• The Undertaker
    4k
    Što mi možemo ponuditi Kovaču da bi mu bilo interesantno uzeti Dinamo? Smanjenje budžeta i nemogućnost dovođenje igrača koje bi on htio? Relativno malu plaću? Neposložen sportski sektor? Kaj god.
    Trener se mora uklapati u trenutno stanje i viziju kluba u naredne dvije godine. To je kod nas, kako izgleda, orijentacija na mlađe igrače i svojevrsni moneyball. Kovač nije trener za to.
  • Ijayi Atiemwen
    379
    Niko Kovac dobio otkaz (ceka se sluzbena objava)jedan u nizu

    objavio je wolsburg na instagramu otkaz
  • javolimtebejako
    655
    Perišić se vratio na rehabilitaciju do ljeta
  • Cosey
    434
    Treba biti pametan. Ništa prelamati preko noći.
    Prvo izabrati ili jako kvalitetnog stranog SD ili SD koji poznaje Dinamo, a tek onda trenera.
    Isto, nek mu daju dobru plaću i odriješene ruke, ali dobro, dobro promisliti koga postaviti.
    Po meni ne dolazi u obzir netko tko bu se učio na Dinamu i kome je Dinamo dvije ili više razina iznad onoga na što su navikli. Mi smo, kaj god netko mislio o njima, imali dva dobra trenera zadnjih 15 godina. Ok, bio je tu i Zoran, ali on je anomalija.

    Tko dolazi u obzir? Neka se razmisli i o Keku, ali onda treba biti svjestan da je on dugoročniji projekt i da bu se išlo tvrdo.

    Tomić je pokazao potencijal, ali je li on zna voditi momčad četvrtak - nedjelja gdje je veliki pritisak?
  • Izet Hajrović
    857
    S obzirom na relativno loše odrađen posao u Wolfsburgu, ne vjerujem da će Kovač u budućnosti raditi u nekom klubu tog ili višeg ranga u Ligama petice što automatski znači da neće imati više tako velik ugovor osim ako ne ode u npr. Kinu, Saudijsku Arabiju, ali opet ne vjerujem da bi zvijezde u tim ligama pristale na njegov hard work tako da mi nije kompatibilan s takvim klubovima. E sad, pošto vjerojatno neće više trenirati klubove u Ligama petice koji se bore za Europu, zašto mu, gledajući sa sportske strane, ne bi bilo primamljivo doći u Dinamo? Borio bi se za Ligu prvaka, možda i trenirao Dinamo u istoj, sigurno bi medijski bio daleko bolje popraćen nego u Njemačkoj, itd. Financijski gledano, klubovi u Ligama petice koji se ne bore za Europu ne plaćaju trenere više od 2 mil. godišnje (osim Enegleza), to je neka okvirna cifra iz glave, mislim da Bjelica ima oko 1.5 mil. što nam govori da Kovač ne može u takvim klubovima imati više od 2 mil., a to može biti u našoj platežnoj moći. Zašto mu ne bismo ponudili npr. 1.2 mil.(+/-) koliko je imao i Biščan i još npr. 300k za osvajanje naslova prvaka i 500k za ulazak u Ligu prvaka što nas ukupno dovodi do 2 mil.?
  • Sixthway
    255
    Ja ne želim Kovača, ne uklapa mi se u Dinamo ,mislim da bi napravio još više razdora. Ako preuzme I napravi dobar posao , okej priznat ću da sam pogriješio.
  • db-izbjeglica
    12.7k
    kovač voli momčad u kojoj je on prvo ime, bog i batina, svi ga slušaju i pokorno izvršavaju naredbe.
    odlično funkcionira u takvoj okolini... neko vrijeme.

    prvi problem bi bilo nekoliko naših najvažnijih igrača, al ono...nikad se ne zna. ono tele od rebića (za kojeg bi rekao da će ga kovač izbaciti nakon 2 treninga) je samo, jedino i isključivo pod kovačevim vodstvom pokazivao što zna i može :lol:

    nije loša prilika, ako se može uklopiti u financije, ako želi...ne šteti probati.
  • Nolifer
    6.6k
    Više želim Čabraju, nego Niku, uz dužno poštovanje prema Niki, mislim da bi se Čabraja bolje snašao. Jer je ionako već trenirao neke igrače, a i sprda se sa tovarima i meni dosta...
  • mali M
    3.4k
    Ne kužim ovo stalno omalovažavanje dolaska Kovača, a zašto nebi došao? Objasni mu se što se događalo sa upravljanjem kluba, što se želi dugoročno postić, zajednička izgradnja i rast kluba na svim razinama... Mislim da ljudi nisu svjesni koliko u nogometnom svijetu znači što je sada Mamić odstranjen i što se kirurški odstranjuje polako i svaki dio gdje je zatrovao Dinamovo tkivo i što se klub stavlja na zdrave temelje. Možda neće doć i to je okej, ali takvim razmišljanjem nebi ni Vaha nikad došao...
    Što se tiče Čabraja, Tomića i sličnih, može ako mi potpišu klauzulu minimalne uspješnosti koju ako ne zadovolje klub može raskinuti ugovor bez odštete... Dosta je više Jakira, Kopića, pa i Bišćana da se netko ne uvrijedi...
  • Mlađi referent
    10.5k
    Jer je ionako već trenirao neke igrače, a i sprda se sa tovarima i meni dostaNolifer

    Važno je imat visoke kriterije, bravo
  • Big Daddy
    171
    Niko Kovač je upravo postao slobodan trener! Kod njega ne bi Petković birao tekme, nego bi lijepo završio ne samo na klupi, nego na tribini!
  • sport
    2.3k
    :cool:
  • Nolifer
    6.6k


    A kakvi su do sad bili? Jer vidim da nemamo SD...
  • Praskaton
    1.8k
    Ja se jedino bojim kod dolaska Kovača da bi s njegovim metodama rada i odnosa s igracima došlo do svađe u svlacionici u roku tjedan dana.

    Mislim da ce on imat puno unosnijih ponuda od nas,bar klubovi razine Wolfsburga.
    U teoriji bilo bi vrhunski sto je netko spomenuo njega u kombinaciji sa Čabrajom iako je to nemoguce.

    Kontakt uspostavit svakako pa vidit sta se moze napravit
  • emilperska
    3.1k
    Ne moram ponovno isticat svoju tezu da je bolje da nas stup vodi od trenutnog stozera.. Ali mislim da Niko Kovac nije trener koji je fit za Dinamo.
    Dinamo je hrv.verzija Bayerna, tamo se nije proveo, mislim da je socijalno neinteligentan. Rijetko netko kao Bjelica moze napraviti radni i agresivni Dinamo, a da ga igraci smekaju. Mislim da Niko nije taj, jedno je natjerat Petka da igra presing i nabrijano trenira, a drugo vadit cijeloj ekipi laktate svaki dan..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.