ZrnTSCHeZ
Bio bi jednostavniji da se digići sami povuku — crophantom
NitkoBitan
SanctaSanctorum
Sesvećanin
Mali dioničar
Ja sam osobno u cijeloj ovoj situaciji najviše ostao razočaran sa Vicom. Iskreno mi je bio jedan od najboljih novinara koji pišu o Dinamu, i razočarala me činjenica da je dočekao trenutak i iskoristio ga za onakav članak.
Da se razumijemo, nije problem što je on odlučio kritizirati Bobana u tom članku, ali u onom trenutku apsolutne histerije i pritiska izbaciti članak sa nazivom "GNK Boban" je baš jako nizak udarac. — hardek
hardek
Ne bih rekao da je Vice u tekstu napisao GNK Boban nego bih rekao da je to naslov koji je neki lovac na klikove stavio na naslovnicu. — Mali dioničar
BiP1MD
Tu je bilo 4,5 ideja koje je netko preko AI-a dobio na način da je odabrani projekt probao spojit koliko toliko s osnovnim uvjetima:
Plava boja
Akustika
Krov za sve
Određena povezanost tribina
Ako ima netko da to objedinjeno objavi, bili bi zahvalni.. — emilperska

Mali dioničar
Ali ja sam malo pozitivniji od tebe jer stvari izgledaju bolje nego što su izgledale prije 24 sata — hardek
Dinaminjo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.