• vlatkomarkovic
    4.3k
    Dobro je Zvone to odradio, zao mi je da nije najavio svoje planove za stadion za dalje, ali ok… Vuku se razni narativi, realno gledajući je nebitno jel popustio zbog BBBa ili je dobio dojavu, čuj mi ćemo ovo srušiti, hoćeš biti Tomekov kolateral ili ćeš se povuci ili je sam shvatio…. A i ovak narativ jel se njemu stvarno svidio projekt ili je slušao struku i vjerovao joj, opet nije bitno…. Realno povukao se i to je pametno i dobro…. I mislim da smo kao grupa i kao javnost i kao sugrađani i kao navijači, a od svih ponajviše osobito plavi dečki vrhunski reagirali. I ovo je velika pobjeda i za demokraciju i za Dinamo i za grad i za državu…. Kada bi ovako stali uz neke druge teme, mislim da bi nam svima bilo bolje, ali nije loše…. Ja mu zamjeram taj početni stav, ali veličina je u tome da priznaš da si u krivu i samo tako možemo napredovati…. Ono sto treba sada je nastaviti gurati temu i izgurati do kraja, a to je da dobijemo stadion i dvorane i sav popratni sadrzaj kakav zaslužujemo kao klub, a ujedno i reprezentacija kao njen najbolji dom. I bilo bi dobro da iskoristimo momentum jer mislim da sada i samo sada možemo dobiti puno vise nego li smo mogli ranije i da pretvorimo ovu cijelu situaciju u odličnu priču za nas. Sada možemo traziti i veći stadion i/ili budžet. Planiranje dodatnih sadržaja Itd….
  • Alkmar1312
    284
    Srao sam po Bobanu al mu oprastam sve nakon danas. Svaka cast Zvone
  • pešća
    2.1k
    Mekano je još ovo PR priopćenje da bi mu se reklo svaka čast. Djela, a ne riječi. Sad nek izvoli radit u interesu navijača i vući za rukav investitore i ostale koji su nam skuhali ovaj problem u kojem smo sad.

Kakav križ na leđima imamo mi Dinamovci da od 88 radova u top 5 završe vjerojatno 2 ili 3 najgora, a uvjerljivo najgori pobjedi, i sad vodimo borbe sa vjetrenjačama da se nešto promijeni na bolje.
  • Dani Olmić
    2.4k
    Svaka cast Bobanu ako uistini to tako misli … nadam se samo da nije neki PR isprdak
  • Shimano9
    78
    Imaš negdje drugdje to za vidjeti? Ne čitam woke srpske medije kao index pa im ne nabijam klikanjem promet, dapače...
  • Ivan0302
    2.2k
    Sumnjam da je ovo PR priča neka, ovo je među najbitnijim odlukama kluba. Zna i Zvone da ga stadion može pokopati u narodu, ali i dići u nebesa
  • Thor
    4.3k
    Jebo mene mali pas, ali sad sad si vec pocinjem ozbiljno razmisljati da li je tsj Maksimir i ta tamo ledina neka ukleta zemlja i da bi zapravo stadion trebalo gradit negdje drugo.
    Naime, kad covjek malo pogleda od pocetka povijesti do danas,ta lokacija kluba i stadiona kao da je ukleta!
    Prvo, nije nasa ledina neho je bila od HASK-a. Onda smo se mi tam na silu preselili.
    Onda drvena tribine,pa Akcija Stadion,pa protjerivanje,gasenje Gradjanskog, pa prva neuspjela dogradnja, sklepano, pa druga, pa treca,pa sad ovo ruglo. Pa mijenjaj ime,pa stecaj, pa trgovacko drustvo, pa udruga gradjana, pa ondasasnji socijalisticki autokrati, pa jedan demokratski autokrat,pa drugi krimilalac,pa bojkoti,pa BSN, pa ovo,pa ono pa sad opet mlatimudanje sa ovim stadionom... :roll: brate mili mi u povijesti naseg kluba nismo imali 3 godine nekog mira!
    Stalno neki k.! Stalno se ili natezemo oko necega,imena, uprave,upravljanja,infrastrukture...
    Jebes mi sve ak tam ispod tog Maksimira nisu neke lose podzemne vide ili fakat neki plavi pakao!
    Mozda bi ga trebalo ipak dislocirati!
    Pa da konacno imamo neki mir :cool:
  • NitkoBitan
    39.8k
    Napravio sam kljucnu gresku prije spavanja i jos jednom pogledao famozni rad Talijana iz pticje perspektive. Pa da Isus side s neba ne moze od tog napravit normalan stadion.

Jedino da izmjene 80% napravljenog ali bi onda troskovi izasli Zvoninih zilijardu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet