• mali M
    3.4k
    Niko Kovač nije toliko uspješan trener koliko mu je pogodovala karijera u velikim klubovima i startna pozicija izbornika koja ga je preko reprezentacije top 10 ekipa na Svijetu lansirala prema gore...Fanboy

    Aj dont ker jel mu pogodovala karijera ili sreća junačka. Činjenica je da je upoznat i da je prekaljen sa radom na top levelu kroz karijeru i kroz trenerski period... Zna što treba za biti na top levelu. Pogle koja je razlika Bjelice bila samo što je imamo kolko tolko dobru karijeru. Znam, to nije pravilo ali je jedna od dobrih startnih pozicija ako ju imaš u svom životnom iskustvu...
    A između ostaloga, pa nisu u većim klubovima (Bayern, Monaco, Freiburg, u Tudorovom Marseille i Juventus) kreteni koji zapošljavaju samo na ime, normalno da su procjenili da ima nešto. Samo mi smo pronicljivi i nedamo da nam se proda mačak z vreči... :roll:
  • Dino
    2.2k
    Moj san je da Mourinho sjedne na klupu Dinama kaj mi zapravo uopce ne zvuci tolko ultra nerealno. Covjek se sportski i trenerski izivio i trenirao najvece svjetske klubove, ne vidim zakaj mu ne bi bilo izazovno preuzet neki manje uspjesan klub na europskoj sceni za 4-5 milijuna godisnje.

    To bi tek bila bomba!
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Još da imamo 4-5 milja godišnje za trenera, di bi nam bio kraj! :rofl:
  • Olmic
    2.7k
    U tri posta razlike imamo Cabraju i Mourinha. Mozda najjaci forum ikad
  • Dino
    2.2k

    Al isto mi nije jasno kak je u potpunosti normalizirano dat tipa 3-4 milijuna za stopera ili golmana, ali je znanstvena fantastika za trenera koji dirigira cijelim tim orkestrom.
  • mali M
    3.4k
    to nam je pametna ostavština od glave, da su treneri zapravo nebitne stavke... Ja isto ne vidim zašto nebi dali nekom treneru milju + nagrade. Al dobro ajmo živjet na hajpu Čabraje jer je roknul Hajduka... Navijači Dinama... Vrhunski rezultati, ali sa minimalnim ulaganjima i sa sportskom politikom miš bijeli sreću dijeli.
  • Captain America
    13.6k
    Al isto mi nije jasno kak je u potpunosti normalizirano dat tipa 3-4 milijuna za stopera ili golmana, ali je znanstvena fantastika za trenera koji dirigira cijelim tim orkestrom.Dino

    Igrača uvijek možeš prodati ako se ne uklopi i vratiti dio ili cijelu investiciju, a treneru moraš isplatiti plaća i još platiti novog trenera. Treneri su potrošna roba u modernom sportu, a igrači baš i ne.
  • Dino
    2.2k

    Ma jasno. Trener je sredstvo, a igrac kapital i tu nema dileme. Medutim, ono kaj ja ne kuzim je tolka bojazan od place za neko provjereno ime koje ti moze vratit visestruko, a naredne sezone i potencijalnih 40 milijuna ako se ne varam.
  • Jurki
    8.6k
    S obzirom da su trener i sportski direktor dvije najvaznije osobe u klubu..na tim funkcijama bi ljudi trebali imati vece place i od najplacenijih igraca.. i tu se nebi smjelo štedjeti i kalkulirati.
  • dinon7
    455
    Ako boga znate,
    Maknite ovog klauna s klupe Dinama.
    Makar i vratili Biscana da se ne plaća još jedna odšteta.
    Samo da ne gledam ovu protuhu.
  • Mihaljević
    8k
    Ala bi vas Kovač prodrmo, po 5 sati treninzi, pa bi se šetkali ovako.
  • Joza
    345
    Potpisao bi bilo kog sa ove drage Zone da odmah sutra sjedne na klupu dinama.
  • dd29
    237
    Ako potjeraju jakira pretpostavljam da će ivica banović preuzeti prvu ekipu do kraja sezone
    A na ljeto onda novi sd postavlja novog trenera (ili potvrđuje banovića ako ovaj pregazi sve do kraja)
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    nemoze Banovic kazu nema licence. A inace je Mourinho za ovog kretena
  • serbus
    3.6k
    Sopić je u Kranjči bilo bi zanimljivo da nije u izvidnici nego da preuzima dinamo koja bi to komedija bila a Miško bi se opasno naljutio :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.