Oluja
    3.7k
    ovo se ne odnosi na Čabraju nego općenito- Dinamo nije i ne bi trebao biti poligon za učenje i davanje prilika za tako odgovornu poziciju nego klub koji za trenera postavlja provjerena imena koja od prvog treninga donose kvalitetu i napredak. Gledajući situaciju u kojoj se trenutačno nalazimo pogotovo nismo u prilici uzimati nekoga da bi mu dali šansu. Šansu možemo i moramo davati mladim neiskusnim igračima da bi od njih postupno stvorili kvalitetne igrače ali i tu treba biti oprezan i pravilno dozirati nastupe.
  • Jurki
    8.8k
    Spominjanje Čabraje, tog Barisica, Kopica, Jakira je isto ko da netko zeli da Dinamo dovede Antu Čorića iz Rudesa ili da vratimo Kastratija.
    Malo za usporedbu.
  • sport
    2.3k
    Ja ću biti zadovoljan sa izborom novog trenera kad se to dogodi. :cool:
  • Ludovic IX
    5.5k
    Možda da ko rukometaši, nađemo nekog skandinavca. Njihovi treneri izvlače maksimum
  • Jaro
    5.7k
    1.3k
    Ako smo mogli dati sansu Kopicu i slicnim trenerima onda ne vidim razloga zasto Cabraja nebi dobio priliku,
    dinamozivivjecno

    Pa bas zbog iskustva s Kopicima, Krznarima, Yakirovima bi trebali biti dovoljno pametni da zakljucimo kako "dobar" dojam, igra i rezultat s nekim osrednjim HNL klubom koji nema ni imperativa ni pritiskani euroutakmica nisu pokazatelj da je trener materijal za dinamo. Covjek koji nije zaradio milju eura nemre drzati dinamovu svlacionicu

    Ja ću biti zadovoljan sa izborom novog trenera kad se to dogodi. :cool:sport

    Mislis da gore od ovog ne moze?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.