• dinamofan
    74
    pa koliko znam od Vlade je u odabiru sudjelovao samo tovar Glavina… a u procesu za rjesavanja zemljista i pocetka pregovora oko Maksimira je sudjelovala Vlada kao institucija
  • Xpert1992
    1.1k
    Ak nis bar bumo imali ljepi pogled na maksimirsku sumu i s druge strane prekrasan pogled na okretiste borongaj.
  • Jaro
    12.8k
    ovaj čovjek je delulu debil
  • vjeko1701
    29.9k
    Nakon kaj sma prošao svih 88 radova moram priznati da tu nema apsolutno ničeg za kaj bi rekao može. Radovi su ili smiješni ili debelo van bužeta ili potpuno bezlični.
  • db-izbjeglica
    21.9k
    Oke, djelomično se slažem, ali nije baš neka hvalevrijedna ideja da se ističemo novim stadionom u 2031. godini koji izgleda kao moderni stadioni 90ih godina prošlog stoljeća. Eto ako je moglo barem da se ističemo nečim modernim, novim, nešto kaj će u 2031. godini bit drugačije i novo. A ne da se stalno vraćamo u prošlost. Jebena prošlost više. — Noel

baš to, čovjek ima dojam da je pobjedilo nešto poput novog stadiona u los angelesu koji ide kontra svih parametara klasičnog stadiona, al oni pokušavaju podvaiti muda pod bubrege.

srušeni/rekonstruirani/napušteni/što već saint-etiennov stadion pod nešto ful moderno i revolucionarno
  • crophantom
    8.2k
    čak bi se mogo složiti s tobom, ALI... ovaj od 3LHD-a koji kažeš da je "bakren", npr. taj uz par sitnih, estetskih korekcija dovedeš to toga da ima nešto Dinamovo, a da je funkcionalan, njega sam samo uzeo za primjer, a ima ih još takvih.

ovaj je u startu toliko čudovište da ga teško i prilagodiš
  • dbut
    140

Ni jedan da odskače kao odlicno rješenje a da je u budžetu, ali opet puno bolje rješenje je od 3LHD. Ok mi I iznutra izgleda, promijenio bi boju vanjsku u plavu i bla bla... da se doraditi... ne ovo betonskom ruglo
  • El Madrigal
    966

Kuda je užasan i jos da ima i poveznica između Zvone i pobjednika.
  • Wallace99
    171
    kakav pretenciozni šupak...Idiote, a s čijim novcima će se to gradit? Poreznih obveznika aka dokoličara? Onda mi daj referendum da ti mogu poslat poruku šta mislim o tvom izboru!
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    Ono kad se i Dominos sprda sa izgledom stadiona...

Screenshot-20260925-114119-Instagram.jpg
  • vjeko1701
    29.9k
    Al id apromjeniš ovo vani u plavo, opet izgleda kao plava ograna nekog rezališta metala, čemu to. Meni ni njihov nije nimalo dobar izvana. Iznutra je dobar al ta unutrašnjost može biti okružena sa puno boljim vanjskim dijelom koji mi je jednostavno loš.
  • Nine9
    483
    Čak sam rezerviran prema tezi o Turininom predlošku, ali ni to nije važno — DinamoDoKraja

“ Prijedlog inventivno reinterpretira izvorne kvalitete Turinina
    stadiona: lakoću lebdećih ploča, autonomiju tribina, monumentalnost konstrukcije i presudnu ulogu praznina”

Znači Fabijaniću ne seri! U dokumentu kojeg ste potpisali i na temelju čega je pobjednik odabran piše da se naslanja na Turinin predložak
  • Twisted1
    1.2k
    da li je istina da bobanov nećak radi u pobjedničkom studiju?
  • Wallace99
    171
    Meni je bogami 90% opcija od tih 88 bolje od pobjedničkog. Daj tanjur, daj palačinku, koga boli krasni. Sve je bolje od ove posvete ruglu kojeg se sramimo otkad postojimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet