• vlatkomarkovic
    4.3k
    Dobro je Zvone to odradio, zao mi je da nije najavio svoje planove za stadion za dalje, ali ok… Vuku se razni narativi, realno gledajući je nebitno jel popustio zbog BBBa ili je dobio dojavu, čuj mi ćemo ovo srušiti, hoćeš biti Tomekov kolateral ili ćeš se povuci ili je sam shvatio…. A i ovak narativ jel se njemu stvarno svidio projekt ili je slušao struku i vjerovao joj, opet nije bitno…. Realno povukao se i to je pametno i dobro…. I mislim da smo kao grupa i kao javnost i kao sugrađani i kao navijači, a od svih ponajviše osobito plavi dečki vrhunski reagirali. I ovo je velika pobjeda i za demokraciju i za Dinamo i za grad i za državu…. Kada bi ovako stali uz neke druge teme, mislim da bi nam svima bilo bolje, ali nije loše…. Ja mu zamjeram taj početni stav, ali veličina je u tome da priznaš da si u krivu i samo tako možemo napredovati…. Ono sto treba sada je nastaviti gurati temu i izgurati do kraja, a to je da dobijemo stadion i dvorane i sav popratni sadrzaj kakav zaslužujemo kao klub, a ujedno i reprezentacija kao njen najbolji dom. I bilo bi dobro da iskoristimo momentum jer mislim da sada i samo sada možemo dobiti puno vise nego li smo mogli ranije i da pretvorimo ovu cijelu situaciju u odličnu priču za nas. Sada možemo traziti i veći stadion i/ili budžet. Planiranje dodatnih sadržaja Itd….
  • Alkmar1312
    284
    Srao sam po Bobanu al mu oprastam sve nakon danas. Svaka cast Zvone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention